Transparent
Inloggen
Sluiten

Amerikaanse PSV'ers verslaan Hirving Lozano en winnen Nations League

25 maart 2024 07:12
Foto: Pro Shots

Amerikaanse PSV"ers verslaan Hirving Lozano en winnen Nations League; image source: Pro Shots

De Verenigde Staten heeft opnieuw de CONCACAF Nations League weten te winnen. Met Sergiño Dest als rechtsback in de basis werd Mexico met 2-0 verslagen. Dest stond de hele wedstrijd tegenover zijn ploeggenoot bij PSV aangezien Hirving Lozano als linksbuiten een basisplaats had en ook de volle negentig minuten mocht spelen.

Malik Tillman kwam uiteindelijk als invaller nog diep in blessuretijd binnen de lijnen, terwijl Ricardo Pepi geen speeltijd kreeg.




Discussieer mee op de forums


Tags

lozano nations dest concacaf linksbuiten malik mexico pepi tillman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik heb toch de indruk dat Mexico ook niet meer is wat het ooit geweest is. In de Verenigde Staten daarentegen, waren jarenlang (en nog steeds) een handje vol sporten belangrijker is, wordt voetbal steeds serieuzer genomen. Leuk voor Lozano en Dest dat ze tegen elkaar stonden in de finale. Niet verrassend dat laatstgenoemde als winnaar uit de strijd kwam.
+1/-0

 
 
2 maanden geleden
Mexico heeft altijd al bepaalde problemen gehad. Met 130 miljoen voetballiefhebbers moet je toch meer kunnen halen dan 6 gold cups dit millennium, en nooit verder dan de kwartfinale op het WK.
Het opleidingsniveau is petje en met de hoge salarissen vertrekken mensen niet makkelijk naar Europa. Met wat corruptie en kortetermijndenken erbij is het lastig voor jonge spelers om door te breken.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Die 2x kwartfinale waren precies de 2x dat het WK in Mexico werd gehouden. De laatste edities is er vooral het trauma van de 2e ronde, dat afgelopen toernooi voorkomen werd doordat ze er al in de groepsfase uitvlogen.
+1/-0

Paulinho01 (geschorst)
2 maanden geleden
Mooie overwinning. En nog meer titels erbij. Blijf maar bij PSV Dest aangezien dit het beste wat jou ooit is overkomen is!
+1/-0

2 maanden geleden
Proficiat team USA. Dest schijnt een geweldige wedstrijd te hebben gespeeld (Rechtsback) Zal moeilijk worden om hem ook voor volgend seizoen te behouden. Zou natuurlijk erg jammer zijn.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage