Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Andere sporten » NFL

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

forumillustratie

Zijn er hier nog meer liefhebbers van de NFL? Ik kijk in ieder geval uit naar de start van het nieuwe seizoen. De Preseason-matches beginnen deze week, terwijl op donderdag 5 september de eerste serieuze pot begint.

Zelf ben ik fan van de Eagles. Ik verwacht er zelf niet heel van, al staan ze bij de bookmakers vrij hoog aangeschreven. Ik ga dit seizoen voor een outsider en tip Cleveland. Al is dat ook wel deels in de categorie van wens is de vader van de gedachte :B

 

+1

Eindelijk gaat het weer beginnen! Cleveland zou ik inderdaad ook wel een succes gunnen, maar zet zelf in op de Chiefs.

Zelf al jarenlang fan van de Arizona Cardinals. Daar hoeven we dit jaar wederom niet veel van te verwachten. Ben wel benieuwd hoe Kingsbury het als coach en Murray het als QB gaat doen. Rosen was vorig jaar niet overtuigend, maar om de #1 pick aan een nieuwe QB te spenderen was niet mijn keuze geweest. Ik had liever Nick Bosa zien komen.

Daarnaast volg ik de laatste tijd ook de Raiders (vanaf vanavond in Hard Knocks te zien) iets meer. Komt vooral door mijn voorliefde en regelmatige bezoeken aan Las Vegas, waar ze vanaf volgend seizoen gaan spelen. Niet dat ik verder echt iets met het team heb, maar wil er zeker een keer gaan kijken.

 

+1

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Andere sporten » NFL