Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Schalke 04 akkoord over transfer Timo Baumgartl'

25 juli 2023 23:59 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV en Schalke 04 akkoord over transfer Timo Baumgartl"; image source: Pro Shots

Timo Baumgartl gaat definitief vertrekken bij PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de club een mondeling akkoord heeft bereikt met Schalke 04 over de transfer van de verdediger. De verwachting is dat PSV akkoord is gegaan met een aantal bonussen omdat Baumgartl behoorlijk op het salarishuis drukte en men zo van het salaris af is. Uiteindelijk kwam hij tot 36 officiële wedstrijden voor PSV.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

baumgartl schalke mondeling salarishuis

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Hoe PSV ooit 10 miljoen heeft kunnen betalen voor een speler die na 3 wedstrijden al door de mand viel is me nog altijd een raadsel.
+6/-0

 
10 maanden geleden
Doe er nog maar 2 miljoen bij. 12 miljoen..
+1/-0

10 maanden geleden
Snel afronden en dan hoop ik daarna snel 1 inkomende transfer te zien.
+1/-0

10 maanden geleden
Weer een miskoop van JDJ weg ,gauw versterking halen achterin !!
+2/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Nu Sangaré voor 37 miljoen nog verkopen, een bulls-eye aankoop van JdJ. Dat wordt dan 37-9=28 miljoen Euro winst voor PSV.
+6/-0

 
10 maanden geleden
Mag ook wel eens benoemd worden hier als tegenhanger.. blijf me er overigens over verbazen hoe één man hier de schuld/credits krijgt van alles!
+5/-0

 
10 maanden geleden
Was het maar waar. Een fors deel van een eventuele verkoop van Sangare gaat naar zijn vorige club. Bovendien is het nog maar de vraag of hij 37 miljoen gaat opbrengen. Per 15 augustus treedt er weer een andere clausule in werking dacht ik te weten.
+1/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Zou John de Jong weten wat een zondebok is?
Heb even opgezocht wat wel goede (in meer of mindere mate) spelers zijn die hij gehaald heeft:
Dumfries
Angelino
Guti
Ricardo rodriguez (huur)
Boscagli
Doan
Gotze
Sangare
Veerman
Branthwaite (huur)
Simons
Benitez
Luuk de jong

Ook heeft hij redelijk tot goede verkopen gedaan met
Dumfries
Arias
De jong
Bergwijn
Lozano
Lammers
Malen
Doan

Geen uitzonderlijke prestatie maar ook niet dramatisch. Alles goed doen bestaat niet
+5/-0

 
10 maanden geleden
Mooie en juiste opsomming. Sommigen willen het echter niet zien, komt niet goed uit als ze hun frustratie willen botvieren op liefst één persoon. Ik zou me eerder druk maken om het feit dat Cody deze winter verkocht moest worden van de RVC, mi grootste blunder binnen PSV van de afgelopen 5 jaar.
+3/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Mee eens. Met de verkoop van Gakpo (en madueke) heeft de rvc ervoor gezorgd dat het kampioenschap er definitief niet in zat. Daarmee wil ik niet zeggen dat we met Gakpo kampioen waren geworden, maar hadden we zeker meer kans gemaakt dan nu.
Overigens zou je daarmee ook kunnnen zeggen dat John de Jong het bij het rechter eind heeft gehad door hem in de zomer niet te verkopen, nog los van het feit dat die door het wk meer waard is geworden
+1/-0

 
10 maanden geleden
John de Jong is jaren afgerend op zijn aankopen in zijn eerste jaar met Bruma en Baumgartl. Daarna weinig fout meer gedaan en zat er een stijgende lijn in. Boscagli werd daar eerst nog bij gerekend, maar dat bleek toch een aardige aankoop onder een andere trainer.

Aanstelling van van Nistelrooij was wel een grove fout, maar heb het idee dat dat meer Brands aan te rekenen is.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Hij heeft ook echt wel een aantal goede aankopen en verkopen gedaan. Maar het ligt een stuk genuanceerder dan deze lijst. En zoals je terecht zegt, alles goed doen bestaat niet. Ook Brands had er miskopen tussen zitten.

Op dit lijstje staan meerdere aankopen en verkopen waar de credits toch echt meer naar Brands dan naar De Jong gaan. Brands was voordat hij in juni 2018 wegging al zo goed als rond met Angelino en Dumfries. En de verkopen van Lozano, Arias, Malen, De Jong etc komen natuurlijk door de goede aankopen van Brands.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Zo lust ik er nog wel een paar PSV72, toen was JdJ hoofd scouting, dus geef de credits dan ook maar voor een deel aan hem.
+1/-0

10 maanden geleden
Heb je daar een bron voor? (Wat is fors?). Aanvullend. Als ik het me goed herrinner, gold de clausule in een bepaald tijdvak. Daarbuiten niet. Ofwel; tot datum x 37 mln, daarna wat de gek ervoor geeft
+1/-0

10 maanden geleden
Hopelijk pikken ze Mbuyamba nu snel op voordat die weg is.
Onbegrijpelijk dat er voor hem nog geen interesse is van een Nederlandse topclub.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Mbuyamba is zeker een talent, maar daar kun je niet op gokken. PSV heeft voor de defensie echt directe versterkingen nodig. Je kunt wel opteren om hem aan te trekken en bij een club uit de subtop te stallen, maar het is ook afhankelijk van de alternatieven. Toch vind ik dit zelf ook een interessante speler, maar momenteel geen directe versterking. Hij zou dat in de toekomst wel kunnen worden.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Ik snap je, maar denk dat hij nu al veel beter is dan Teze en Ramalho.
Verdedigend sterk, kopsterk, inzicht, voetballend goed en snelheid, alles is aanwezig.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage