Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Uitwedstrijden » Uitwedstrijden bezoeken

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

open/sluit de onderstaande quote:

Ibi Fires! schreef op 02 november 2023 om 13:49:

Ik heb sinds dit jaar ook weer een uitkaart. Ik ben nog van de jaren dat je naar het postkantoor (primera) ging om een kaartje te kopen. Toen was het gewoon 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Ik snap dat PSV graag de trouwe supporters wilt belonen. Echter zit hier ook een deel van de 'raddraaiers' tussen. Zou goed zijn wanneer er inderdaad een deel van de kaarten verkocht wordt op het vrije moment. En dat iedereen zelf zijn kaartje mag kopen of max voor 2 anderen. Dan maken meer mensen kans en kan een groep met voorkeurspunten ook weer vergroot worden.
Eens met jou en Vakkie cc.

Ook ik probeer al jaren weer meer punten te scoren, maar blijf veelal beperkt tot de bekerfinales, JCS en Europees uit. Zo vorig jaar 7 punten gescoord en dit jaar 5 (als Sevilla uit door gaat).

We vallen in herhaling, maar voorrang voor een bepaalde groep vind ik terecht, echter is het nu een vrijwel compleet gesloten systeem geworden. De laatste binnenlandse uitwedstrijden heeft meer dan 70% van de voorrangsgroep een kaartje gekocht. Er waren voor Twente uit 25 punten nodig en dat wordt dus voor een volgende wedstrijd dit seizoen met vergelijkbaar uitvak al 26 punten.

Ik blijf de centrale vraag stellen of PSV het moet willen dat steeds dezelfde groep uitwedstrijden bezoekt en dat een enorme groep daarachter afhankelijk is van de kruimeltjes of hele dure alternatieven zoals Europees uit (waar ik zelf graag bij zit, want die wedstrijden zijn het mooiste!).

Verder gewoon de kaarten eerst verkopen, zodat iedereen los een kaart kan kopen en desnoods een dag later beginnen met de verkoop van buskaarten.

 

+1/-0

De UEFA heeft, nu twee weken na de uitwedstrijd in Lens, nog geen strafmaat bepaald voor ONS PSV. Kunnen we voorzichtig de aanname doen dat we in ieder geval wel naar Sevilla kunnen met z'n allen?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

PSV Forum » Uitwedstrijden » Uitwedstrijden bezoeken