Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenPSV flikt het in de laatste minuut en gaat aan kop van Eredivisie


Tijdstip
12 december 2021
Stadion
Het Goffertstadion
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
ESPN


PSV flikt het in de laatste minuut en gaat aan kop van Eredivisie; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

PSV flikt het in de laatste minuut en gaat aan kop van Eredivisie

PSV heeft de koppositie in de Eredivisie weten te pakken. In de laatste minuut werd op bezoek met 1-2 gewonnen. Yorbe Vertessen en Carlos Vinícius zorgden voor de doelpunt.

PSV leek goed aan het duel te beginnen en ging op zoek naar het doelpunt. Het was echter NEC dat al snel op voorsprong kwam. Joël Drommel verkeek zich op een vrije trap, zodat de rebound eenvoudig in het doel kon worden getikt.

Ook na de tegentreffer ging de ploeg van Roger Schmidt op zoek naar een doelpunt, maar kreeg het aanvallend helemaal niets voor elkaar. Het was zelfs de thuisploeg die wederom gevaarlijk werd, maar dit keer liet Drommel zich niet verrassen in de korte hoek. Pas na een half uur werd PSV gevaarlijk. Een pass van Cody Gakpo was echter te scherp, zodat Bruma de bal bij de tweede paal niet kon binnen tikken.

Ook via een vrije trap van Mauro Júnior werd PSV nog gevaarlijk, maar de doelman van NEC wist deze wel goed weg te werken. PSV ging daarom met een achterstand de rust in.

In de tweede helft leek PSV iets scherper uit de kleedkamer te komen. Het was echter wederom NEC met de eerste kans. Dit keer kon Drommel wel uitstekend redding brengen. Ook PSV kreeg al snel een mogelijkheid, maar Ibrahim Sangaré schoot tegen een verdediger aan.

Na iets meer dan een uur spelen leek het dan toch gelijk te worden. Uit de kluts werkte Sangaré na een hoekschop de bal in het doel, maar omdat hij buitenspel stond greep de VAR in.

PSV voerde de druk wel flink op na de afgekeurde treffer, al werd het buiten een van richting veranderd schot van Mario Götze amper gevaarlijk.

Een kwartier voor tijd kreeg NEC plotseling een enorme kans. PSV stond dermate hoog op het veld dat Tavsan op zijn eigen helft al voorbij de laatste PSV'er was. Drommel wist uiteindelijk redding te brengen. Götze kreeg in korte tijd vervolgens weer twee goede mogelijkheden, maar vond steeds de doelman op zijn weg.

Tien minuten voor tijd was het dan alsnog gelijk. Invaller Yorbe Vertessen kopte uit een corner de 1-1 binnen.

Vlak voor tijd greep Roger Schmidt in en haalde hij Jordan Teze van het veld en kwam Maximiliano Romero binnen de lijnen als extra spits.

Het inbrengen van de Argentijn had direct gevolgen. De spits verlengde spectaculair een voorzet van Philipp Max, zodat Carlos Vinícius in de laatste minuut van de reguliere speeltijd de 1-2 binnen tikte.

Om bizarre redenen werden er liefst negen minuten blessuretijd gegeven. Daarin kwam PSV echter niet meer in gevaar, zodat de zege een feit was.

De overwinning had nog een groot positief gevolg. Omdat eerder op de dag Feyenoord gelijkspeelde tegen FC Groningen en AZ won van Ajax is PSV na zestien speelrondes de koploper van de Eredivisie.


[video] Insane assist Maxi Romero saves three points | Highlights NEC - PSV


Marco van Ginkel: 'Als je uiteindelijk in de laatste minuut toch die overwinning pakt is heel lekker'

In gesprek met ESPN was Marco van Ginkel blij dat PSV toch nog wist te winnen van NEC "Het kwam niet vanzelf, maar als je uiteindelijk in de laatste minuut toch die overwinning pakt is heel lekker", aldus Van Ginkel. "Het is een top weekend met de concurrentie die punten verspeelt. We hadden donderdag een zure nederlaag, dan wil je vandaag een goede reactie zien. We hadden het moeilijk met NEC die goed verdedigde met man en macht. Het duurde maar tot die goal kwam. Dat die 1-2 dan in de laatste minuut valt is heerlijk natuurlijk."

Het duurde lang voordat PSV echt gevaarlijk werd. "Zeker niet alles ging perfect. We creëerden niet veel, kregen een paar kleine kansen waar we te weinig uithaalden", zo gaf hij aan. "Yorbe en Maximiliano vallen heel positief in en trekken de overwinning over de streep. Dat is heel top."

De aanvoerder werd ook gevraagd naar het wereldkampioenschap van Max Verstappen. "We hebben het op de weg hier naar toe en ook in het hotel gekeken. Dat gaf kippenvel", zei hij daarover. "Het is echt een heel mooi weekend. Op voetbalgebied, maar zeker ook voor Max."


[video] 'Twee keer een bizar einde vandaag' | Interviews Gakpo & Vertessen


Roger Schmidt: 'Niet normaal hoe Maximiliano Romero die bal geeft'

Roger Schmidt gaf in gesprek met ESPN aan blij te zijn dat PSV nu bovenaan in de Eredivisie staat. "Natuurlijk zijn we daar blij mee", aldus Schmidt. "Het lijkt altijd makkelijk dat als je de concurrenten punten ziet verliezen en dan maar even drie punten pakt en naar huis gaat. Maar zo gaat dat niet in het voetbal. Je moet gewoon tot het einde vechten."

De trainer ging verder: "Het was vandaag een lastige wedstrijd. NEC speelde erg dapper en vocht overal voor. Na die goal werd het erg moeilijk voor ons. In de eerste helft kregen we de oplossing niet gevonden aanvallend. Dat ging in de tweede helft beter, maar het duurde lang voordat de doelpunten kwamen. We bleven in onszelf geloven en uiteindelijk verdienden we ook om te winnen."

In de slotfase ging het beter lopen bij PSV. "De tegenstander had natuurlijk ook al veel gegeven", zo gaf hij aan. "Aan het eind waren we scherper voor de goal, hadden ook meer kracht in de duels en waren in staat om met veel spelers aan te vallen. We konden tot veel kansen komen. De eerste goal had eerder kunnen vallen, maar het belangrijkste is dat je rustig blijft en gewoon blijft aanvallen. Daarom wonnen we uiteindelijk nog."

Schmidt was vooral lovend over de 1-2. "Het was een fantastische aanval. Al vanaf de opbouw, een fantastische voorzet en niet normaal hoe Maximiliano Romero die bal geeft. Een beetje zoals Ibrahimovic", zei hij daarover. "Het was voor hem natuurlijk een moeilijke tijd met al die blessures. Ik heb hem verteld dat als hij voor Kerst een doelpunt maakte hij naar zijn familie in Argentinië mag, maar ik heb hem nu gezegd dat deze assist ook voldoende is."


Yorbe Vertessen: 'We zijn nog steeds PSV en doen er alles aan om bovenaan te eindigen'

In gesprek met ESPN kreeg Yorbe Vertessen de vraag of hij verwacht had dat PSV na zestien speelrondes bovenaan zou staan. "We zaten natuurlijk in een mindere periode, maar we zijn nog steeds PSV en doen er alles aan om bovenaan te eindigen", aldus Vertessen. "Het was steeds die kansen die er net niet in gaan, dat beetje geluk wat dan tegenzit. Natuurlijk moeten we het ook beter uitspelen en meer kansen creëren."

Gevraagd werd aan de Belg of hij kon aangeven waar het precies aan lag. "Ik vind dat lastig omdat ik niet heel veel minuten speel. Ik weet niet hoe de groep dat tijdens de wedstrijd ervaart", zo gaf hij aan. "Het is altijd net die laatste pass of net die laatste stap die net niet uit komt. Het is gewoon precisiewerk."

De aanvaller vindt het niet makkelijk dat hij vaak op de bank moet beginnen. "Je voelt ook dat je er dicht tegen aan zit", zei hij daarover. "Maar het is nog steeds de keuze van de trainer. Ik weet dat dit misschien niet het makkelijkste jaar is, omdat het een soort van overgangsjaar is. Ik moet gewoon hard blijven werken. Dan ga ik die minuten wel kijken."


Karakteristieken

Uitslag: 1-2 (1-0)

Doelpuntenmakers:

Goal
1-0 Mattsson ('8)
Goal
1-1 Yorbe Vertessen ('80)
Goal
1-2 Carlos Vinícius ('90)
Scheidsrechter
Gözübüyük
Toeschouwers
0 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
NEC: Schöne ('68)
Kaart
PSV: Carlos Vinícius ('90)
Kaart
NEC: Proper ('90)

Opstelling PSV

Cody GakpoCarlos Vinícius Bruma


Marco van GinkelMario GötzeIbrahim Sangaré


Mauro JúniorOlivier BoscagliAndré RamalhoJordan Teze


Joël Drommel

Wissels:

'63 Yorbe Vertessen voor Marco van Ginkel
'63 Philipp Max voor Mauro Júnior
'87 Maximiliano Romero voor Jordan Teze
'90 Érick Gutiérrez voor Carlos Vinícius


Opstelling NEC

MattssonTavsan


ProperBruijnSchöne


El KarouaniVerdonkOdenthalGuthVan Rooij


Branderhorst

Wissels:

'74 Vet voor Bruijn
'82 Duelund voor Tavsan
'88 Bronkhorst voor El Karouani


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door één van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 7 1-2 (1-0)
 5 1-2 (0-2)
 5 1-2 (1-1)
 5 1-2 (0-1)
 5 1-2 (0-1)
 5 1-2 (1-1)
 5 1-2 (0-2)
 5 1-2 (0-1)
 5 1-2 (1-1)
10  5 1-2 (0-1)
11  5 1-2 (1-1)
12  3 1-3 (0-1)
13  3 1-3 (0-1)
14  3 1-4 (1-2)
15  3 0-2 (0-1)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 6.00. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Maximiliano Romero (48 -> 5,0)
2. Yorbe Vertessen (20 -> 4,0)
3. Ibrahim Sangaré (18 -> 3,0)
4. Carlos Vinícius (17 -> 2,0)
5. Mario Götze (8 -> 1,0)
6. Niemand (7 -> 0,0)
7. Philipp Max (4 -> 0,0)
7. Bruma (4 -> 0,0)
9. Mauro Júnior (3 -> 0,0)
9. Joël Drommel (3 -> 0,0)
9. Cody Gakpo (3 -> 0,0)
12. Jordan Teze (1 -> 0,0)
13. Jeremy Antonisse (0 -> 0,0)
13. Ismail Saibari (0 -> 0,0)
13. Mathias Kjølø (0 -> 0,0)
13. Mees Kreekels (0 -> 0,0)
13. Shurandy Sambo (0 -> 0,0)
13. Dennis Vos (0 -> 0,0)
13. Fodé Fofana (0 -> 0,0)
13. Aron Van Lare (0 -> 0,0)
13. Emmanuel Matuta (0 -> 0,0)
13. Luis Felipe (0 -> 0,0)
13. Yvon Mvogo (0 -> 0,0)
13. Richard Ledezma (0 -> 0,0)
13. Frederik Oppegård (0 -> 0,0)
13. Dante Rigo (0 -> 0,0)
13. Ryan Thomas (0 -> 0,0)
13. Phillipp Mwene (0 -> 0,0)
13. Olivier Boscagli (0 -> 0,0)
13. Derrick Luckassen (0 -> 0,0)
13. Ritsu Doan (0 -> 0,0)
13. Armando Obispo (0 -> 0,0)
13. Noni Madueke (0 -> 0,0)
13. Maxime Delanghe (0 -> 0,0)
13. Érick Gutiérrez (0 -> 0,0)
13. Davy Pröpper (0 -> 0,0)
13. Vincent Müller (0 -> 0,0)
13. Mohamed Ihattaren (0 -> 0,0)
13. Marco van Ginkel (0 -> 0,0)
13. Eran Zahavi (0 -> 0,0)
13. André Ramalho (0 -> 0,0)
13. Nick Viergever (0 -> 0,0)
13. Ismael Saibari (0 -> 0,0)
13. Johan Bakayoko (0 -> 0,0)
13. Dennis Vos (0 -> 0,0)
13. Jenson Seelt (0 -> 0,0)


VoorbeschouwingenWat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Sociedad was ook al een aantal wedstrijden zonder zege.Dus voor Nec is er hoop omdat PSV een goede tegenstander is om die reeks te doorbreken.Misschien wel heel negatief gedacht maar bij PSV weet je het nooit.Lekker zogenaamd dominant zijn maar de tegenstander alle ruimte geven voor counters.
+2/-0

 
killermfc (geschorst)
9 maanden geleden
Herr Roger zou toch wél weten dat morgen een gelijkspel niet genoeg is hè?
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
De gedachte moet ik jou toegeven, maar de realiteit hoort natuurlijk heel anders uit te pakken, ik zie 0-2+0-4= 0-6 wel zitten;-)
+1/-1

9 maanden geleden
NEC is nog meer gehavend dan ons en Nijmegen is dichtbij bij Eindhoven. Ik zou ondanks donderdag teleurgesteld zijn als het geen makkie wordt.
+1/-0

9 maanden geleden
Niks ten nadele van die jongen, hij doet erg zijn best, maar als je ziet wie wij ooit hadden lopen op de positie waar nu Vinicius staat, dat geeft in een notendop ons huidige probleem aan.
+1/-0

9 maanden geleden
Valt er niets te gokken, weet me nu geen raad zonder dat gok berichtje!
+1/-0

reactie verwijderd

9 maanden geleden
Alhoewel het chagrijn nog overheerst, toch weer een belangrijk potje. We gaan er maar weer voor zitten. Nu in het spoor blijven graag. Alles winnen tot de winterstop en je staat bovenaan. Althans, dat zou best eens kunnen
+1/-0

9 maanden geleden
Gelukkig zeg, daar is het wekelijkse gok-berichtje weer, zo ongelofelijk fijn ;-)
+4/-0

9 maanden geleden
Weer zo'n idiote tijd. Ik geniet helemaal niet van het voetbal zo. Of je bent aan het koken of zit te eten, of het is prime time als je met je vrouw op de bank zit. Waar zijn zaterdag 19.30 en zondag 14.30 gebleven???
+1/-0

 
9 maanden geleden
Op zondag kook of eet je om 20:00, maar op zaterdag valt 19:30 buiten de kook- en eettijden? Wat mij betreft is er elke avond eredivisie nu het toch zonder publiek is.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik kan me wel vinden in wat R B zegt. Doe mij maar 18.30. Dan heb je gegeten, de hond uitgelaten en om 20.15 heb je de hele avond nog voor "rand" zaken😎
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Eigenlijk moet mijn vrouw gewoon koken... :-)
+2/-0

9 maanden geleden
Alles beter dan die belachelijke zaterdag wedstrijden om 16.30 uur.En zondagavond lig ik toch op de bank dus is een 20.00 uur wedstrijd altijd welkom.
+1/-0

9 maanden geleden
-Hoe goed NEC zogenaamd wel niet mag zijn.
-Hoe lang de serie zonder zege van NEC ook mag zijn.
-Hoeveel geblesseerden wij hebben.
-Hoe moe onze jongens wel niet zullen zijn.
-Hoe teleurgesteld trainer en spelers wel niet zullen zijn.

Geen enkele van die vijf zaken is GVD een reden om punten te verspelen. ik wil drie punten zien, geen k*t smoesjes en als het kan wat aan het doelsaldo werken.

Dat is mijn uitspraak en daar zult u het mee moeten doen.
+2/-0

9 maanden geleden
De 2e plek zal na het gelijkspel van de Rotterdammers weer ingenomen moeten worden.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik heb nog even de illusie in gedachten dat aan het begin van de wedstrijd plaats twee theoretisch onmogelijk is ;)
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Volgende week staan we gewoon weer (gedeeld) 1e! :)
+1/-0

 
9 maanden geleden
Wat een top dag. Dankjewel Groningen, AZ en Max. Er is nog maar een ding wat mijn (sport)weekend kan verkloten.
Het zal toch niet he🤔🤔
+2/-0

 
9 maanden geleden
Zo had ik deze zondag sinds vanmorgen al in gedachte … en het lijkt nog werkelijkheid te worden ook … ;)
+1/-0

9 maanden geleden
Iemand een idee wat er met Propper aan de hand is?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik lees hierboven knieklachten, dus ik zou het niet weten😊
+2/-0

 
9 maanden geleden
Kunnen we aub zijn contract ontbinden? Dit gaat nergens meer over toch??
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vind Zahavi, Gotze, Van Ginkel en Propper zwaar tegenvallen. En dat voor al die poen die ze verdienen. Dacht dat Propper mischien een spierblessure had opgelopen toen hij zijn knotje opstak.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Voor dat geld van die vier moeten we toch wel één echte topper kunnen halen?
+2/-0

9 maanden geleden
Grafstemming bij ESPN,Come on PSV
+2/-0

9 maanden geleden
Zou een héle fijne zondag kunnen worden ..
+1/-0

9 maanden geleden
Doan op de bank..jammer!
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ja, ik zou het ook niet zo hebben neergezet. Misschien toch een soort van roulatie na donderdag. V Ginkel heeft nog weinig overtuigd dit seizoen en Götze heeft al tweeënhalve wedstrijd niet geschoten. Maar in ieder geval wel weer iedereen op de normale posities.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik ben pas gerust als PSV om 21.45 uur heeft gewonnen en de koppositie heeft veroverd. Tot die tijd juich ik nog niet voordat de beer geschoten is.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Heel slim want als je juicht naait die beer er sowieso uit😎
+2/-0

9 maanden geleden
Gelukkig levert een hattrick van Cody Gakpo nog steeds 34x jouw inzet op 👎🏻
+3/-0

killermfc (geschorst)
9 maanden geleden (gewijzigd)
Deze is wel zéér welkom, maar natuurlijk alleen als je 'm straks zelf converteert. Anders schiet je er qua saldo maar met name ook mentaal geen fuck mee op.

Ik zie het zo: wij hebben dit kalenderjaar nog 3, nou vooruit 3,5 (4?), kleine finales en die móéten coûte que coûte allen gewonnen worden.

Is zulks het geval, dan sta je bovenaan en heb je, what's in a word, pole position in de titelrace met Groningen als ouverture van cruciale januari-maand... maar niet te ver op de zaken vooruitlopen nu!

Vanavond, wat zeg ik over een halfuur, NEC-uit, game-by-game, wedstrijd-voor-wedstrijd, GÉÉN excuses!
+1/-0

 
9 maanden geleden
exact, nu erop gvd. Hoeveel motivatie moet je willen hebben!
+1/-0

 
9 maanden geleden
Een hoop gezever met popi termen, het is gewoon 1-0
+1/-0

9 maanden geleden
Kom op (ik mag niet vloeken).
Na het puntverlies van die havenboys en Pinokkio, winnen en op 1 komen.
1 van de grootste fans is Maxie, laat eens zien dat die niet alleen op 1 staat (weer niet vloeken).
+1/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
9 maanden geleden
whaha... goed bezig kale!
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Drommel nog wat gel aan zijn handen? Wanne prutser is dat zeg. Zou de toekomstig keeper van het NL’s elftal worden las ik hier van de zomer. Die jongen komt zwaar tekort
+3/-0

9 maanden geleden
Sorry hoor maar Drommel kan beter terug naar Twente gaan.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Staat ook als een dooie l.l in de goal. Straalt helemaal niks uit.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Gaan we weer. Twijfelachtige vrije trap, twijfelachtige keeper en weer achter.🤔
+3/-0

 
9 maanden geleden
Die willen hem echt niet terug. Hebben de deal van the century gedaan afgelopen zomer
+1/-0

9 maanden geleden
Drommels Drommels Drommels. Tijd dat Mvogo weer eens een kans krijgt...
+3/-0

 
9 maanden geleden
Echt bizar dit weer. De zoveelste keer. Tijd om toe te geven dat dit een miskoop is helaas.
+1/-0

9 maanden geleden
Misschien een keer trainen op de bal vastpakken …
+1/-0

Z. on de Bok (geschorst)
9 maanden geleden
Wat een stelletje halftamme prutsers zijn het toch ook.
+1/-0

9 maanden geleden
Naar Twente hij kan beter naar een Ameteur clubje gaan
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ongelofelijk dit. Eerste keer dat NEC over de middellijn komt
+2/-0

9 maanden geleden
En weer niet de nul gehouden..... Het is toch ongelooflijk dat aantal tegendoelpunten tot nu toe 😞
+2/-0

 
9 maanden geleden
Onze scouting heeft toch rapporten dat dit echt een goede keeper is......
Idd uitstraling nul, overwicht nul, overtuiging nul.....
Wil het nooit op 1 persoon spelen maar hoeveel punten heeft hij ons al gekost dit seizoen. En aantal tegendoelpunten liegt ook niet.
Als dit zo blijft dan ben ik serieus voor een kans voor Mvogo
+3/-0

9 maanden geleden
Begint weer lekker. Wedden dat we niet profiteren van het puntverlies van ajax en feyenoord.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik heb al gewed op een hattrick van Gakpo😎
+2/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
9 maanden geleden
Ik hoop dat je een grapje maakt.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Dat wel. Maar het zou toch kunnen?
+1/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
9 maanden geleden
Dat Gakpo een hatrick maakt wel, dat mensen daar op inzetten naar aanleiding van een "tip" uit een gokreclame op dit forum niet. Van mij mag het direct weer verboden worden.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik heb net een tientje in de kont van een eend geduwd hier bij de gracht. Ben benieuwd wie er het meeste plezier heeft nou. Jij, ik of die eend...
+2/-0

9 maanden geleden
Winterstop maar eens een normale keeper halen. Dit is echt tweede klasse amateur niveau.
Je zal met deze man toch evt lijstaanvoerder worden. Echt een godswonder zou dat zijn.
Die keeper van Twente vind ik wel wat 😤
+7/-0

9 maanden geleden
Pffffffff D Rommel, dit kan toch niet langer.
Fnooit gelijk, snavels verloren, Verstappen wereldkampioen en dan wil hij mijn weekend alsnog verkloten ? WISSEL !!!
+1/-0

 
9 maanden geleden
Misschien goed om eens een signaaltje af te geven
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ik denk dat Drommel volgende week op de bank zit. De ander doelman is niet geweldig, maar wel beter.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ik ben niet zo snel van het keeper wisselen,maar het lijkt er wel op of hij er om vraagt.
Doe mij ook maar Mvogo.
+1/-0

9 maanden geleden
Gotze en ginkel beginnen ook niet echt lekker
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ligt het aan mij of wordt het met de minuut slechter?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Goetze loopt er niet echt geïnspireerd bij maar oh Drommel en Ginkel - dat lijkt echt nergens op. Tel daarbij op onze zeer matige spits en zal erg aan getrokken moeten worden.
+3/-0

 
9 maanden geleden
de trainer zal ook wel weer aanknopingspunten zien
+1/-0

 
9 maanden geleden
Vind het verbijsterend. Dat een elftal ook zelf niet in staat is om het om te buigen. Gevaar komt tot nu toe van de zijkanten, maar we blijven het midden opzoeken.
+1/-0

9 maanden geleden
Man man waar zit ik naar te kijken Naar een stelletje amateurs dit is PSV onwaardig!!
+3/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
9 maanden geleden
Nou idd! Wat een verschrikkelijk slecht gepruts. De passing ook weer... om te janken zo slecht.
+1/-0

Z. on de Bok (geschorst)
9 maanden geleden
Staat het al 2-0? Mijn stream loopt een beetje achter wegens houtje-touwtje-internet.

Zo niet.. ik voel de 2-0 aankomen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Het lijkt idd nergens op. Ginkel moet er af - schone heeft geen koopvernietigend dus zet daar een voetballer neer. Veld is ook niet best - hobbelt alle kanten op
+1/-0

 
9 maanden geleden
Zit je ook nog naar Max te kijken? Dan zal ik niks zeggen😎
+1/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
9 maanden geleden
Whaha, nee dat is net afgelopen.;)
+1/-0

9 maanden geleden
Schandalig. Tegen een gehavend Nec met 1-0 achter.Mooi weer voetballers. Nec is gewoon gelijkwaardig.
+2/-0

9 maanden geleden
Teze tot nu toe wel goed
+1/-0

9 maanden geleden
weer lekker terugvallen op het slecht presterende team van voor de blessuregolf...het betaalt zich ook gelijk uit. Doan....zoek in de winterstop een leuke Duitse ploeg uit. Wat een farce is deze trainer. Niet gehinderd door enig gevoel van realiteit. Kun je een keer de koppositie pakken komt hij weer met zijn waardeloze fantasie opstelling. AUB bestuur verlos ons van deze dwaas.
+2/-0

Z. on de Bok (geschorst)
9 maanden geleden
Zit ik nou naar NEC-PSV te kijken of naar NEC-RKC? Ik zie het verschil namelijk niet.
+2/-0

 
9 maanden geleden
In ieder geval van Ginkel eruit in de rust.
+2/-0

9 maanden geleden
Er zit ook totaal geen leiderschap en karakter in de selectie van PSV. Wat is dit nou toch? Je kunt de 1e plek pakken en dan presteren ze weer niks. Schmidt pak die lamlendige boel toch een keer hard aan!
+1/-0

 
9 maanden geleden
Inderdaad … karakter en spirit! Helemaal niks!!!
+1/-0

 
9 maanden geleden
Zou er met schoenen gegooid worden in de kleedkamer is zitten er 11 dooie vogeltjes. Ik heb wel een idee
+1/-0

 
9 maanden geleden
Wat denk je … zie jij die Schmidt gaan vloeken in de kleedkamer? Volgens mij helemaal niks ….
+1/-0

9 maanden geleden
Ik heb het deze week nog gezegd …. teveel spelers vinden het allemaal wel goed zo …. Lekker dik salaris opstrijken en dan zien we komend jaar maar weer …
Wat een slappe hap zeg … bah bah

En ik heb het hele jaar mijn mond gehouden en Drommel het voordeel van de twijfel gegeven, maatpak dit kan niet meer … doe dan Mvogo maar!
+1/-0

Z. on de Bok (geschorst)
9 maanden geleden
Pff... ik ga mezelf dit niet nog langer aandoen. Zelfs RegioTV De Bilt is leuker om naar te kijken.

Voor iedereen die hier wel nog langer naar kan/wil kijken.. Respect! En Sterkte.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik had zo’n mooie zondag tot nu toe… en dan gaan die slappe zakken dat weer verpesten! ;(
+1/-0

9 maanden geleden
Die guti stond in de eredivisie best goed te spelen …. Een foutje deze week en meteen die slak van Van Ginkel er weer in … grrrr
+2/-0

PSValtijd1 (geschorst)
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ik weet niet hoor, maar een opstelling met Doan, zonder Bruma en met Gakpo op links, dat is imo logisch...

Nu weer Vinicius in de spits, Teze op RB, Van Ginkel erin, elke x wat anders, wat is daar de logica van, kan iemand me dat uitleggen???

Alsjeblieft...

Gakpo is je beste man en Drommel n slome zak; iedereen weet dat die Schöne dat gaat doen, maar hij ziet eruit alsof hij verrast wordt... GVD
+2/-2

 
9 maanden geleden
We zien toch het hele jaar al dat Schmidt helemaal geen tactische ideeen heeft. Die kent alleen “zijn spelletje “, dat hier helaas niet werkt, en dan houdt het gewoon op bij hem …
+1/-0

 
PSValtijd1 (geschorst)
9 maanden geleden
Om gek van te worden...

Nu ook weer, gewoon alles laten staan, doormodderen, hoe dan?!?!
+1/-0

 
9 maanden geleden
Wat een u-turn inzake Drommel. Ben het helemaal met je eens. We hebben de verkeerde keeper gehaald vrees ik. Een soortgelijk type als Zoet: kijt niet 'fris' uit de ogen, schuchter, geen uitstraling en vooral komt niet over als een 'sloper'.
+1/-0

 
PSValtijd1 (geschorst)
9 maanden geleden
Inmiddels wel ja, ik dacht die komt er wel, maar het lijkt wel of hij niet groeit en zo onzeker...

En waar ik me aan ergerde: dan zie je m staan en zit te schreeuwen tegen de Tv - totaal zinloos natuurlijk - want je ziet het fout gaan met die vrije trap van Schöne, dat apastische: zucht, lijkt wel of hij helemaal blokkeert; als hij dat niet gauw afgeschud, is hij gauw klaar bij PSV imo
+1/-0

9 maanden geleden
En dat ook nog … geen wissels?!?!
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ik vind die scheids wel heel snel fluiten elke keer. Niet dat het daar aan ligt hoor trouwens.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een slappe hap. Koppositie ligt voor het grijpen, weten de heren dit wel ??

Guti en Doan erin aub.
+3/-0

9 maanden geleden
Hoeveel punten hebben ze eigenlijk al gehaald met deze lelijke shirts (zonder logo) aan?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Hoe kan het dat van Ginkel nog op het veld staat? Speelt zonder enig zelfvertrouwen en voegt werkelijk niets toe. Zou een avond zonder enige problemen moeten zijn maar als je op zo’n klote manier achter komt …
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ik heb van Ginkel maar 1 ding zien doen deze wedstrijd...de tegenstander vasthouden omdat ie telkens verkeerd stond opgesteld....wat een drama zeg!
+1/-0

 
9 maanden geleden
Dat kun je van elk uitshirt zeggen.
+1/-0

9 maanden geleden
Lekker alles weer door t midden. Leren t nooit
+2/-0

9 maanden geleden
Nooit scoren en nu dit ook nog verpesten, wat een top spits
+1/-0

9 maanden geleden
Als PSV dit niet wint haak ik helemaal af heb ik het na 35 jaar gehad
+1/-1

 
9 maanden geleden
Jammer Jopke want dan heb je ongetwijfeld slechtere periodes meegemaakt?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Oh wat is dit pijnlijk. Alle tekortkomingen weer zichtbaar. Geen spits/ geen keeper en breien door het midden zonder enige overtuiging.
+2/-0

9 maanden geleden
Elke keer als PSV voor t echie tegen een grote ploeg speelt en/of er iets te halen valt (koppositie ofzo) zakken ze door het ijs.
En die Götze heeft nog geen enkel doelpunt gemaakt. De nummer 10 van een topploeg in de eredivisie. Om over Drommel nog maar te zwijgen. Dit is wederom een verloren seizoen
+4/-0

 
9 maanden geleden
Ik ben ook verbaast over het aantal doelpunten van Götze.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Assists zie je hem ook maar sporadisch geven. Zijn rendement per gespeelde minuut is bijzonder laag. Speelt nog maar op 70% lijkt het. Er was veel euforie toen Mario kwam maar alles blijkt gebasseerd te zijn op prestaties uit het verleden. De afgelopen jaren verloren we het op ervaring in de as, gebrek aan scorend vermogen/ creativiteit. Dit seizoen zitten we met ervaren spelers die het niet meer kunnen brengen. Zahavi, Gotze, van Ginkel en Propper zouden het zooitje bij de hand moeten nemen. Dat gebeurt echter NOOIT.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Tsja. Pure mazzel. T was pover en Gotze wederom niets komma niets beslissends gedaan.
+1/-0

9 maanden geleden
Geen fatsoenlijke eindpass, geen kopkracht, geen afstandschoten, geen passeerbeweging, geen doelgerichtheid, geen vleugels, geen inspiratie bij vrije trappen of corners, geen keeper waar je op kunt bouwen. Het enige dat vandaag niet heel slecht is, is de verdediging. Verder is het weer eens janken met de pet op.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Een echte spits, super jammer dat hij zo vaak er uit ligt.
+2/-0

9 maanden geleden
Het lijkt wel of we de koppositie gewoon niet willen. Man wat is het slecht. Als je ziet dat fcking Schone met elk balbezit 3 man in de luren legt.

Het is gewoon een zielige vertoning. Wat voor echte kansen krijgen we nu eigenlijk?
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Heeft die Vinicius eigenlijk al één ding goed gedaan?

Edit:uiteindelijk 1 ding.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Ik snap die aankoop of 2 jaar verhuur ook niet. Misschien wel nuttig als backup, maar ik zie er geen spits in.
+1/-0

9 maanden geleden
Gaan we nu echt op de dag dat we de koppositie kunnen pakken en zo winterkampioen kunnen gaan worden verliezen van NEC ?
Ajax moet nog tegen Feyenoord, dus PSV kan zich in een geweldige positie zetten, en dan is dit het spel tegen een ploeg als NEC ?

Doelpunt Vertessen !!!!!
Nou kom op mannen !!!
+3/-0

9 maanden geleden
Nog 10 minuten tijd, kom op PSV !!!
+1/-0

9 maanden geleden
Hoeveel meer moet nog je gemotiveerd worden om hier het gras uit de mat te vreten?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ik vrees dat het ook gewoon met kwaliteit te maken heeft, We hebben te veel spelers die redelijk van niveau zijn, maar veel te weinig echte topspelers.
En spelers als Götze, Van Ginkel en Propper komen van ver terug.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
1-2 romero. Ik voel het

Edit. Of een assist
+4/-0

 
9 maanden geleden
Zal toch wel minstens 7 min blessuretijd zijn hè?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Heb je een tip voor het casino voor me ?
+1/-0

 
9 maanden geleden
In ieder geval niet die tips die ze hier vooraf geven met een hattrick van gakpo
+2/-0

 
9 maanden geleden
Is niet voor niets 34 keer je inzet😎
+1/-0

 
9 maanden geleden
Als ik geld had ingezet op assist romero in de 90e minuut...
+1/-0

9 maanden geleden
Maxi wat een wereld-actie en een geweldige sprong !
+1/-0

9 maanden geleden
Kampioenen! Net zo'n kansloze wedstrijd als Max vanmiddag en gelukkig met hetzelfde resultaat.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Mooie vergelijking! Wel nog paar minuutjes volhouden.
+1/-0

9 maanden geleden
Is weer eens een ontspannen wedstrijd :)
+1/-0

9 maanden geleden
Net als Max in de laatste ronde 😂
+1/-0

 
9 maanden geleden
En Maxi was onze safety car.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Zo is dat. Niet meer over praten😁
+1/-0

 
9 maanden geleden
Nu maar hopen dat Maxi heel blijft - die heeft iig de potentie om een goede spits te zijn. Neem aan dat Drommel tegen Fortuna gaat banken - en of hij dan nog terugkomt?

Ramalho / Boscagli / Sangare goed. Ginkel en Drommel zeer zwak. Bruma weer redelijk. Goetze mG vaker schieten / scoren.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik vond Ramalho de eerste helft echt slecht
+1/-1

 
9 maanden geleden
Maar daarna wel goed.
En zoals Max vanmiddag zei: over de start hoeven we niet meer te praten … ;)
+3/-0

 
9 maanden geleden
Wedden dat Drommel gewoon weer in de basis staat tegen RKC?
+1/-0

killermfc (geschorst)
9 maanden geleden
Pfffffffff!!!!!!!!!

Wat een opluchting!

En nu eerst... aan de beademing.

(later meer)
+1/-0

 
9 maanden geleden
Of niet, man toch. Je denkt dat met de jaren emotie wat minder zal zijn. Ik neem het me ook voor. Maar het kwam weer van diep. En die opluchting ook.
+1/-0

 
killermfc (geschorst)
9 maanden geleden
Never in doubt, mate, never in doubt.
+1/-0

9 maanden geleden
Geheel in stijl een maxi resultaat in een finale.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik kreeg even het idee dat onze autosponsor ,Mercedes, een hand heeft gehad in deze wedstrijd. Of zou Schmidt het F1 scenario hebben willen imiteren, rustig aan jungs, wir warten bis den letzen secunden so wie Max........
Maar uiteindelijk gelukkig toch nog een mooi toetje van een perfecte dag....maar morgen wel even mijn pacemaker opnieuw af laten stellen.
Maar er is wel werk aan de winkel, zowel in de selectie als voor toekomstige versterkingen
En afsluitend , mooi voor Romero, hopelijk blijft hij nu een keer lange tijd fit
+3/-0

9 maanden geleden
Je ziet het …. Die wissels werken gewoon veel harder!
Die Romero is gewoon een kanjer…. Als je ziet hoe hij die ballen bijhoudt aan de achterlijn, echt sterk.
Romero gewoon in de spits volgende wedstrijd…. Geef die vent vertrouwen!!
+5/-0

9 maanden geleden
Eindelijk ook eens een aanvallende wissel. Verdediger eraf en aanvaller erin. Is wel eens anders geweest.
+3/-0

PSValtijd1 (geschorst)
9 maanden geleden
PfffffffSV, ik ben wel blij maar wat maak je het jezelf toch elke keer weer moeilijk, dat eindeloze gebrei door het overvolle centrum, ik snap het gewoon niet?!?

Enfin dan eindelijk n flank bal (van wie anders dan Max... op deze MAX DAG, heerlijke assist Maxi) en gelijk resultaat...

Heerlijk weekend en PSV heeft het niet verprutst, pffffff 😅😅😅
+6/-0

 
9 maanden geleden
Yes!! Max, Max en Maxi …. voor een maximum resultaat!!
Direct komt Máxima nog hier binnen … hahahaha
+3/-0

 
killermfc (geschorst)
9 maanden geleden
Als wij toch op die toer gaan, misstaat ook een eervolle vermelding voor de td van AZ niet. ;-)
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Precies mijn gedachte. Eerlijk gezegd verwachtte ik al n stuntje van AZ na de zege van Utrecht aldaar en het feit dat ze al jaren moeilijk te bespelen zijn door ajax. Het is wmb. onzin dat ze alles dicht gooien tegen ajax achterin, ze voetballen zich er gewoon onderuit, heel knap. PSV mag in z'n handjes knijpen dat we ze al vroeg troffen in de opbouw van n nieuw team. AZ heeft echt n 'DNA' in hun voetbal geprogrammeerd: aantrekkelijk met vaak sierlijke voetballers en als ze los zijn moeilijk te stoppen. Het echte killers instinct ontbreekt echter te vaak op beslissende belangrijke momenten. Pascal Jansen heeft n PSV verleden, misschien komt ie nog ooit terug?
+1/-0

 
9 maanden geleden
En dan is Maxcabbi Tel Aviv een logisch vervolg!
+1/-0

 
PSValtijd1 (geschorst)
9 maanden geleden
Ha ha, als het maar geen Macabere avond wordt...
+1/-0

 
killermfc (geschorst)
9 maanden geleden
Nee wordt een Mackie.
+1/-0

 
PSValtijd1 (geschorst)
9 maanden geleden
Waar kan ik tekenen voor die CLIMAX?
+1/-0

 
killermfc (geschorst)
9 maanden geleden
De enige zender die interesse heeft in de uitzendrechten is omroep Max.
+1/-0

9 maanden geleden
Wat een zondag ….
Alle uitslagen zoals ik gehoopt had …. maar niet zo goed voor m’n bloeddruk … en voor m’n drankvoorraad … na alle bieren van vanmiddag is er nu intussen ook nog een fles wijn leeg … zal morgen wel koppijn zijn!? ;)
+7/-0

 
9 maanden geleden
Druk morgen bij de jumbo, bij het leeg goed
+2/-0

 
9 maanden geleden
Komt ie misschien Ferry Bouman wel tegen met een PSV shirt😏
+1/-0

 
9 maanden geleden
denk dat de grote baas van Jumbo morgen ok een houten kop heeft
+1/-0

 
9 maanden geleden
Maar die hoeft niet/nooit meer te werken … hahaha
+1/-0

9 maanden geleden
Ik ben heel blij hoor met het resultaat, maar het is echt een godswonder dat je met dit baggervoetbal bovenaan kunt staan. Ik denk dat ik de rest van de avond met open mond naar pagina 819 van teletekst ga zitten staren. Nu maar hopen Romero fit blijft want die Vesuvius kan er echt geen pepernoot van. Nadeel van deze eerste plaats is wel dat we misschien nog wel langer met Herr Schmidt opgescheept zullen worden. Volgende week de nummer 2 tegen de nummer 3, dus winterkampioen zou zomaar kunnen, al mag dit elftal RKC vooral niet onderschatten.
+4/-1

 
9 maanden geleden
Lekker gelijkspelletje bij hun en wij winnen en we staan " gewoon " drie punten voor😁
+1/-0

 
9 maanden geleden
Idd … dat voorspelde ik vanmorgen al … en gezien dat al m’n voorspellingen vandaag goed waren, dan mag die er ook nog wel bij!
+1/-0

 
9 maanden geleden
ik teken ervoor😉
En misschien moet ik er meteen op wedden, of is dat handelen met voorkennis.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een topprestatie! Terechte koploper
+3/-0

9 maanden geleden
Eind goed al goed. Als je zo'n draak van een wedstrijd toch uit het vuur sleept kan het alleen maar beter.De club die tijd rekte krijgt er als beloning 7 minuten extra tijd bij en later nog 2 bonusminuten om alsnog een resultaat te bereiken. Onrechtvaardigheid die gelukkig niet beloond werd.
+2/-0

9 maanden geleden
Pfff... we staan bovenaan, leuk. Maar het spel was niet best vandaag en donderdag , ja je controleert de wedstrijd volledig(ook donderdag in meerder mate), maar creëert bijna geen, of heel moeizaam kansen. Dan heb je ook nog dat je persoonlijke fouten maakt op het middenveld en achterin. Dit terwijl de lijn de afgelopen weken juist stijgend was met veel kansen en praktisch niets weggeven achterin, dit moet echt weer op de rit komen om 1e te blijven.
Drommel heeft wmb. te veel krediet verspeeld nu, hij kreeg terecht een tijd de kans om zich te bewijzen, PSV is een topclub en de druk is vele malen hoger dan bij FC Twente. Maar het lijk erop dat het zeker niet beter wordt, bij hem zit het tussen de oren, dat is duidelijk te zien aan zijn onzekerheid, kijk daarvoor maar naar zijn lichaamstaal. Lijkt me zinnig dat Schmidt hem even wat rust geeft voordat hij bezwijkt onder de druk.
Laatste opmerking: Vertessen moet altijd spelen, hij is diegene die het spel opentrekt vanaf de zijkant en gevaarlijk is en ontzettend fel speelt, precies wat dit PSV nodig heeft.
+3/-1

9 maanden geleden
Nog even in het algemeen over Drommel.

Ok, hij maakt wéér een fout waaruit een goal ontstaat.
Maar waar waren de meelopende verdedigers na die vrije trap, daar hoor je niemand over.

Tot 2x toe redt hij prima en houdt hij ons achteraf in de wedstrijd. Een schot in de linkerhoek vanuit de 16 en de 1 op 1.

Staat los van het feit dat hij bij ons, en wat ik op tv van de periode bij twente heb gezien, totaal geen grote indruk maakt.
Dus waar gaat het naar mijn mening fout, bij de scouting. Wat zijn de beweegredenen geweest om zo'n smak geld neer te leggen...
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Eens, exact het punt dat ik ook al een paar keer maakte op deze site, wat gebeurt er bij onze scouting? Wat ons overeind houdt komt voornamelijk uit de koker van de trainer en uit de eigen jeugd waarbij dat laatste natuurlijk schitterend en van levensbelang is voor onze club. En ik mis de creatieve zakelijk/sportieve deals/constructies waar we vroeger ooit mee verbaasden
+1/-0

9 maanden geleden
Ik vind het onverantwoord om nu verder te voetballen met de opkomst van de omnicron variant. Laten we het zekere voor het zekere nemen en het seizoen nu stilleggen. Huidige stand is eindstand ;)
+4/-0

9 maanden geleden
Het was gisteren gewoon de dag van Max! Een dag waarop alles gewoon onze kant op viel, daar was het gelijkspel van Feyenoord al een voorteken van was. Na de zege van AZ in de ArenA had ik al helemaal het gevoel dat het niet anders kon of PSV zou zich naar een zege mazzelen.

Het was uiteraard van bedroevend niveau wat wij lieten zien, ruim 70 minuten lang. Maar ik heb eigenlijk geen seconde het gevoel gehad dat we niet zouden gaan winnen. Wel moet Roger eens stoppen met Cody te misbruiken. De poppetjes gewoon op de juiste plaats zetten is wat je moet doen als het niet draait. De laatste 20 minuten dwongen we het wel af. Drommel had weer zijn flatertje, maar pakt wel die belangrijke 1-op-1 bal. In zijn voordeel strepen we die maar tegen elkaar weg.

Ik ga niet klagen na een dag als gisteren, deze dag is er eentje van heerlijk nagenieten!
+4/-0

 
killermfc (geschorst)
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ga mij er eens gewoon bij aansluiten! Scheelt mij meteen een hoop typwerk*. En aangezien ik in een goede bui ben, doen wij net of de keeper die fout niet heeft gemaakt, welke fout? Was gewoon een schier onhoudbare vrijetrap, waar miraculeus de handen nog contact mee kregen. Gelukkig werd de 2-0 voorkomen waardoor de ultieme slotfase alsnog een feit kon worden.

Maar wat was het 5 kwartier slecht zeg! Maar het gezegde eind goed al goed deed opgeld. En dan ben je 5 kwartier haast de wanhoop nabij vanwege dreigend (punten)verlies, juist omdát de concurrent had verloren, en dan komt er de, uitgestelde - de afgekeurde goal - hoop middels de gelijkmaker en dan nóg vóór het einde van de officiële speeltijd valt de winnende. Weet je, we doen ook net of we de trainer niet gehoord hebben, die deed alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Want dat was het niet. Dat is het niet.

Opluchting culmineerde in pure blijdschap, welk een climax. Waar een kwartier eerder nabeschouwingen niet meer op het menu stonden, moest nu alles (terug)gekeken worden, niet in het minst het - uiterst lafhartig, ik geef het grif toe! - niet live gekeken verlies van de concurrent. Niet doodziek naar bed maar van adrenaline niet kunnen slapen, altijd beter dan het piekeren over het wee van PSV, nietwaar?

En de volgende dag weer vrolijk op. PSV wat je met me doet...

*damned, heb ik mij toch nog lamme vingers getypt!
+2/-0

 
9 maanden geleden
Het kan verkeren he; Fruit-schaal gewonnen, eventueel winterkampioen, door in de beker én door in Europa. Zo kun je het ook uitleggen. Laten we positief zijn, all to play for! Game on. Starting with Zitterd!
+1/-0

 
PSValtijd1 (geschorst)
9 maanden geleden
Ja ja doe eens gek🤣🤣🤣
+1/-0

9 maanden geleden
Ik heb het niet gezien maar waarom kreeg Vinicius op het eind eigenlijk nog een gele kaart?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Vanwege een vermeende elleboogstoot bij een kopduel.
+1/-0