Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » Eerste Divisie

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Wat zal dit seizoen gaan brengen voor de Eerste Divisie (de nieuwe sponsornaam slaat wederom nergens op)? Veel clubs met een mooie historie vertonen hun kunsten dit jaar op het tweede niveau. Verrassingen te verwachten dit jaar?

 

+1/-0

Stadsgenoot FC Eindhoven is het seizoen in Nijmegen tegen NEC in ieder geval goed begonnen met een 1-2 overwinning.

 

+1/-0

Kon bij dit bericht een glimlach niet onderdrukken.

"Daarmee was het duel gespeeld voor het geplaagde FC Dordrecht, dat nog wel voor een slotoffensief probeerde te zorgen. Coach Kinds – die halverwege zijn auto moest laten verplaatsen omdat die verkeerd stond geparkeerd – wisselde aanvallend, maar voor een aansluitingstreffer zorgde het niet" (https://www.fcupdate.nllink)

 

+1/-0

Wat bizar bij ADO, die dit seizoen genoeg punten binnen haalde om tweede te staan in de competitie, haar coach ontslaat. Met deze prestaties met zo'n jong team is het wel een club die zomaar wat kan worden straks, als het ooit stopt met discutabele partijen en wanbeleid.

 

+1/-0

Brood heeft daar echt een topprestatie geleverd door in een periode waarin er tot twee keer toe punten af werden getrokken vanwege de financiën en het hoogst onzeker was of ADO uberhaupt zou blijven bestaan 'gewoon' de Eerste Periode van de KKD te pakken. En dan komt er een of andere Amerikaan en die gooit hem eruit. Bizarre situatie.

 

+1/-0

Eindstand bovenin de Eerste Divisie:

1. FC Emmen
2. FC Volendam
3. FC Eindhoven
4. ADO Den Haag
5. Roda JC
6. Excelsior
7. Jong Ajax
8. NAC
9. De Graafschap

FC Eindhoven heeft een verrassend goed seizoen gedraaid en moet in de play-offs beginnen tegen De Graafschap. ADO was met de 6 punten die ze in mindering hebben gekregen 3e geworden. FC Emmen en FC Volendam naar de Ere Divisie.

Er zijn dus nog 6 clubs die kans maken op promotie naar de Ere Divisie (nummers 3 tot en met 9 minus Jong Ajax).

 

+1/-0

13 - 0.

Het praatje van de Gier, toen het al 7-0 stond, heeft niet gewerkt.

 

+1/-0

Wel slap om meteen af te fluiten na 90 minuten bij dit soort standen. Dan kun je nooit de records met elkaar vergelijken. Dat ook naast dat het verschil in doelsaldo met Heracles nog belangrijk kan zijn.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Nederlandse competities » Eerste Divisie