Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Mohamed Nassoh tekent bij Sparta

13 april 2024 10:04 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Mohamed Nassoh tekent bij Sparta</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft het nieuws bevestigd dat Mohamed Nassoh na dit seizoen vertrekt. De aanvoerder van Jong PSV heeft een aflopend contract en zal zijn loopbaan gaan vervolgen bij Sparta. Nassoh kwam in 2010 in de jeugdopleiding terecht en heeft inmiddels al meer dan 100 wedstrijden voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie gespeeld.

Meer op PSV.nl




Tags

nassoh sparta jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden (gewijzigd)
Het is zijn goed recht alleen wat wrang dat zo’n jongen alleen maar geld gekost heeft en 0,0 oplevert. Maar dat is nu eenmaal hoe het werkt en je hebt daar soms nadeel en soms voordeel van. Veel belangrijker is dat Babadi wel heeft bijgetekend en dat de jeugdopleiding van PSV de laatste jaren de beste spelers aflevert van alle clubs in Nederland. Dát en de komst van Steward en Bosz heeft ervoor gezorgd dat we nu de onbetwiste nummer 1 van Nederland zijn en (hopelijk) heel lang zullen blijven.
+4/-0

3 weken geleden
Jammer dat hij niet heeft bijgetekend. Wel een zeer begrijpelijke stap, Sparta lijkt me wel een prima club voor hem waar hij zich verder kan ontwikkelen.
+3/-0

3 weken geleden
Succes bij Sparta. Moeten we hem nu nog wel opstellen trouwens? Een ander talent maar een kans bieden?
+3/-0

3 weken geleden
Mischien heeft psv wel een soort gelijke transferclausule gemaakt als destijds psg met simons had gemaakt. Dus dat hij ook na 1 seizoen weer terug kan keren naar psv.
+2/-2

 
3 weken geleden
Rara hoe doe je dat met iemand wiens contract is afgelopen? Dat was bij Xavi totaal niet het geval.
+1/-2

 
3 weken geleden
Wel. Zijn contract in Parijs liep af en hij heeft transfervrij de overstap gemaakt naar ons. Hij heeft vervolgens zelf een clausule in zijn contract laten opnemen dat hij voor een bepaald bedrag terug kon keren naar PSG.
+4/-0

3 weken geleden
Mooi, geweldig voor hem. PSV JO levert weer een speler voor de eredivisie af, top!
+1/-2

3 weken geleden
Ach als Sparta hem van een talent in een Eredivisie-topper kan veranderen moeten we Sparta daar gewoon voor belonen tegen die tijd en hem terugkopen. Voor alle partijen is dit de beste oplossing
+1/-0

3 weken geleden
Succes daar, zou mooi zijn als een Jong Psv'er slaagt in eredivisie, ook als ie ons eerste niet heeft kunnen halen
+1/-0

3 weken geleden
Wat goed is, komt snel. Laten we in die wijsheid maar berusten.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte