Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Andere sporten » Unibet

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Precies, Wisconsin al om, nu nog zo houden, hij gaat Nevada ook pakken, Trump pakt Alaska. Biden prima kansen om genoeg kiesmannen te pakken in de overgebleven vier staten.

edit: @Albert, naar verwachting is zo'n 70% van de poststemmen voor Biden, dan loopt hij dus 40.000 stemmen in per 100.000 getelde stemmen, dat gaat hard.

 

+1/-0

In Nevada slinkt de voorsprong voor Biden toch. In Georgia zijn ze gestopt met tellen om naar bed te gaan, dus daarvan laat een uitslag nog lang op zich wachten.

Het is nog niet gespeeld, en het is maar de vraag of het vandaag uitgespeeld gaat worden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Super Mario schreef op 04 november 2020 om 11:18:

Precies, Wisconsin al om, nu nog zo houden, hij gaat Nevada ook pakken, Trump pakt Alaska. Biden prima kansen om genoeg kiesmannen te pakken in de overgebleven vier staten.

edit: @Albert, naar verwachting is zo'n 70% van de poststemmen voor Biden, dan loopt hij dus 40.000 stemmen in per 100.000 getelde stemmen, dat gaat hard.Met die berekening gaat alles naar Biden, zelfs Pennsylvania en Georgia. De odd is nu ook gestegen naar 2.00.

 

+1/-0

Die kans is zeker aanwezig. Michigan is nu ook aan het kantelen.

 

+1/-0

Vanmorgen poste ik nog dat Trump al zo goed als zeker gewonnen had, maar het is totaal omgedraaid. Het lijkt er nu echt op dat Biden alsnog gaat winnen. Biden wint door Nevada, Wisconsin, Maine en Michigan te pakken. Op de eerste drie staat hij op winst. Michigan heeft hij 27.000 stemmen minder dan Trump, maar er moeten nog 780.000 stemmen geteld worden en hij is al de hele dag in aan het lopen. De wedkantoren hebben hun odds ook helemaal aangepast. Vanmorgen kreeg je nog 1,4x je inzet voor Trump. Nu krijg je 1,28x je inzet voor Biden.

 

+1/-0

Toen jij dit plaatste was het verschil in Michigan al onder de 13.000. Nevada is iets meer naar Trump gevallen, maar schijnt dat veel stemmen nog over de post gaan, dus zou moeten lukken voor Biden. Met een beetje geluk lukken zelfs Pennsylvania en misschien zelfs Georgia nog wel. Wie rijk had willen worden, had vanochtend op Biden moeten inzetten. Zelf vond ik de quotering erg interessant, maar moet toegeven dat ik me toen inmiddels niet meer zeker genoeg voelde om met enige zekerheid op 'm in te zetten. Achteraf spijt dat ik de gok niet gewaagd heb, maar goed, spijt komt altijd na de zonde.

 

+1/-0

Dit scenario werd al voorspeld, Trump die aanvankelijk lijkt te gaan winnen, de overwinning claimt, maar Biden die terug komt door de mail votes waarna Trump fraude en brand gaat schreeuwen. Denk niet dat hij zomaar Biden als winnaar erkend en de uitslag in elke staat waar het verschil klein is gaat aanvechten.
Juridische strijd kan wel eens tot na 20 januari gaan duren..

 

+1/-0

Het lijkt ook dat cijfers van Wisconsin zijn aangepast na mijn post van vanochtend. Er kwamen namelijk 1% stemmen bij, waarvan meer dan 200% voor Biden :denk

 

+1/-0

Iemand nog iets gewonnen of verloren (dankzij Trump)? Ik ben iig erg blij dat we van Trump verlost zijn. Op wereldniveau het beste nieuws van dit jaar!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

antonh schreef op 07 november 2020 om 14:44:

Iemand nog iets gewonnen of verloren (dankzij Trump)? Ik ben iig erg blij dat we van Trump verlost zijn. Op wereldniveau het beste nieuws van dit jaar!


Qua financiële markten was de grootste angst dat het lang onduidelijk zou blijven en (ver) daarna dat de democraten de senaat èn het Witte Huis zouden krijgen. Beiden gebeuren niet, ondanks de protesten van de Trumps. Ondanks dat het vrij zeker is dat Biden wint duurt het misschien nog even voordat de uitslag "beyond reasonable doubt" en dus de eventuele uitbetaling komt. Oh, maar nu net precies wel teletext officieel :pul .
Trump zelf heeft voor- en nadelen, maar het einde aan zijn fratsen is inderdaad goed nieuws.

 

+1/-0

De Democraten zouden nog steeds de senaat in handen kunnen krijgen, maar dat horen we pas in januari. Ben benieuwd!

 

+1/-0

Is de odd voor Schick als topscorer van het EK niet wat aan de hoge kant (2,85)? Hij loopt er al twee voor op Kane, Sterling en Dolberg. Zoveel zal er toch ook weer niet gescoord worden in de laatste ronden. Waarschijnlijk hebben ze geen hoge pet op van Denemarken.

 

+1/-0

Volgens mij moet hij alleen topscorer worden om die bet te winnen. Dit is niet mogelijk omdat ook Ronaldo er 5 in heeft liggen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

JesperPSV schreef op 06 juli 2021 om 21:41:

Volgens mij moet hij alleen topscorer worden om die bet te winnen. Dit is niet mogelijk omdat ook Ronaldo er 5 in heeft liggen.Hmm, dat zou wel het een en ander verklaren inderdaad. De odds veranderen ook niet tijdens de wedstrijd. Ik haal het wel terug voor de zekerheid :)

 

+1/-0

Als er meerdere gelijk eindigen, tellen ze gewoon allebei als topscorer. Daarom kun je nu nog inzetten op Schick/CR7. Als nu al vast stond dat ze niet meer konden winnen, omdat ze op gelijke hoogte met elkaar staan, kon je ook niet meer op ze in zetten. Het is niet voor niets dat beiden met 2.85 absoluut favoriet zijn.

 

+1/-0

Dus bij een bet op een van deze twee is het altijd prijs? Tenzij Kane, Sterling of Dolberg op 6 uitkomen? In dat geval is het wel een zeer interessante bet.

 

+1/-0

Ja.

 

+1/-0

Helaas toch niet zoals jij dacht; gewonnen bet wordt gedeeld door het aantal topscorers. Heb het even nagevraagd omdat de odd voor Ronaldo nog steeds op 2,40 stond en die van Kane 2x scoren zondag op maar liefst 15,00. Ergens klopt er dus iets niet😊 is

 

+1/-0

Ik zie Kane zondag niet 2x scoren tegen Italie. Dus uiteindelijk kun je die 2.40 wel spelen.

 

+1/-0

Klopt. Alleen krijg je maar de helft uitgekeerd omdat er dan dus 2 topscorers zijn (en zelfs drie mocht Kane er 1 maken). Dan is de bet al een stuk oninteressanter

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Andere sporten » Unibet