Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Joey Veerman wijst nieuw contract af'

11 januari 2024 10:13 - ESPN.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Joey Veerman wijst nieuw contract af"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV in gesprek wil met Joey Veerman over een nieuw contract. De huidige verbintenis van de middenvelder loopt in 2026 af. Hoewel de kans groot is dat Veerman na dit seizoen zal vertrekken uit Eindhoven hoopt de clubleiding op een nieuw contract, zodat het een hoger bedrag kan ontvangen.

Update 10:11: Volgens ESPN heeft Joey Veerman een aanbod van PSV om zijn contract te verlengen afgewezen. Bronnen van de zender zouden dit hebben aangegeven.

Meer op ESPN.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey espn zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Wordt toch een aardige leegloop in de zomer.
Veerman, Jordan Teze zal stap willen maken.
Dest ook weinig vertrouwen in dat die blijft.
Ramalho loopt uit zijn contract.
Vertessen en misschien Bakayoko.
Dan de huur spelers met Kotchap, van Anholt, Tillman waar je koopoptie op hebt maar Steward al heeft laten doorschemeren dat Bayeren München daar laatste woord over heeft.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Kotchap, Vertessen en Ramalho zou je normaal gesproken makkelijk kunnen vervangen. De anderen is wel een issue inderdaad. Echter heb ik na de laatste transferperiode vertrouwen dat we het team sterker kunnen maken met het geld dat met deze transfers ook vrij komt.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Van Aanholt is aan het eind van het seizoen transfervrij. Dat zou hooguit een backup speler zijn lijkt me.
+1/-0

4 maanden geleden
PSV moet nu wel even voorzichtig zijn met contracten en dit soort enthousiaste acties. Juist na een goede eerste seizoenshelft kan zulk gerommel ervoor zorgen dat er onrust ontstaan binnen de groep. Eerst Babadi en Vertessen en nu ook Joey.
+3/-0

4 maanden geleden
Het is ook wel begrijpelijk. Het is niet onbekend dat Joey Veerman de stap naar het buitenland wil maken. Contract loopt 2 jaar door. Je moet hem na dit seizoen gewoon goed verkopen. Ik denk dat hij ergens tussen de 25 en maximaal 35 miljoen kan opleveren. Dat is nog altijd veel geld.
+4/-0

 
4 maanden geleden
Zou toch nog wel hoger mogen zijn als je naar zijn statistieken kijkt. Je ziet dit seizoen daarnaast ook dat hij grote stappen zet op de aspecten waar hij in het verleden weleens kritiek op kreeg.

Het is maar dat buitenspelers doorgaans duurder zijn dan middenvelders, maar eigenlijk zou je bij Veerman ook verwachten dat er een clubrecord qua transfer bedrag neergezet gaat worden. Mits niet al eerder iemand voor een nog hoger bedrag vertrekt.
+1/-0

4 maanden geleden
ik dacht dat onze clubwatcher altijd de beste informatie had? Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de huidige status en vooral wat de redenatie van Veerman zou zijn om (nog) niet bij te tekenen
+1/-0

 
4 maanden geleden
Lijkt me toch logisch? Hij zal na dit seizoen willen vertrekken.
+2/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Dat lijkt mij ook echter in het verleden heb ik spelers wel eens bij PSV zien verlengen ondanks dat ze wilden vertrekken kort daarna. Ik neem aan dat Veerman mocht het er van de zomer niet van komen eventueel wel zijn contract verlengt (om o.a. PSV een goede transfer te gunnen)....... Of zou hij niet dankbaar zijn?
+1/-0

 
4 maanden geleden
Met op een opgewaardeerd contract zal hij voor sommige clubs misschien minder interessant worden (c.q. financieel onhaalbaar). Met zijn huidige contract heeft hij tegen de zomer waarschijnlijk meer clubs voor het uitkiezen dan met een opgewaardeerd contract.
+2/-0

reactie verwijderd

4 maanden geleden
Ik snap niet zo goed waarom hij meer waard zou worden als zijn contract verlengd zou worden. Hij heeft na dit seizoen nog een contract voor 2 seizoenen, dus je kan al vragen wat je wil.
+1/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Word idd een lastig verhaal komende zomer. Veel beter dan dit seizoen word het niet + geen groot toernooi jaar daarna dus een ‘perfect’ moment om te vertrekken. Van huidige basis verwacht ik dat iig Veerman, Dest en Bakayoko vertrekken. Tillman waarschijnlijk. Dat is een aardige aderlating

Ook spelers als Ramalho en Boscagli goed mogelijk
+1/-0

4 maanden geleden
Eerst ff die titel pakken, dan kijkt de club daarna maar naar wie er blijven en wie het daarna voor ons mogen gaan doen. En zo een bericht met Joey klinkt nu negatief maar al zou ie bij willen tekenen (en dat hoeft helemaal niet met 2-jarig contract), dan zegt zijn zaakwaarnemer toch niet op eerste aanbod: doen we. Dus loopt wel los.
+1/-0

4 maanden geleden
Gewoon zo ver mogelijk proberen te komen in de CL. Dè manier om evt. transferbedragen zo hoog mogelijk op te voeren.
+1/-0

4 maanden geleden
Hij is wel snel en stellig, praten kan altijd lijkt me maar daar heeft hij blijkbaar geen oren naar.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage