Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Ruben van Bommel

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Verstandige keuze.

 

+1/-0

Dat zal de toekomst uitwijzen. AZ is in ieder geval een club waar verstandig beleid gevoerd wordt en waar hij zijn kansen wel zal gaan krijgen. Die Van Bredenrode die dit jaar regelmatig speelde, komt voor mijn gevoel in ieder geval voorlopig nog tekort om de vaste linksbuiten van AZ te worden.

Toch blijft het ergens wel jammer dat dit soort jongens niet meer 'gewoon' naar Eindhoven komt. Even los van het feit dat we niet weten of PSV serieus geïnteresseerd was in deze speler, kun je je met dit soort aankopen ook niet echt vergalloperen. Je zult echter wel met een goed plan moeten komen om ze te overtuigen, zeker als andere mooie clubs als AZ en Twente ook geïnteresseerd zijn.

Maar goed, kans is dus verkeken. Als hij faalt bij AZ, dan hebben we het goed gezien, maar zo niet dan zal hij na AZ geen tussenstap in Eindhoven meer nodig hebben.

 

+3/-0

Ruben is naar AZ. Komt mijn voorspelling hoogstwaarschijnlijk uit. Behalve dan dat hij de overstap naar PSV maakt, want te duur. Jammer, weer een gemiste kans. En dan nog een speler die qua naam sowieso al bij PSV hoort te voetballen. Evenals van den Boomen, die groot fan is van PSV en niets liever wil dan voor PSV voetballen. Wat worden wij toch steeds meer een armzalige club, zonder ziel en identiteit. Clubcoryfeeën buiten werken alsof het niets is, jaren achtereen beleidsmatig wanbeleid. Jammer. Sorry voor het gedeelte off topic. Hopen op betere tijden, al lijken bovenstaande ontwikkelingen niet op een verbetering (van het PSV-dna) onder niet-psver Stewart.

 

+1/-1

Ja, laten we inderdaad spelers gaan aantrekken om hun achternaam of van welke club ze fan zijn :ja

 

+2/-1

Welnee, helemaal geen kans.
Ruben van Bommel heeft geen zaakwaarnemer met dollartekens in de ogen, maar een vader, een grootvader en een gezond verstand.
Hij gaat waar hij zelf heen wil.
Achteraf zal wel blijken of dat de juiste keus was.

 

+1/-0

Over die "gemiste kans" van Marciano.

Welnee, helemaal geen kans.
Ruben van Bommel heeft geen zaakwaarnemer met dollartekens in de ogen, maar een vader, een grootvader en een gezond verstand.
Hij gaat waar hij zelf heen wil.
Achteraf zal wel blijken of dat de juiste keus was.

 

+1/-0

Ja.. lastig..
Als we spelers (nog) niet in de selectie op kunnen nemen omdat ze nog net te kort komen, maar Jong al ontgroeid zijn, kunnen ze goed bij Twente, Az, etc terecht.
En daarna voor ons vaak te duur. We kunnen simpelweg niet elk talent een contract aanbieden..

 

+2/-0

Nee, maar een goede scouting zorgt ervoor dat je juist díé talenten eruit pikt die het niveau aan gaan kunnen. De spelers die nog niet vele miljoenen gaan kosten. Waar AZ de laatste jaren steeds verstandige aankopen doet die ook in de top hun waarde blijken te hebben, kopen wij meestal spelers van 8 miljoen of meer die vaak niet eens echt een meerwaarde zijn.

 

+3/-0

Ik vermoed dat het van Ruben een bewuste keuze is om naar Alkmaar te vertrekken,naar een club die ondertussen bewezen heeft met een goed beleid en doordacht plan spelers klaar te stomen naar een hogere vervolgstap in hun carierre.
Jammer voor ons want buiten het feit dat het een mooie voetballer is,gaat hij iedere andere club naar alle waarschijnlijkheid goed geld opleveren.

 

+1/-0

Uiteraard vallen in dit soort situaties vooral de successen op en blijven de eeuwige talenten onderbelicht. Bij PSV kun je dat soort spelers alleen halen als je ze kan verhuren aan een eredivisieclub. Jong PSV is minder dan MVV en het hoofdteam is vooralsnog te hoog gegrepen. Voor een speler zelf maakt dat PSV ook minder interessant dan direct bij een subtopper aan de slag.

Daarnaast zullen we eerst wat moeten lozen qua selectieruimte voordat we nieuwe twijfelgevallen halen.

 

+1/-0

Het echte jammerlijke is natuurlijk dat hij destijds überhaupt vertrokken is uit de jeugdopleiding, al dan niet vanwege de manier waarop zijn vader uit de club verdween.

 

+1/-0

@BasArnhem; helemaal eens. Wij zijn de laatste jaren steevast te laat en betalen vele miljoenen voor spelers die een half jaar redelijk tot goed (vaak boven kunnen) presteren. Dan kun je zulke 'gokjes' beter doen in de categorie transfervrij - 1,5 miljoen. De kans is veel groter dat hierbij 1 klapper alles goedgemaakt en zul je niet snel vele miljoenen af hoeven schrijven.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 2 juni 2023, 23:44:50 door een mod.

 

+1/-0

Az is ook een club dat talenten om zeep helpt. Ze krijgen zo'n groot prijskaartje om hun nek dat ze nooit meer rechtstreeks naar ajax of psv kunnen voor verdere ontwikkeling. Al die talenten hoor je nooit meer iets van.

 

+2/-0

Zo'n jongen moet je kopen en verhuren. Gemiste kans.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

PSV Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Ruben van Bommel