Transparent
Inloggen
Sluiten

'Opnieuw stage voor Kirilenko en Delfi bij PSV'


22 oktober 2018 19:42 ED.nl
Afb.: ED.nl

"Opnieuw stage voor Kirilenko en Delfi bij PSV"; image source: ED.nl

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Kiril Kirilenko en Younes Delfi opnieuw op stage zullen komen bij PSV. Beide spelers waren afgelopen zomer al op stage in Eindhoven en zijn allebei begin deze maand 18 jaar geworden, waardoor ze de overstap mogen maken. Kirilenko is afkomstig uit Wit-Rusland, terwijl Delfi geboren is in Iran.

Beide aanvallers trainen deze week mee met PSV onder 19 en er wordt gekeken of ze een versterking zijn voor de toekomst. Daarnaast is ook de 17-jarige Amerikaan John Hilton op proef, een rechtervleugelverdediger die momenteel in de tweede divisie voor de Koninklijke HFC speelt.

PSV is daarnaast bezig met het vastleggen van de 18-jarige Amerikaan Richard Ledezma, die op zijn vroegst komende winter de overstap naar Eindhoven zou kunnen maken. De komst van Ledezma is dichtbij, maar er moeten nog enkele struikelblokken worden weggenomen.

Meer op ED.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 uur geleden
Er moeten nog enkele struikelblokken worden genomen?? Ik denk dat als er enkele hordes genomen zijn, er geen struikelblokken meer zijn.
8 uur geleden
Mooi zo! Vooral Delfi is enorm interessant.
Dat zou zomaar een toekomstig sportief en financieel goudmijntje kunnen worden.
8 uur geleden
Hopelijk zitten hier weer enkele parels tussen. Het is nooit verkeerd om de jeugdopleiding hier en daar wat aan te vullen met buitenkansjes.
Klinkt allemaal veelbelovend. Als eigen jeugd het niet haalt moet je wel buiten de landsgrenzen scouten.
 
Halfeigen ook goed.

Laatste nieuws