Transparent
Inloggen
Sluiten

Shurandy Sambo genomineerd voor Talent van het Jaar

24 augustus 2023 19:49 - ESPN.nl
Foto: Pro Shots

Shurandy Sambo genomineerd voor Talent van het Jaar; image source: Pro Shots

ESPN heeft bekend gemaakt dat Shurandy Sambo een van de genomineerden is het Johan Cruijff Talent van het Jaar van afgelopen seizoen. Sambo was afgelopen seizoen op huurbasis actief bij Sparta en speelde zich al snel in de basis van de uiteindelijk verrassende nummer zes van de Eredivisie. Voor de Rotterdammers speelde hij uiteindelijk 30 wedstrijden in de Eredivisie.

In totaal zijn vijf spelers genomineerd, waaronder ook Xavi Simons. Hij brak afgelopen seizoen door bij PSV en werd direct topscorer van de Eredivisie. De middenvelder is dan ook een van de vijf genomineerden voor de prijs van Beste Speler in de Eredivisie.

De andere genomineerden voor het Johan Cruijff Talent van het Jaar zijn Milos Kerkez, Million Manhoef en Kenneth Taylor, terwijl Simons voor de prijs van de Beste Speler moet zien af te rekenen met Václav Černý, Santiago Giménez, Dávid Hancko en Orkun Kökcü. De prijzen zullen tijdens het Eredivisie gala op maandag 4 september worden uitgereikd. Simons zal dan als topscorer sowieso de Willy van der Kuijlen-trofee ontvangen.

Meer op ESPN.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

eredivisie sambo simons topscorer cerny espn gala gimenez hancko kerkez kokcu kuijlen manhoef million milos santiago sparta taylor uitgereikd vaclav willy xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Zou lachwekkend zijn als Xavi Simons niet met allebei de prijzen ervandoor zal gaan (tenzij je ze niet allebei kunt winnen?)
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage