Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Computer & Games » Football Manager

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Spelen er hier nog meer Football Manager? Ik speel het al jaarlijks sinds CM 95/96 op de markt kwam. Ik heb nu een carrière als bondscoach van Curacao :B

Grappig om te zien trouwens dat PSV tot een paar jaar geleden ook Football Manager gebruikte in de scouting. Dat gaf John de Jong aan in die Q&A :D

 

+1/-1

Inderdaad een leuke serie, maar laatste jaren weinig tijd voor gehad. Speel het af en toe nog wel, maar voorkeur gaat uit naar de oudere versies welke simpeler zijn en sneller door lopen.
Speel het zelf sinds CM 01-02 en heb elke versie sindsdien gespeeld. Momenteel beetje aan het switchen (of meer aan het twijfelen want een goede game krijg ik niet van de grond) tussen CM4 (volgens mij enige waar clubs failliet konden gaan), FM10 en FM12.

Overigens publiek geheim dat meerdere topclubs (waaronder Everton) er al jaren gebruik van maken. En waarom ook niet; zo wist ik van Lewandowski toen hij nog bij Lech Poznan zat. Held. Maar ook tal van andere talenten hebben ze perfect ingeschat. Hoewel ze ook missers van jewelste hadden, zeker in de vroegere versies (voor 2005).

Blijft het mooiste vind ik, die jonge talenten/standaardaankopen. Orri Freyr Oskarsson, þorarínsson, Mark Kerr, Freddy Adu, Carlos Fierro, Mika Ääritalo, Nikita Andreev en nog miljoenen anderen.

 

+1/-0

Inmiddels is vorige week de beta-versie van FM 20 live gegaan. Nog meer mensen aan het spelen?

Traditioneel ben ik weer bij PSV begonnen. Gaat gelukkig iets beter dan in het echt :B

 

+1/-1

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Computer & Games » Football Manager