Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV naar halve finale Premier League International Cup na winst tegen Chelsea

15 februari 2024 22:03
Foto: Pro Shots

Jong PSV naar halve finale Premier League International Cup na winst tegen Chelsea; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft de halve finale van de Premier League International Cup weten te halen. Donderdagavond werd op Stamford Bridge met 1-2 gewonnen van Chelsea, waardoor Jong PSV nog altijd kans maakt om de titel te prolongeren. Aanvoerder Mohamed Nassoh maakte beide doelpunten. De winnende treffer volgde vanaf de strafschopstip.

Armel Bella-Kotchap kon opnieuw belangrijke stappen zetten in zijn herstel. De Duitse verdediger speelde een uur mee en werd vervangen door CJ Egan-Riley. Ook Richard Ledezma speelde een uur, terwijl Tygo Land de hele wedstrijd speelde.

Opstelling Jong PSV: Schiks, Van de Blaak, Bella Kotchap (59' Egan-Riley), Dams, Jansen, Ledezma (59', Jimenez), Nassoh, Land, Simons (90' Abed), Uneken (74' Gilbert), Bars (90' Geerts)




Discussieer mee op de forums


Tags

jong chelsea bella egan kotchap ledezma nassoh riley abed armel bars blaak dams geerts gilbert jansen jimenez prolongeren schiks simons stamford titel tygo uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Prima prestatie.Mooi dat Bella Kotchap weer steeds fitter wordt en al een uur kan spelen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Hoop dat t de volgende wordt in rijtje malen Gakpo Madueke Bakayoko
+1/-0

 
3 maanden geleden
Vind het een interessante speler. Verbaas mij al een tijdje dat hij geen kans krijgt
+1/-0

 
3 maanden geleden
In plaats van wie moet hij een kans krijgen dan? Op het middenveld is het nu al vechten voor een plek met al die spelers in de A-selectie.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Had bijv meegekund op trainingskamp?
+1/-0

3 maanden geleden
Dan komen ze de laatste minuten opeens wel goed door. Spelen ze dan korter ofzo ? ;) Of zou het toch gewoon concentratie zijn.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Je speelt tegen leeftijdsgenoten uit Engeland. Is fysiek toch iets heel anders dan die KKD houthakkers van 2x zo breed en 2 koppen groter die de laatste 10 minuten de bal voor de pot gooien
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
De echt goede jeugd komt vanzelf bovendrijven en krijgt als de data in orde zijn echt wel hun kansen.maar we moeten niet verwachten als het even lekker loopt in de jeugd dat ze dan direct hoofdmachtwaardig zijn,er is ook nog zo iets als pikorde en dat geldt ook voor Land.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage