Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » KNVB beker toernooi

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Weer een stunt in de maak, of is het tegenwoordig een stunt als een KKD-club van amateurs wint? ADO wist te stunten door een achterstand om te buigen naar een overwinning.

 

+1/-0

Het is al een aantal jaren zo dat bij de amateurs best goed betaald wordt als een gekke voorzitter of sponsor veel clubliefde heeft. KKD clubs zijn niet per definitie altijd beter dan de betere amateurclubs.
Toch is het bijzonder knap wat Hercules heeft gepresteerd, petje af.

 

+2/-0

Een paar dagen na de wedstrijd tegen Feyenoord blijft het nog steeds een wrang en onrechtvaardig gevoel. Het overheerst nog steeds. Penalty en rood. Higler geen autoriteit en de VAR die dit snel afdoet. En dan PSV'ers kaarten geven omdat ze er wat van zeggen. Lachwekkend Higler. Typisch gevalletje ongeschikt. Echt schandalig.
We missen trouwens Veerman en Saibari voor de rust en dynamiek op het middenveld. Mauro en Van Aanholt is toch andere koek. En Schouten naar achter halen om de onderpresterende Ramalho te maskeren is natuurlijk geen optie meer. Daar hebben we iets laten liggen op transfergebied afgelopen zomer.

 

+2/-0

Ik vind het vooral vervelend omdat je nu weer allerlei verhalen krijgt over een mogelijk verval van PSV en je wil niet dat dit door gaat werken in een groep. Daarom zou het fijn zijn als je de draad met Almere thuis weer een beetje op kan pakken en vrij eenvoudig die 3 punten binnen tikt. Als je dan nog wat terug krijgt aan fitte spelers richting Ajax en ook daar haal je een resultaat, dan kunnen die praatjes ook weer in de prullenbak.

 

+1/-0

Gewoon weer met 3-0 winnen.. draad oppakken van voor Utrecht en niemand praat er meer over.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

PSV Forum » Nederlandse competities » KNVB beker toernooi