Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » FC Utrecht

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

open/sluit de onderstaande quote:

FC Utrecht boekte een nog overtuigendere oefenzege. Bayer Leverkusen werd in een uitwedstrijd met 1-5 verslagen. Het duel duurde drie keer 45 minuten, zodat zoveel mogelijk spelers in actie konden komen.Nette overwinning, en een geweldige voorbereiding tot nu toe. benieuwd hoe ze het gaan doen dit jaar.

Wel verrast met een oefenduel van 135 minuten, die kende ik nog niet.
Vind het wel een interessant concept, 1 helft is toch wel wat kort, een hele wedstrijd misschien te lang, maar 3x 45 minuten zit er precies tussen in.

Ik had dit nog nooit eerder gezien, iemand bekend of dit vaker voorkomt? en zijn er voorbeelden?

 

+1/-0

Hoezo zit 3x45 minuten daar precies tussen in?

 

+2/-0

Dat is anderhalve helft voor het A team en anderhalve voor het B team.

Meer dan 1 helft, minder dan een volle wedstrijd.

 

+1/-0

Volgens mij deed Utrecht dat vorig seizoen ook een keer in de voorbereiding. Ik heb afgelopen weken ook een paar keer 4x 30 minuten voorbij zien komen, waarbij na 60 minuten spelen beide ploegen volledig gewisseld werden.

 

+1/-0

Na een goede oefencampagne,is de seizoensouverture ook met een klinkende overwinning afgesloten.(4-0) thuis tegen sparta.
Er wordt in de domstad ieder jaar aan een steeds stabielere ere-divisieclub gewerkt,en ik ben dan ook erg benieuwd of dit seizoen de derde plaats tot de mogelijkheden behoort.

 

+1/-0

Het valt me toch wel op dat sommige clubs vaak benadeeld worden. Dat geldt met name voor Utrecht, Fortuna en misschien ook AZ. Voor de top3 ben ik misschien wat te veel bevooroordeeld. Bij de goal van Ramselaar staat de grensrechter er heel erg bovenop.

 

+1/-0

Na volgende week hebben ze al meer punten na dan voor de winterstop. Met deze vorm kunnen ze de playoffs ook wel winnen. Wie had dat zien aankomen na de apathische wedstrijden tegen oa PSV aan het begin van het seizoen.

 

+1/-0

Veel credits voor Rin Jans. Sinds hij er zit is er niet (?) meer verloren. Als ik Ajax was zou ik hem halen....

 

+2/-0

Als ik Ron was dan ging ik niet 😂

 

+3/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Remigio schreef op 26 februari 2024 om 19:46:

Veel credits voor Rin Jans. Sinds hij er zit is er niet (?) meer verloren. Als ik Ajax was zou ik hem halen....Nee. Deze serie is begonnen tegen ajax thuis. Daarvoor hadden ze volgens mij 3x verloren waaronder tegen volendam, waar ze in de 1e minuut rood kregen.

Neemt niet weg dat het een bijzonder knappe serie is. Al is er natuurlijk 1 team met een nog (veel) betere serie ;)

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Nederlandse competities » FC Utrecht