Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Oranje & overige interlands » Ronald Koeman

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Wat vinden jullie van Ronald Koeman als bondscoach? In eerste instantie was ik best positief, maar hij slaat aardig door met het vasthouden aan bepaalde spelers. Wat hebben Babel of Promes in hemelsnaam in het Nederlands elftal te zoeken. Promes zit zelfs bij Ajax op de bank, maar volgens het AD staat hij in de basis tegen Duitsland :huh :huh

 

+0

Het is een relatief eenvoudig kwalificatietraject voor Oranje, dus voorlopig zit Koeman er nog wel even. Tenzij er een interessante trein langskomt natuurlijk!

 

+1

Hij doet het gewoon prima. Meer dan logisch dat hij vast blijft houden aan bepaalde patronen. Zie bijvoorbeeld Babel vandaag. Wie nu nog loopt te janken over Koeman mist imo behoorlijk wat inzicht. Een verademing.

 

+2

Dat hij het prima doet, wil niet zeggen dat je geen kritiek mag hebben. Er is nog zat aan te merken, ondanks de uitstekende resultaten. De manier hoe hij aan de wedstrijd begon sloeg nergens op. Hans Hateboer niet selecteren omdat hij te aanvallend is en dan vervolgens met vooruit geschoven vleugelverdedigers gaan spelen. Iets wat zowel Dumfries als Veltman totaal niet beheerst.

Van Gaal kreeg bakken aan kritiek terwijl hij met een zeer beperkte selectie maar net de WK finale mis liep vijf jaar geleden. Cocu werd hier drie keer kampioen in vijf seizoenen, maar kreeg ook een hele hoop shit over zich heen. Ik mag hopen dat er niet alleen zwart/wit puur naar de resultaten wordt gekeken en de rest maar wordt vergeten.

 

+0

Koeman is een godsgeschenk voor het huidige Oranje. Juiste man op de juiste plaats en hij heeft een enorme klik met deze spelersgroep. Tevens was Dumfries gisteren erg slecht, maar is hij wel degelijk bij uitstek een naar voren geschoven vleugelverdediger. Het is gewoon razend knap dat je na het echec van Blind en de teleurstelling van Guus je zo snel herpakt met een elftal en de top van Europa kan bestrijden en verslaan.

 

+2

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Oranje & overige interlands » Ronald Koeman