Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV gaat contact opnemen met Heurelho Gomes voor rol binnen of voor de club'

4 april 2020 12:01 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"PSV gaat contact opnemen met Heurelho Gomes voor rol binnen of voor de club"; image source: Pro Shots

PSV is voornemens om contact op te nemen met Heurelho Gomes voor een rol binnen of voor PSV. Dat geeft clubwatcher Robin Jongmans aan in een Q&A op de website van De Telegraaf. "Vanwege zijn leeftijd, is het uitgesloten dat hij als goalie terugkeert bij PSV", aldus Jongmans. "Wel is PSV voornemens contact op te nemen met Gomes. De club houdt de contacten met spelers, die veel voor de club hebben betekend, graag warm. Zijn naam staat op het lijstje om te praten over een eventuele rol binnen of vóór PSV. Technisch manager John de Jong en adviseur Guus Hiddink hebben eerder met Gomes gewerkt. Zij kunnen het beste inschatten wat de Braziliaan voor de club kan betekenen."

Jongmans gaat ook in op mogelijke versterkingen voor komend seizoen nu bekend is dat Roger Schmidt de nieuwe trainer zal worden. "PSV en Schmidt weten exact welke spelers zij willen hebben om de trainer in de nieuwe speelstijl te voorzien. Daarvoor liggen de lijstjes al langere tijd klaar", zo geeft hij aan. "De club ving links en rechts al geluiden op dat het met de komst van Schmidt spelers zou kunnen aantrekken, die normaal niet binnen het bereik lagen. Wel is PSV in de huidige situatie afhankelijk van de manier waarop de transfermarkt zich ontwikkeld in de huidige crisis. Deze ligt nu nagenoeg compleet stil in afwachting van het wel of niet laten uitspelen van competities en de gevolgen daarvan. Er kan dus nog niet naar de wensen gehandeld worden."

Meer op Telegraaf.nl


Tags

gomes heurelho schmidt betekend braziliaan goalie hiddink inschatten jong lijstjes nagenoeg roger speelstijl telegraaf terugkeert ving

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 uur geleden
Stopt de huidige Phoxy ermee dan?
+3/-3

11 uur geleden
Reserve keeper maken aub achter Unnerstall. Ruiter laten gaan en zoet verkopen. Daarna kan ie mooi een vacature binnen de club invullen, beetje Pedro salazar achtig, verlengstuk tussen de staf en de club met de Latijnse jongens. Dat heb je gewoon nodig zulke figuren.
+4/-0

9 uur geleden
Maak van hem de nieuwe Mart van den Heuvel voor de Latino's. Als Braziliaan kan hij dan die aankopen prima in Eindhoven helpen. Elke aankoop die door aanpassingsproblemen mislukt bij PSV is veel duurder.
+1/-2

9 uur geleden
Laat hem de contacten met Zuid-Amerika en dan specifiek Brazilie maar gaan onderhouden.
Een samenwerkingsverband met de club waar hij ooit begon;Cruzeiro,is een mooie beginnende insteek.
Zoiets als ambassadeur/scout.
+4/-0

PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

absurd achterkamertjes adf antonh belasting cafepraat cbs compenseren corona coronavirus daklozen dossier down eredivisie flitsphirips geloofwaardig gemeenschapsgeld gerbrands knvb nederland onchristelijk overheid overmars sir tinus under uswilly vhtlsaw youtu zak