Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Positie keeper

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Wie moet komend seizoen de nieuwe keeper zijn? Want dat Drommel vervangen moet worden lijkt me helder.
Flekken staat nu ineens in Nederland op de radar maar lijkt me niet betaalbaar en de vraag hoe hij met echte druk om kan gaan.
In de eredivisie loopt eigenlijk geen optie rond.
Dus hoe nu verder?

 

+2/-0

Enige waardige kandidaat in Nederland is Bijlow, maar die lijkt me onhaalbaar. Dus zal het van over de grens moeten komen. Werk aan de winkel voor de scouting derhalve. Ergens op deze aardkloot zal toch wel een betaalbare keeper rondlopen die beter is dan die twee clowns die dit jaar ons doel ‘verdedigen’. En zo niet dan stel ik mezelf bij deze beschikbaar. Net als Drommel kan ik er ook geen reet van, maar daarentegen ben ik wel spotgoedkoop en ik loop geen ererondes voor de fans van de tegenstander.

 

+1/-0

Zou onana niks voor psv zijn, hij is transfervrij. Voorlopig eerst bij jong psv laten keepen en dan langzaam brengen. Een beetje de ihataren route en het is natuurlijk ook even een sneer uitdelen naar ajax. Ajax heeft ihataren niet alleen maar gehaald, omdat hij talent heeft, dit is natuurlijk ook even een sneer uitdelen naar psv. Dit deden ze ook door intresse te tonen in malen en bergwijn. Natuurlijk wist ajax, dat ze niet haalbaar waren. Psv zou dit ook moeten doen, even laten zien, dat er weer een verandering in aantocht is. Psv wacht nu al weer een aantal jaar op een titel, 2018 voor het laatst. Dat is veelste lang.

 

+1/-1

Onana is al lang rond met een buitenlandse club. Volkomen kansloos natuurlijk.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Armada Sur schreef op 03 april 2022 om 13:42:

Enige waardige kandidaat in Nederland is Bijlow, maar die lijkt me onhaalbaar.Die is zo vaak geblesseerd, dat het geen toeval meer kan zijn.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 03 april 2022 om 13:22:

Wie moet komend seizoen de nieuwe keeper zijn? Want dat Drommel vervangen moet worden lijkt me helder.
Flekken staat nu ineens in Nederland op de radar maar lijkt me niet betaalbaar en de vraag hoe hij met echte druk om kan gaan.
In de eredivisie loopt eigenlijk geen optie rond.
Dus hoe nu verder?Okoye lijkt mij in NL de beste optie (tegen psv een paar keer heel sterk, atletisch en fysiek staat er ook echt iemand maar zie Sparta niet genoeg om echt goed in te kunnen schatten in bredere zin ). Buitenland ligt waarschijnlijk meer voor de hand. Dat Drommel volgend jaar niet eerste keeper is mag duidelijk zijn. Nog zwakker dan Zoet in zijn zwakkere haren en dat was niet best.

Flekken was vorig jaar allicht haalbaar geweest maar nu lastig lijkt mij of hij moet zelf graag willen.

 

+1/-0

Okoye is al verkocht aan Watford

 

+1/-0

Hij word toch verhuurd op dit moment? Geen idee wat hun plannen zijn met hem en altijd lastig om van een Engelse club te kopen - ging meer om welke keeper om NL allicht interessant zou kunnen zijn. Dat gezegd er lopen natuurlijk genoeg keepers rond buiten NL en neem aan dat de volgende keeper daar dan ook gezocht word.

 

+1/-0

Daniël Ortega van Bielefeld schijnt serieus in beeld te zijn. Maar Bayern wil hem ook. Wat mij opvalt bij PSV is dat we wel 6 aankomende keeperstalenten hebben maar er nooit 1 doorbreekt. Is er van deze gasten niemand beter dan drommel ? Dan moet je deze afdeling ook opdoeken.
Ik zou voor Koen Casteels gaan van Wolfsburg.

 

+2/-0

Wat duidelijk is is dat Drommel tekort komt voor PSV. Er is gegokt en verloren. Met unnerstahl had je in mijn ogen een 6.5. De gok is geweest dat je met Drommel hoger had kunnen scoren. Dat blijkt niet het geval te zijn. Sterker deze keeper kost je punten. Het meevoetballende gedeelte is bij Drommel beter dan bij bij Unnerstahl. Maar zelfs dat vind ik niet heel erg bijzonder. Hij straalt daarnaast weinig uit en komt simpelweg lengte tekort.
Flekken is waarschijnlijk niet meer haalbaar. Bijlow gaat natuurlijk niet van Feyenoord naar PSV. Persoonlijk vind ik Bijlow ook niet zo heel erg bijzonder. In de eredivisie zie ik niet zo 123 een goede keeper die Drommel zou kunnen vervangen.

 

+1/-0

Ik denk dat Bijlow qua niveau wellicht de beste keeper in de eredivisie is, alleen is hij gewoon te vaak geblesseerd.
Hij miste in 18/19 23 wedstrijden, in 19/20 maar 5 wedstrijden (wel onvolledig seizoen), 20/21 25 wedstrijden en dit seizoen tot nu toe 16 wedstrijden maar zal de komende 6 eredivisie en 2 europees ook gaan missen. De laatste 4 seizoenen mist hij 17 wedstrijden per seizoen. Dat is echt veel te veel voor een eerste keeper.

In het ED staat vandaag dat PSV een stevige concurrent voor Drommel gaat zoeken en een ervaren doelman als backup. Als backup zou ik Marsman helemaal niet zo gek vinden. Had bij Feyenoord dezelfde rol en stond er wanneer het moest. Hield met de vorm die hij toen had eerst nog Bijlow op de bank. Weet dus wat er nodig is als reservekeeper en staat er wanneer het moet. Speelt nu bij Inter Miami, maar daar zie ik niks van dus geen idee wat zijn huidige vorm is.

Sergio Romero werd elders ook geopperd. Die zou als ervaren keeper ook prima zijn, al is hij inmiddels 35 en op dit moment eruit met een operatie aan de knie. Geen idee of hij zijn vast plek bij Venezia op zou willen geven, aan de andere kant staat Venezia op dit moment op een degradatieplek dus kan hij zichzelf volgend seizoen zomaar in de serie B terugvinden.

 

+1/-0

PSV heeft ook gezien dat er bij Ajax en Feyenoord grote paniek is geweest omdat ze een keeper te kort kwamen en PSV heeft met Muller ook geen fatsoenlijke 3e doelman dus het lijkt me nogal logisch dat ze 2 doelmannen willen halen. Dat daar een serieuze concurrent bij zit is ook nogal logisch want Mvogo gaat weg en dat was niet perse een reserve keeper. Sterker nog, er valt een case te maken dat Mvogo als eerste doelman ons meer had gebracht als hij een heel jaar had gespeeld maar dat is altijd makkelijk achteraf.

Ik zou Drommel als 2e doelman erbij houden tot iemand hem wil kopen en gewoon een onbetwiste basisdoelman halen. Wie er derde doelman wordt kan me echt geen zak schelen.

 

+1/-0

Mat Sels was heel goed bij Gent en is nu vierde of vijfde keeper bij de rode duivels. Dat lijkt niks maar achter Coutois en Mignolet zijn dat 2 keepers die beter zijn dan Nederland had de laatste 10 jaar had.
Van Crombrugge van Anderlecht was al eens in beeld. Als Anderlecht geen CL haalt en PSV wel kun je die misschien verleiden.
Hetzelfde geldt voor Casteels maar ik denk dat die een goed Bundesliga salaris verdient al.
De doelman van Burkina Faso, Koffi,speelt bij Charleroi en had enkele heel goed wedstrijden, maar heeft volgens mij ook een Drommel factor.

 

+2/-0

Dus we krijgen volgend seizoen twee gelijkwaardige keepers en een oude knar. Dan kunnen we een eventuele doorbraak van eigen keeperstalent zoals Delange, zoals Souza Faria 11 ook al zei, wel op de buik schrijven. Als de strategie wordt om meer talent in te kopen zoals met Madueke en Malen, dan moet er wel perspectief zijn voor die talenten. Voor keepers lijkt dat er dan niet in te zitten de komende tijd.

 

+2/-0

Lees net dat de namen Krul en Cilissen met PSV in verband worden gebracht voor volgend seizoen. Daar word je ook niet vrolijk van.

 

+1/-0

Krul als ervaren derde doelman is oké. Cillissen mag van mij wegblijven: te vaak geblesseerd en te hoog Ajax-gehalte. Maar wie wordt dan de beoogde eerste doelman die Drommel ook naar een hoger niveau tilt?

 

+2/-1

Cillissen is voor Eredivisie en prima keeper.

Veel oud PSVers gaan naar AJAX. In 88 kwamen veel oud ajax spelers naar PSV . Wat was ons beste jaar ooit? juist 1988

Dus als goede spelers voor PSV willen spelen zal het mij een worst zijn of ze ooit AJAxied waren.

Dan zijn ze tot inkeer gekomen :-)

 

+1/-0

Hij heeft zeker meer niveau dan Drommel en kan prima in de eredivisie keepen (mits je geen strafschop tegen krijgt ;) ).
Aan de andere kant is hij wel vrij veel geblesseerd en heeft hij nou ook niet persé uitstraling waar je als spits bang van wordt.

 

+1/-0

Prima keeper voor PSV, maar ik mag Cillessen persoonlijk niet zo. Niet dat dat van belang is.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 12 april 2022 om 16:46:

Prima keeper voor PSV, maar ik mag Cillessen persoonlijk niet zo. Niet dat dat van belang is.Dito.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Positie keeper