Transparent
Inloggen
Sluiten

"Geen vertrek Lozano, Bergwijn, Pereiro vóór Basel"

19 juli 2019 12:07 - VI
Foto: Pro Shots

"Geen vertrek Lozano, Bergwijn, Pereiro vóór Basel"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat PSV niet verwacht dat één van de drie internationaal gewilde spelers Lozano, Bergwijn en Pereiro zal vertrekken voor het treffen met FC Basel aankomende dinsdag. Er ligt nog geen concreet bod voor één van die spelers en derhalve is de kans nihil dat er voor die tijd een overeenkomst ligt.

Voetbal International brengt tevens een uitgebreide analyse van FC Basel in VI PRO, het betaalde gedeelte van hun website.

Meer op VI


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 uur geleden
Mooi. Lozano en Bergwijn hebben we hard nodig. Pereiro is overigens ook iemand die ik graag in de basis zie staan tegen Basel, maar dat gaat helaas niet gebeuren.
 
3 uur geleden
Waarom niet ? Als Van Bommel vindt dat Lammers in de oefenwedstrijden nog niet goed genoeg op 10 was, kan hij gewoon Pereiro gaan opstellen. Ik kan me voorstellen dat Lozano nog niet de gehele wedstijd tegen Basel speelt.
5 uur geleden
Beste scenario is dat alleen Pereiro gaat voor 10-15. Dan hebben we met De Jong, Angelino en Pereiro onze noodzakelijke 'grote' verkoop gedaan en is er echt wel voldoende in kas om die rcv te halen. Verwacht alleen dat ze alle drie zullen gaan..
5 uur geleden
Goede zaak , brede selectie in belangrijke duels. Van mij mogen ze allen blijven Weer een kans om zich te profileren , hopelijk realiseren ze zich dat zelf ook.
 
Mochten ze blijven is 't idd een goede zaak wat de CL betreft, en voor hun prijskaartje niet verkeerd, maar dan moeten we hopen dat ze zich ook in positieve zin etaleren.
5 uur geleden
Bergwijn kan wel eens snel gaan ,hopelijk nog net tegen Basel als dat mag !!
5 uur geleden
Is Lozano erg geblesseerd? Liep met verband van het veld af (door toedoen van Bruma zelfs geloof ik).
 
3 uur geleden
Nee het schijnt mee te vallen maar het is nog niet zeker of hij kan spelen tegen Basel.
2 uur geleden
Goedzo. niet laten gaan. Verwacht niet dat Lozano en Pereiro in de basis zullen beginnen maar ze gaan zeker belangrijk kunnen zijn als het nodig. Denk dat het heel erg belangrijk is om de Cl te halen. Financieel geeft het gewoon veel meer mogelijkheden.

Laatste nieuws