Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Het is logisch dat we aan het kijken zijn naar een aantal versterkingen'

27 juli 2023 10:35
Foto: Pro Shots

Peter Bosz: "Het is logisch dat we aan het kijken zijn naar een aantal versterkingen"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie na de zege tegen FC Eindhoven werd Peter Bosz gevraagd of nieuwe aankopen essentieel zijn om de groepsfase van de Champions League te kunnen halen. "Het is logisch dat we aan het kijken zijn naar een aantal versterkingen, maar de jongens die er nu zijn, zijn ook goed", aldus Bosz. "Ik werk daar op een fijne manier mee en ze hebben kwaliteit. Of dat nu al genoeg is, zullen we volgende week gaan zien. Maar we zijn wel op de goede weg."




Tags

bosz essentieel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Als je tussen de regels door leest, voel je aan alles dat er misschien wel eens helemaal geen (verdedigende) versterkingen meer komen.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Ik denk dat ze eerst Sangare moeten verkopen als ze echt een verdediger willen kopen die er direct staat. Anders kom je uit op de Thomas Beelen van deze wereld waarvan je ook niet weet of ze directe versterking zijn...
+1/-0

 
10 maanden geleden
Het zal afhangen van de netto opbrengst van de verkoop van Sangare. Mocht hij niet vertrekken dan kan Bosz dit "rotsblok" eens een linie laten zakken en centraal rechts in de verdediging opstellen.
+1/-0

10 maanden geleden
Feit is dat deze ‘versterkingen’ al geen rol meer van betekenis zullen hebben tegen Sturm Graz. Dit vind ik te amateuristisch voor woorden en is eigenlijk gewoon gokken en hopen dat we met deze armoedige selectie een ronde verder komen. Al jaren wordt erkend dat de verdediging het grote pijnpunt is van deze selectie maar van versterking is er al jaren geen sprake. Je zou zeggen dat ze de lijstjes klaar hebben liggen en van voorgaande jaren geleerd hebben. Ik heb er ook geen enkele boodschap aan dat we niks kunnen totdat Sangare verkocht is. Als dat überhaupt al het geval zou zijn (waar ik geen zak van geloof) dan heb je beleidsmatig gewoon je zaken niet op orde. Want hoe kan het in hemelsnaam zijn dat de aanwezigheid van 1 selectie speler de reden is dat we met deze ongebalanceerde, kwaliteitsarme selectie ten strijde moeten gaan in de belangrijkste wedstrijd van het jaar!
+5/-2

 
10 maanden geleden
Mee eens. Verdediging al jaren het zorgenkindje waar tot nu toe niets aan wordt / is gedaan. Ipv Pepi kopen had de prioriteit bij een verdediger moeten liggen. Stand in voor Luuk al in huis, nl Fofana of van Duiven of eventueel El Ghazi, of Saibari of eventueel 4-4-2 gaan spelen.. Wie is de stand in voor Olly op centraal links ?? of wie is de stand in voor van Aanholt op RB ?? Teze / Ramalho moeten het uitvechten op centraal rechts. Nou ja we hebben nog de tijd tot eind augustus dus wie weet. (hoop echter dat we de CL dan al gehaald hebben)
+1/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Beleidsmatig is het toch ook helemaal niet goed geweest de afgelopen jaren?
Veel te veel geld uitgegeven, aan bras, waardoor je nu met deze puinzooi zit.

Verder moet Bosz niet roepen dat deze groep goed is, want wij als supporters zien al jaren dat dat niet het geval is. En dan heb ik het nu ook vooral over de verdediging.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Boz zal wel moeten. Je kunt niet je huidige selectie al afvallen, kan zomaar zijn dat hij er mee door moet. Als je goed tussen de regels doorleest zegt hij eerder: "Ik moet het hier voorlopig mee doen, dus we proberen er het beste van te maken"
+1/-0

 
10 maanden geleden
De echte miskopen van de afgelopen jaren waren meteen ook echt dure: Baumgartl voorop, Romero als pechvogel met blessures en Bruma heeft nog wat betekenend maar te weinig voor dat geld. Hopelijk is dat nu voorbij
+1/-0

10 maanden geleden
Op zich hebben we gewoon een verdediging, namelijk die van vorig jaar. Backs: Teze kan voetballen, Van Aanholt is prima. Ramalho op rechts centraa en of Obispo links centraal. Evt Teze centraal en Mwene op rechts. Daar hebben we vette potten tegen Feyenoord en Ajax mee gespeeld dus moet gewoon kunnen. Jammer wel dat Guti er niet meer voor staat, daar zou ik dan nu Boscagli neerzetten omdat die ban het hele stel nog slimst is met positiespel. En voorrondes hopelijk wel nog met Sangare spelen. Moet tegen Sturm en Zo'n Braga toch kunnen? Ik hoop nog wel op een kanjer maar zal toch richting einde teansferperiode worden; vaak is dan de laatste schifting bij de echt grote clubs en onstaat een buitenkansje. Zeker als we ons plaatsen voor CL worden we ook aantrekkelijker. Dus snap wel dat niet nu al het geld wordt uitgegeven.
+2/-0

10 maanden geleden
“Kijken kijken niet kopen.. “
dat zeggen ze altijd over Nederlanders toch?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage