Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Andere sporten » NFL

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

forumillustratie

Zijn er hier nog meer liefhebbers van de NFL? Ik kijk in ieder geval uit naar de start van het nieuwe seizoen. De Preseason-matches beginnen deze week, terwijl op donderdag 5 september de eerste serieuze pot begint.

Zelf ben ik fan van de Eagles. Ik verwacht er zelf niet heel van, al staan ze bij de bookmakers vrij hoog aangeschreven. Ik ga dit seizoen voor een outsider en tip Cleveland. Al is dat ook wel deels in de categorie van wens is de vader van de gedachte :B

 

+2/-0

Eindelijk gaat het weer beginnen! Cleveland zou ik inderdaad ook wel een succes gunnen, maar zet zelf in op de Chiefs.

Zelf al jarenlang fan van de Arizona Cardinals. Daar hoeven we dit jaar wederom niet veel van te verwachten. Ben wel benieuwd hoe Kingsbury het als coach en Murray het als QB gaat doen. Rosen was vorig jaar niet overtuigend, maar om de #1 pick aan een nieuwe QB te spenderen was niet mijn keuze geweest. Ik had liever Nick Bosa zien komen.

Daarnaast volg ik de laatste tijd ook de Raiders (vanaf vanavond in Hard Knocks te zien) iets meer. Komt vooral door mijn voorliefde en regelmatige bezoeken aan Las Vegas, waar ze vanaf volgend seizoen gaan spelen. Niet dat ik verder echt iets met het team heb, maar wil er zeker een keer gaan kijken.

 

+1/-0

Kom er net pas achter dat het forum ondertussen al weer een maand online is. Goed nieuws, benieuwd wat er nog van de community over is.

Ik ben zelf fanatiek volger van de Seahawks, zeker nadat mijn schoonouders een aantal jaar geleden in Seattle zijn gaan wonen probeer ik om toch ieder jaar wel één wedstrijd te bezoeken.

Dit seizoen goed begonnen met een krappe thuisoverwinning op de Bengals.

Weekend 1 is ondertussen achter de rug, waarin de Patriots zich toch weer hebben laten zien als titelkandidaat, zeker met bizarre aantrekken van AB.
En Cleveland nog niet echt iets van de hoge verwachtingen kon laten zien.

 

+1/-0

Eagles met een heerlijke comeback. Van 17-0 achter naar 32-20 voor. Aan het einde begon de defense weer te schutteren, zodat de Redskins nog enigszins terug konden komen. Ik zag het ook nog misgaan met die onside kick aan het eind :D

 

+1/-0

Seahawks beginnen na weer een krappe maar prima overwinning op Pittsburgh. (Een keer op zondagavond 19:00 in Nederland, wat voor team uit de westkust niet vaak voor komt.) dit seizoen met 2-0. Kan het dan toch een mooi seizoen gaan worden?

Seizoen van de Steelers is helaas al voorbij voor dat het goed en wel begonnen was. Hadden al een verzwakte selectie en moeten Big Ben nu ook nog het hele seizoen missen met de blessure die hij gisteren opliep.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Andere sporten » NFL