Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje speelt tweemaal in Philips Stadion

17 juli 2000 17:44

Verslaggever: NvdL

Het EK is nog maar net achter de kiezen of het Nederlands Elftal begin alweer aan de voorbereiding op het volgende grote toernooi. Eind augustus komen de spelers voor het eerst na het EK bij elkaar onder leiding van de nieuwe bondscoach van Gaal.
Op 2 september staat dan het WK kwalificatie duel tegen Ierland op het programma. Het duel zal gespeeld worden in Amsterdam.

Het Philips Stadion is ook weer opgenomen in de kwalificatie reeks. Nederland speelt op 25 april 2001 tegen Cyprus en op 5 september 2001 tegen Estland in Eindhoven. Er is voor het Philips Stadion gekozen omdat daar naar verhouding minder toeschouwers in kunnen. Aangezien de verwachting is dat de duels tegen de twee kleine landen wat minder in de belangstelling zullen staan is gekozen voor het wat kleinere PSV Stadion.

Meer op




Tags

kwalificatie oranje cyprus estland gaal ierland nederland verhouding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage