Transparent
Inloggen
Sluiten

Broer Siem: "Zou je niet toch naar het EK gaan?

1 mei 2024 13:53 - VI
Foto: Pro Shots

Broer Siem: "Zou je niet toch naar het EK gaan?; image source: Pro Shots

Siem de Jong, broer van PSV-spits Luuk de Jong, zal zondag niet aanwezig zijn in het Philips Stadion, als PSV de landstitel kan pakken tegen Sparta Rotterdam. Dat heeft de voormalig PSV'er verteld in gesprek met Voetbal International. De oud-voetballer is op vakantie in Griekenland en moet dus verstek laten gaan. "Ik ben die dag net te laat terug in Nederland, maar als Luuk kampioen is geworden, zal ik hem snel gaan feliciteren."

Siem de Jong was wél getuige van de masterclass die PSV weggaf in Heerenveen vorige week. "Poeh, ze speelden daar wel een aardig potje, ja. Ik weet natuurlijk al wat mijn broer kan, maar wat hij dit seizoen weer laat zien is echt heel erg knap. Je ziet wat er kan gebeuren als een elftal goed draait en er veel vertrouwen is. De manier waarop PSV speelt is een speelwijze die Luuk op het lijf geschreven is, dat zegt hij zelf ook. In het druk zetten is hij een aanjager, dat ligt hem goed. Met zo'n goed seizoen vraag ik hem regelmatig of hij niet gewoon mee naar het EK moet. Daar geeft hij dan nooit echt antwoord op. Maar het is volgens mij meer nee dan ja."

Het hele artikel vind je hier

Meer op VI




Discussieer mee op de forums


Tags

jong aanjager feliciteren griekenland heerenveen landstitel lijf masterclass nederland poeh potje sparta verstek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
En volgens mij moeten we daar eens mee ophouden.
Bedankt ervoor en het is mooi geweest, nieuwe generatie mag het nu gaan doen.
+6/-0

3 weken geleden
Maar er valt best wat te halen voor Luuk @Kaleman
Misschien zelfs wat flappentappen ergens;-)
Nee zou hem het liefst nog willen behouden voor de CL komend seizoen en nog een kampioenschap.
+3/-0

3 weken geleden
Gesloten boek. Lekker de focus op je gezin en komend seizoen bij PSV.
+4/-0

3 weken geleden
Begint het gezever nou weer? Onder deze bondscoach valt er voor Luuk weinig eer te behalen. Lekker gaan genieten van je gezin en de zeer welverdiende vakantie om volgend jaar nog een seizoen te vlammen.
+4/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Trap er niet in Luuk, in al die geweldige jaren was je maar goed genoeg voor 8 basisplaatsen en dan nog vooral omdat je naar Barcelona ging. Altijd genegeerd in oranje. Ga iets leuks met je gezin doen ipv 2 x invallen in de 84e minuut. In augustus weer fris met een lege kop en een volle batterij aan die 26e titel gaan beginnen.
+7/-0

3 weken geleden
Wat me nog het meest verbaast: dat Siem niet bij de kampioenswedstrijd van zijn broer is omdat hij op vakantie is in Griekenland en een paar uur te laat terug is. Beiden multimiljonair, dan verwacht je toch dat hij een privejet huurt om er wel bij te kunnen zijn. Dit zijn toch de bijzondere momenten in een carrière, waar je als direct familielid bij wilt zijn lijkt me.
+1/-1

 
3 weken geleden
Die rijke broer was er wel bij in Heerenveen terwijl hij lekker in het zonnetje had kunnen liggen ergens aan katsblauw water met mooie dames om zich heen. Tja..... als je jonge/ schoolplichtige kinderen hebt bijvoorbeeld ben je in het land van alle regels (NL) gedwongen om je aan te passen. Laten je kids onverwacht een scheet dan krijg je als ouders al een berisping.
+4/-1

 
3 weken geleden
Welke van jouw kids liet een scheet en was het een natte, droge harde of een stinkerd?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist arensman babadi bakayoko basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz bovenkant connor crockett dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman