Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Ik vond het met vlagen hautain en bijna arrogant'

30 maart 2024 19:25

In gesprek met ESPN was Peter Bosz woedend over het spel van zijn ploeg. "We hebben echt dramatisch slecht gevoetbald vandaag. We komen tegen de verhouding in op 1-0. Toen kregen we wel wat meer grip, maar als je dan ziet hoe wij die goal dan weer weggeven en dan na rust ook gelijk weer...", aldus Bosz. "Dan ook nog Luuk die een penalty mist. Dat is eigenlijk de hele wedstrijd die je daar ziet. Het was niet goed genoeg."

Gevraagd werd aan Bosz of hij geschrokken was. "Natuurlijk, want ik heb mijn ploeg zo nog helemaal niet gezien", zo gaf hij aan. "Ik vond het met vlagen ook hautain en bijna arrogant. En dat is helemaal nergens op gebasseerd, want we moeten hard blijven werken en intensiteit brengen. We speelden alleen in een heel laag tempo en hadden heel veel balverlies. De wil om te winnen straalde er bij NEC veel meer vanaf en daarom hebben ze volkomen terecht gewonnen."

De trainer kreeg vervolgens de vraag hoe hij gaat voorkomen dat dit niet nog een keer gebeurt. "Ik heb het in de rust al gezegd dat dit me niet aanstond. Je ziet dan ook al dat het heel moeilijk is om nog om te draaien", zei hij daarover. "Na de wedstrijd heb ik nog een keer verteld dat dit niet de manier is hoe wij bovenaan zijn gekomen en op deze manier zullen we ook niet bovenaan blijven. Dat moet veranderen en ik ga er vanuit dat ze allemaal begrijpen wat ik bedoel. Dat ze weer op de juiste manier en met de juiste intensiteit gaan spelen. Dan kun je nog steeds wedstrijden verliezen. Dat kan altijd, maar niet op deze manier."




Tags

bosz arrogant hautain vlagen intensiteit aanstond balverlies espn gebasseerd straalde verhouding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte