Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Steven berghuis

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Laat hem maar lekker naar Pinokkio gaan.
Erg grote stoorzender in je groep, dat gaan ze daar wel merken als hij niet speelt.

 

+1/-0

Als Ajax zegt dat ze hem zien als nummer 10 en reserve rechtsbuiten, plus een dikke 3 miljoen salaris, CL voetbal en heel veel wedstrijden waar hij in ieder geval geen rood kan krijgen en dicht bij de goal speelt zonder veel meters te hoeven maken dan zou je hem wel over de streep kunnen trekken.

Ik vind het voor PSV een no-brainer maar er zal geen wereld instorten als hij niet voor ons kiest. Het meest positieve aan dit verhaal is dat Ihattaren dan geen optie meer is voor Ajax. Dat is mij ook flink wat waard.

 

+2/-0

Het altijd betrouwbare Transfermarkt meldt dat Berghuis Ajax niet als eerste optie ziet en dat het aanbod van Wolfsburg op alle fronten aantrekkelijker is. Ik zou hem voor PSV echt een toevoeging vinden, maar als het aanbod van Ajax die nu al jaren zonder salarisplafond werken al niet kan tippen aan dat van Wolfsburg, denk ik niet dat een eventueel bod van PSV dat wel kan.

Maar verder ook eens met Tinus: de wereld stort niet in als hij naar een andere club gaat, zelfs niet als het onverhoopt naar Ajax is.

Dit bericht is gewijzigd op 23 juni 2021, 08:35:49.

 

+1/-0

Gaat nu ook schijnbaar om een minimaal bedrag dat hij moet opleveren van vier miljoen. Alles daarboven gaat naar club en speler. Waar hebben we dat eerder gezien? ;)

In ieder geval vind ik dat Valentijn Driesen mag stoppen met werken als blijkt dat hij niet naar Ajax gaat. Heeft nu al zoveel spelers woorden in de mond gelegd op basis van z’n duim (Mo, Bergwijn, volgens mij zelfs lozano zou naar psv willen en gaan). Vrijwel iedere goede speler bij psv heeft volgens hem de voorkeur om bij Ajax te spelen, iets anders kan hij gewoon niet begrijpen, dus publiceert hij dat onderbuik gevoel maar als feit. In het geval van Berghuis is het heel simpel, die kijkt gewoon naar knaken, CL en zekerheid basisplaats met het oog op WK

 

+1/-0

Ik zou het wel jammer vinden als Berghuis niet komt. Prima speler met goede cijfers, zeker voor die prijs.

 

+1/-0

Iemand die zich structureel misdraagt mag lekker wegblijven. Lekker om je heen schoppen als het even niet loopt. Nu de media daar inmiddels ook massaal op gedoken is komt hij er ook niet meer mee weg. Zie op die plek veel liever Madueke staan, uiteindelijk de grootste cashcow in de selectie.

 

+1/-0

@ Ricardo, wat dat betreft zou hij in Nederland alleen naar Ajax kunnen idd. Bij PSV komt hij nog meer onder een vergrootglas als het enfant terrible van die Eindhovenaren... Bij Ajax mag een Tagliafico al jaren zonder enig probleem alles doen, dus ik zou het wel weten als ik Berghuis was. Ik zie hem wel graag komen, want het is een garantie voor goals en heel veel strijd, iets wat we wel kunnen gebruiken als Dumfries een transfer maakt.

 

+1/-0

Voor 4 miljoen vind ik het een nobrainer. Geen enkele speler van 4 miljoen biedt per direct zoveel ervaring, kwaliteit en doelpunten als Berghuis. Mijn verwachting is dat hij zich moeiteloos inpast en direct begint met scoren. Heeft niet net als een Zahavi een periode nodig om te wennen.

 

+1/-0

Hij lijkt wel open te staan voor Ajax dus dan wordt de kans op PSV een stuk minder groot. Qua spel zou hij daar goed passen omdat hij niet de meters hoeft te maken en hij kan waarschijnlijk ook op 10 spelen en in de CL uit komen.

Het is jammer, maar geen drama. Als hij speelt bij Ajax dan worden andere spelers niet veel meer waard en met Haller en Tadic hebben ze al 2 dure jongens lopen. Het wordt een vies spelletje en ik ben inmiddels een stuk minder overtuigd dat het nu nog een goed idee is.

 

+1/-0

4 miljoen is een bedrag dat iedere club kan neer leggen. Salaris is natuurlijk een lastige.
Waar ik mij vooral over verbaas is dat alle media dit als een geweldige stap zien. Wat als PSV hem zou halen Hadden vorige winter serieuze interesse) , welke stempel wordt er dan op deze transfer geplakt?

 

+1/-0

Ruilen met Bruma?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

coen040 schreef op 23 juni 2021 om 13:26:

Ruilen met Bruma?Niet eens zo'n gekke gedachte, gezien ze daar nog tot voor kort dachten dat Luciano Narsingh kan voetballen :B

 

+2/-0

Zou berghuis niks voor psv zijn. Psv mist nu toch een ervaren speler aan de rechterkant. Bakayoko en saibari,savio is wel erg jong en nog niet goed genoeg, Berghuis zal bij ajax genoegen moeten nemen met de bank. Bij psv kan hij het komend halfseizoen een basisplaats krijgen. Daarna zullen bakayoko,saibari, savio of madueke als hij weer fit is, voor meer concurrentie kunnen zorgen. Dit kan wel een perez verhaal worden en mede door perez werd psv destijds wel kampioen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Steven berghuis