Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: pas als situatie zou veranderen, zou ik nadenken over PSV

4 februari 2012 07:09

Bert van Marwijk blijft ondanks zijn nieuwe contract in verband gebracht worden met PSV. In De Telegraaf reageerde hij daarop. "Ik heb met mijn volle verstand m’n contract bij de KNVB met vier jaar verlengd omdat ik, en de voetbalbond, heel tevreden zijn. De samenwerking is prima. Pas als die situatie zou veranderen, zou ik gaan nadenken over PSV. Als die club zou langskomen."

"Een grote club uit een grote competitie is een ander verhaal. Als bijvoorbeeld clubs van het kaliber Real Madrid, Liverpool of Valencia, uit grote competities, langskomen, dan heb ik, volgens afspraak met de KNVB, de vrijheid om zelf te beslissen of ik op zo’n aanbieding inga. PSV is weliswaar een grote club, maar niet eentje uit een grote competitie."

Meer: De Telegraaf




Tags

marwijk knvb telegraaf inga kaliber liverpool madrid valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman