Transparent
Inloggen
Sluiten

Koploper Zoet vergroot voorsprong op ranglijst AD Speler van het Jaar: 'WK is dé droom'

27 januari 2014 15:12

Jeroen Zoet heeft met zijn goede optreden tegen AZ afgelopen zaterdag zijn voorsprong op de ranglijst van Speler van het jaar van het Algemeen Dagblad verder vergroot. Hij heeft daar nu gemiddeld een 6,83, ruim voor de achtervolgers Clasie (6,63) en Mokotjo (6,60).

Phillip Cocu spreekt vol lof over zijn keeper, die nu ook punten gaat pakken voor het team. Daarnaast manifesteert hij zich ook steeds meer in de kleedkamer. "Hij komt wel steeds vaker met opmerkingen. Die denkt mee. Van de jonge jongens is hij iemand die zich inmiddels ook buiten het veld laat gelden op een manier die we willen zien," zo stelt de PSV coach in het AD.

Heel voorzichtig droomt de PSV keeper van Brazilië. "Natuurlijk is het WK dé droom, maar er is veel keuze. Eerst maar eens de competitie goed afmaken met PSV."




Tags

zoet achtervolgers clasie cocu manifesteert mokotjo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis