Transparent
Inloggen
Sluiten

Topper van dinsdag ook meteen weerzien met Donyell Malen

18 februari 2024 21:45

Voor PSV staat er dinsdagavond weer een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. In het Philips Stadion is Borussia Dortmund de tegenstander in de achtste finale van de Champions League.

In het seizoen 2002/2003 speelden beide teams ook al tegen elkaar in de Champions League. In de groepsfase ging PSV destijds met 1-3 onderuit tegen de Duitse ploeg, terwijl in Duitsland met 1-1 gelijk werd gespeeld.

Dinsdagavond wordt het ook weer een weerzien met Donyell Malen. De aanvaller maakte in 2021 de overstap van PSV naar Borussia Dortmund nadat hij in totaal 114 officiële duels had gespeeld. In Eindhoven werd hij eenmaal landskampioen. Ook Ian Maatsen speelde bij PSV. Hij speelde drie seizoenen in de jeugdopleiding voor hij naar Chelsea vertrok.




Tags

malen weerzien dortmund topper chelsea duitsland maatsen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage