Transparent
Inloggen
Sluiten

Jason van Duiven: 'In de winterstop kijken wat het beste voor mijn ontwikkeling is'

10 december 2023 12:07 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Jason van Duiven: "In de winterstop kijken wat het beste voor mijn ontwikkeling is"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad heeft Jason van Duiven aangegeven niet te weten of hij dit seizoen zal afmaken bij PSV. De spits hoopt op speelminuten in de Eredivisie en hij beseft ook dat het niet zo eenvoudig is om Luuk de Jong en Ricardo Pepi eruit te spelen. "Toch wil ik graag eredivisieminuten gaan maken en met de scenario's kijken we in de winterstop wat het beste voor mijn ontwikkeling is", aldus Van Duiven. "In de winterstop bekijk ik samen met mijn zaakwaarnemer en PSV wat er mogelijk is."

Het contract van de 18-jarige spits loopt in de zomer van 2025 af. De intentie van PSV is om deze te verlengen, terwijl Van Duiven zelf zeer ambitieus is. "Ik wil in de toekomst eerste spits van PSV worden, absoluut", zo geeft hij aan.

Veel clubs op het hoogste en tweede niveau zouden al belangstelling hebben getoond voor de jeugdinternational.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

duiven jason eredivisie eredivisieminuten jong pepi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Dilemma altijd dit soort jongens. Niet de potentie om eerste spits van psv te worden maar bovengemiddeld goed en bovendien voor groot gedeelte zelf opgeleid en dus in geïnvesteerd. Zo’n jongen wil zijn vleugels uitslaan, begrijpelijk. Verhuur is dan vaak de oplossing maar tevens ook uitstel van het onvermijdelijke besluit om toch afscheid te nemen. Zijn ambitie is mooi en valt te prijzen (eerste spits van psv worden) maar lijkt mij te hoog gegrepen.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Niet de potentie om eerste spits te worden? Jason is over twee seizoenen de eerste spits van PSV als Pepi vertrokken is. Schrijf het maar alvast op.
+4/-0

 
5 maanden geleden
Wat een hoop voorbarige conclusies over een speler van pas 18 jaar...
+3/-0

5 maanden geleden
Verhuren aan Heerenveen is vaak een goed recept.
+1/-0

5 maanden geleden
Een jaartje, misschien 2, verhuren en dan als tweede spits achter Pepi wanneer Luuk vertrekt lijkt mij het meest logische recept.
+1/-0

5 maanden geleden
Ik ken deze familie een beetje en deze jongen heeft absoluut het doorzettingsvermogen om te slagen. Hij heeft een goed schot, is zeer beweeglijk en kan voor zijn lengte goed springen en koppen. Ik ben dan ook zeer benieuwd waar hij over twee/drie jaar staat. Noteer maar dat hij verhuurd zal worden aan de Eagles of Heracles ;-)
+1/-0

 
5 maanden geleden
Zolang het geen Huntelaar scenario wordt is het goed.
+1/-0

5 maanden geleden
Contract verlengen en verhuren zou een logosch scenario zijn. Verhuren met kortlopend contract is een recept voor ellende als hij goed presteert.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage