Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Ibrahim Drešević

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

open/sluit de onderstaande quote:'PSV informeerde afgelopen winter naar Ibrahim Drešević
13 februari 2020 13:04 - Friesch Dagblad
Foto: Pro Shots
"PSV informeerde afgelopen winter naar Ibrahim Drešević; image source: Pro Shots

Volgens het Friesch Dagblad heeft PSV in de winterstop belangstelling getoond voor Ibrahim Drešević. De international van Kosovo speelt nu ruim een jaar bij sc Heerenveen. Nadat hij in het eerste half jaar weinig in actie kwam, heeft de 23-jarige verdediger dit seizoen in de competitie nog geen minuut gemist. Drešević heeft in Friesland nog een contract tot de zomer van 2022.
Kwam vorig jaar voor 3 spiegeltjes en 8 kraaltjes naar Heerenveen. Speelde eigenlijk nauwelijks in zijn eerste half jaar en heeft dit jaar dus geen minuut gemist.

Als ze op zoek zijn naar een goedkope vervanger voor Schwaab, bij een verkoop van Luckassen, dan is dit naar mijn mening nog niet zo'n slecht idee. Maar het betekent wel dat ze nog volledig vertrouwen op Baumgartl en dat ze daar dus niet een peperduur alternatief voor gaan halen.

Met Viergever en Obispo zitten we op LCV al goed, Baumgartl gaat ook nergens heen en Schwaab zal nu toch wel echt definitief afzwaaien.

 

+1/-0

Ik heb eigenlijk geen flauw idee hoe goed hij is. Van de wedstrijd tegen PSV kan ik me weinig opvallends van hem voor de geest halen. Wel een gruwelijke goal tegen Feyenoord, maar alleen dat is niet voldoende om een goed beeld te hebben.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Als ze op zoek zijn naar een goedkope vervanger voor Schwaab, bij een verkoop van Luckassen, dan is dit naar mijn mening nog niet zo'n slecht idee. Maar het betekent wel dat ze nog volledig vertrouwen op Baumgartl en dat ze daar dus niet een peperduur alternatief voor gaan halen.Daar kan ik me ook wel in vinden. Nog twee jaar contract na dit seizoen bij Heerenveen.

open/sluit de onderstaande quote:

Wel een gruwelijke goal tegen Feyenoord


Inderdaad, hele mooie goal tegen Feyenoord (op 6:00 in dit filmpje https://www.youtube.com/watch?v=swEIdN28O9Qlink). Blijkbaar speelde hij zijn eerste wedstrijd voor Heerenveen tegen PSV.

 

+1/-0

Iemand halen van deze leeftijd met vlieguren in de eredivisie is niet zo'n gek idee. Maar of hij dat dan moet zijn zou ik ook niet weten. Heerenveen krijgt er dit seizoen best veel tegen. Daarom doen ze niet mee om de play-offs.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Ibrahim Drešević