Transparent
Inloggen
Sluiten

'Johan Bakayoko gaat contract verlengen bij PSV'

1 september 2023 09:20 - Marco Timmer
Foto: Pro Shots

"Johan Bakayoko gaat contract verlengen bij PSV"; image source: Pro Shots

Johan Bakayoko gaat een nieuw contract bij PSV tekenen. Dat meldt clubwatcher Marco Timmer. Als de transferperiode voorbij is zal de verbintenis van de aanvaller snel worden opgebroken, verlengd en ook worden opgewaardeerd. Zelf heeft de aanvaller nu via zijn social media naar buiten gebracht dat hij inderdaad bij PSV zal blijven.






Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko opgebroken opgewaardeerd timmer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Mag hopen zonder clausule… want daar ben ik zo langzamerhand wel een beetje klaar mee..
+1/-1

 
9 maanden geleden
Pfff altijd die opmerkingen over die clausules… John de Jong is er niet meer! En bovendien: clausule zou minimaal 40 miljoen zijn want dat was nu het bod. Ik schat Johan echter in als iemand die nederig is en dankbaar is voor de kansen die hij krijgt. Hij wil volgens mij het vertrouwen in hem terugbetalen. Gelooft ook in zichzelf en weet dat er betere kansen gaan komen die zowel hem en de club geen windeieren zullen leggen. Volwassen jongen! Ook met zijn opleidingen. Hij spreekt meerdere talen al en vertolkt ook op dat gebied belangrijke rollen. Ik ben superblij met Johan!
+4/-0

 
9 maanden geleden
Hou es op met die clausule opmerkingen..
+1/-0

 
9 maanden geleden
Precies! PSV fans zaniken steeds over clausules en anti-PSV’ers over gemeentegeld… vermoeiend
+3/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Inderdaad, alleen omdat het zo'n gedoe was met Xavi.. en een grapje af en toe na dat clausule gedoe was nog leuk, nu wordt het gewoon ergerlijk.. En dat gemeentegeld, tja dat is zielig maar ze moeten toch iets om PSV klein te praten / te bashen maar de feiten kennen ho maar.
+1/-0

9 maanden geleden
Waarde van Bakayoko en Sangare blijven hierdoor wel bewaard. PSV heeft met Veerman en Lang ook nog spelers die veel waarde vertegenwoordigen. Pepi is nog een jonge spits en als je Tillman en Dest kan kopen na dit seizoen en ook beter worden, neemt dit kapitaal alleen maar toe.

Mochten er nu geen sterkhouders vertrekken en je haalt Lozano en een centrale verdediger op, dan heeft PSV echt wel een erg sterke selectie gekregen.
+1/-0

9 maanden geleden
Johan is echt een held dat hij die video tweet!
+3/-0

9 maanden geleden
Toch wel een verrassende wending. Dan zal hij het nu toch wel echt moeten gaan laten zien, de potentie is er.
+2/-0

9 maanden geleden
Klinkt verstandig, kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.
+1/-0

9 maanden geleden
Kan dit alleen maar toejuichen. Moeten blij zijn dat een gewild talent bij PSV wil blijven. Verder lijkt het ook gewoon een prima jongen voor in de groep.
+2/-0

9 maanden geleden
Geweldig nieuws, hier ben ik echt blij mee! Bakayoko is een ontzettend sterke speler die zich nu bij PSV verder kan ontwikkelen tot een completere, doelgerichtere voetballer. Ook fijn dat hij zelf in ziet dat hij (in deze fase van zijn carrière) bij PSV meer heeft om voor te spelen dan in de anonieme regionen van de Premier League.

De vraag is alleen wat de toegevoegde waarde is van het halen van Lozano. Die haal je uiteraard voor de basis. Lang staat ook in de basis. Als Bakayoko weer een seizoen lang op de bank komt (of in ieder geval in de belangrijkste wedstrijden), dan bevestig je in mijn ogen het gelijk van al die jeugdspelers die wél vertrekken. Op dit moment heb je ook Vertessen, El Ghazi en Babadi nog die op de flanken kunnen spelen.
+1/-0

9 maanden geleden
Wel blij mee. Sportief en qua persoon. Komt ook over als een fijne sympathieke gast.
+2/-0

9 maanden geleden
Nu bijtekenen en in de winterstop, na het spelen van 6 CL wedstrijden, verkopen voor 50-60 miljoen. Lozano kan dan nu alsnog gehaald worden want die wil weg en die kans ga je ook niet meer krijgen in de winter. Prima toch?!
+2/-1

9 maanden geleden
Ben erg blij hier mee, dit seizoen zal hij gaan knallen. Verstandige jongen die ook een verstandige trainer heeft.
+1/-0

9 maanden geleden
Met een beetje geluk betaalt deze beslissing zichzelf nog dubbel en dwars, hoeft niet persè met clubliefde te maken te hebben maar meer met de logica en vooruitzien in de hoop dat het goed uitpakt en dat wens ik hem ook toe.
+1/-0

9 maanden geleden
Geweldig! Nou niet meteen afbranden als hij een mindere periode door gaat maken. Hij is jong en dat is inherent.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage