Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Nederlandse competities » AZ

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Volgens mij blijft Advocaat tot einde seizoen dus Slot had het in één zin af kunnen dien: kom maar terug in april.

Ik ben eigenlijk vooral benieuwd naar de reactie van Advocaat, die zijn ego is gekrenkt want dit riekt naar een snellere vervanging dan einde seizoen.

 

+1/-0

Voor de club is dit natuurlijk niet prettig. Succesvolle coach zo buiten zetten is denk ik terecht, hij had moeten aangeven tegen Feyenoord kom in april maar terug.
Nu krijg je een situatie waar spelers kunnen gaan denken wat moet ik nu gaan doen of zeggen? Aantal jongens zullen na dit jaar ook een stap hoger willen en moeten maken. Durven zij nu ook hierover iets te zeggen of gaan ieder meer voor eigen succes spelen?

Ben benieuwd hoe AZ dit seizoen verder gaat, ik verwacht iig een concurrent voor plek 2 minder.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

lang geleden schreef op 06 december 2020 om 08:39:

Ben benieuwd hoe AZ dit seizoen verder gaat, ik verwacht iig een concurrent voor plek 2 minder.Plek 2 kent zonder AZ drie kandidaten; Ajax, Vitesse en Feijenoord.
Plek 1 lijkt me duidelijk. :)

Overigens vind ik zowel de handelwijze van Slot als de reactie van de AZ directie niet erg slim. Maar dat is hun probleem.

 

+1/-0

Moest tijdens het kijken van Feyenoord-AZ terug denken aan onze wedstrijd tegen Ajax. Zo counter je dus.

 

+1/-0

Je seizoen starten in Waalwijk, je moet het eigenlijk niet willen.

 

+1/-0

Hebben met vooral het vertrek van Stengs en Boadu wel een jasje uitgedaan.
Ook Koopmeiners staat nog op de nominatie om te vertrekken en de selectie van een kwaliteitsimpulsie te voorzien,zal nog niet meevallen.
Gaan zij de derde plaats prolongeren?

 

+1/-0

Nee.

 

+1/-0

Tja, AZ.. lastig verhaal. Ze verkopen Stengs, Bizot en Boadu. Een spits die vorig jaar regelmatig bekritiseerd werd, een aanvallende middenvelder die volgens velen te weinig bracht en zelfs door zijn schoonpapa uit de EK-selectie werd gelaten en een keeper die zich de afgelopen jaren tot een betrouwbare doch niet bijzondere sluitpost had ontpopt.

Als je vervolgens gaat vertrouwen op talent met nóg minder ervaring, zoals Gudmundsson en Abouchlal, dan wordt het zelfs tegen RKC lastsig. En natuurlijk had AZ prima kunnen winnen, hadden ze meer schoten, etc. etc. Maar dit soort zeperds zullen ze met deze selectie waarschijnlijk wel vaker blijven maken.

Na één wedstrijd conclusies trekken is natuurlijk heel erg lastig, maar het feit dat ze bij RKC onderuit gaan, voorspelt natuurlijk weinig goeds voor ze. Ik ben benieuwd of (en wie) ze nog gaan halen, uiteindelijk zal AZ altijd weer boven komen drijven en hangt hun potentie natuurlijk ook af van hoe goed Feyenoord, Utrecht en Vitesse gaan presteren. Maar als Ajax en PSV naar de verwachtingen gaan presteren, zal plek 3 voor AZ zeer waarschijnlijk het maximaal haalbare zijn.

 

+1/-0

Ik begrijp het gewoon niet, je hebt zoveel middelen en er lopen zoveel jongens in de Eredivisie die bij Ajax en PSV nog te kort komen maar bij AZ toch juist wel die stap moeten kunnen maken. Een Veerman, een Harroui, een Matusiwa, een Danilo, Een Ekkelenkamp etc etc zouden het een stuk makkelijker maken om op niveau te blijven maar nu komen ze aankakken zonder spits, met Aboukhlal en een uitgekleed middenveld.

Als PSV CL haalt zou ik vol gaan voor Midtsjo voor erbij. Dan zitten we ook goed voor het tijdperk na dit jaar.

Edit; ik had niet ingeschat dat Midtsjo al 28(!) is. Ik dacht een jaar of 4 jonger.

Dit bericht is gewijzigd op 16 augustus 2021, 11:27:26.

 

+1/-0

Vorige week verscheen het bericht dat Celtic-AZ niet live uit werd gezonden op tv omdat Celtic de uitzendrechten niet wilde verkopen en het alleen via het eigen (betaalde) platform ging uitzenden. Dat (b)lijkt dus ook een fabel te zijn, want AZ heeft nu zelf bekend gemaakt dat de wedstrijd van morgen door AZ zelf wordt uitgezonden via Facebook. De Nederlandse zenders hebben geen serieuze interesse. Wat overigens wel vreemd is aangezien de wedstrijden van Vitesse allemaal live zijn uitgezonden door RTL.

 

+1/-0

"Geen serieuze interesse" of "leggen niet het bedrag op tafel dat Eenhoorn wil zien"... Ik denk dat hier nog wel eens een cruciaal verschil in zou kunnen liggen.

Misschien wil Eenhoorn een bedrag zien, hopende op spektakel en het 'doorgaan' van AZ, terwijl Nederlandse zenders het geloof hebben dat AZ er eigenlijk 'al uit ligt'.

Indien beide partijen, met zo'n verschil in inzicht naar de onderhandelingstafel gaan kan het inderdaad zo zijn dat beide partijen vervolgens bedrogen uitkomen.

Overigens, wel vreemd dat ze voor Facebook kiezen in plaats van het YouTube kanaal, maar dat is weer een 2e.

 

+1/-0

Het belang van de wedstrijd is ook wat minder groot: als ze verliezen spelen ze nog Conference League.
Als Vitesse verliest hebben ze niks. RTL moest kiezen en heeft voor Vitesse gekozen.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Voetbalvisie schreef op 25 augustus 2021 om 16:28:

"Geen serieuze interesse" of "leggen niet het bedrag op tafel dat Eenhoorn wil zien"... Ik denk dat hier nog wel eens een cruciaal verschil in zou kunnen liggen.

Misschien wil Eenhoorn een bedrag zien, hopende op spektakel en het 'doorgaan' van AZ, terwijl Nederlandse zenders het geloof hebben dat AZ er eigenlijk 'al uit ligt'.

Indien beide partijen, met zo'n verschil in inzicht naar de onderhandelingstafel gaan kan het inderdaad zo zijn dat beide partijen vervolgens bedrogen uitkomen.

Overigens, wel vreemd dat ze voor Facebook kiezen in plaats van het YouTube kanaal, maar dat is weer een 2e.Interview van Eenhoorn in De Telegraaf en die zenders willen inderdaad niet betalen wat AZ wil zien. Ze denken in Alkmaar nog steeds dat ze een topclub zijn dus.

 

+2/-0

In de AD Podcast zei die AZ watcher dat Eenhorn zei dat de productiekosten hoger waren dan de vergoeding en dat hij dat nog nooit had gezien. Ik denk dan bij mezelf; joh wie heb je hier nu mee om het niet uit te zenden via TV? De supporters. Die supporters die de seizoenskaarten de afgelopen jaren hebben betaald zonder dat er heel veel tegenover stond. Gun die mensen, en potentiële seizoenskaarthouders, toch gewoon zo'n potje en leg er desnoods geld bij. Nu via het clubkanaal uitzenden kost je ook meer dan dat het oplevert.

Slechte zet van AZ, maar ook van RTL/ESPN want als je een serieuze aanbieder wil zijn en mensen per maand wil laten betalen dan horen dit soort dingen er ook bij. Daarnaast gaat er toch geen hond naar Feyenoord kijken.

 

+2/-0

Ik durf de weddenschap wel aan dat die wedstrijd van Feyenoord vanavond beter bekeken zal worden dan die van Vitesse of AZ

 

+3/-0

Vast wel, maar ik ben er daar niet één van. Eerst maar eens kijken wat Vitesse doet.

 

+1/-0

Ze leven in elk geval nog. Retteketet, AZ!

 

+1/-0

EL niet gehaald, maar wel door naar de groepsfase Conference league. Voor het eerst sinds god weet hoe lang met vijf Nederlandse ploegen Europa in!

 

+1/-0

AZ moet nog wel echt wat doen. Ik weet niet of Corona er gewoon heeft ingehakt en ze daardoor weinig kunnen doen, maar dit is wel heel licht.

 

+1/-0

Een knappe overwinning op fc Utrecht(5-1),waarin ze het aantal tegendoelpunten van de domstedelingen in een keer verdubbelen.
De weg naar boven is ingezet.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Nederlandse competities » AZ