Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Erick Gutierrez

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Zou em er gewoon bij houden. Lijkt me nou typisch een speler waarbij met een wat andere/warmere benadering er wel uitkomt wat er in zit.

 

+3/-0

Het ligt er maar net aan wat Faber denkt nodig te hebben. We hebben geen 4 linker middenvelders nodig en als hij Thomas en/of Hendrix gaat gebruiken is vertrek van Guti wel een goed idee, maar dan het liefst verkoop.

Ondanks de vele kansen die hij gehad heeft ben ik niet van mening dat we het beste van hem gezien hebben, maar de kar trekken kan hij in ieder geval niet.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

CrBrabo040 schreef op 30 december 2019 om 19:28:

Gutierrez op weg naar Besiktas? Ze willen de speler voor een half jaar huren. Misschien wel een goede ontwikkeling als hij toch alleen maar op de bank zit in Eindhoven. Alleen dan geen Mexicaan meer, dat zal de Mexicaanse sponsor niet erg leuk vinden denk ik......Kan me echt niet voorstellen dat dit gaat gebeuren. Besiktas verkeert in zeer zwaar weer, naar verluidt hebben ze zelfs moeite om de jeugdcontracten uit te betalen. Zelfs met een massale uitverkoop wordt het extreem lastig voor ze om Guti's salaris te betalen, laat staan definitief over te nemen in de zomer. Onze laaste Mexicaan heeft het natuurlijk niet waargemaakt, maar ik verwacht/hoop dat die nog altijd zo'n 5 miljoen in 't laatje kan brengen.

Mocht er echter een club komen die zo'n bedrag wilt neertellen, dan zie heb ik geen enkel probleem met Guti's vertrek. Met Rosario, Hendrix, Thomas, Sadilek en Ibi hebben we meer dan genoeg opties voor die twee centrale posities. Zeker gezien het zeer lichte schema dat PSV voor de boeg heeft.

 

+2/-0

Ik blijf het toch onbegrijpelijk dat Guti bijna nooit speelt en ook een vrij lage status heeft hier. Gelukkig afgelopen zondag weer wat minuutjes. Hij kan zoveel meer accuraat passen dan de rest van het team en staat zonder bal ook zijn mannetje. Gewoon even een bal buitenkant links in de loop in plaats van twee meter achter de man. Met MvB werd hij steeds tijdens goede wedstrijden gewisseld, maar die had het sowieso niet zo met verre buitenlanders. Natuurlijk ziet hij er als Mexicaan met lang haar een beetje slap uit. Maar hij is niet voor niets al meerdere keren opgeroepen.

Eigenlijk de enige reden om voorkeur te hebben voor Rosario is de leeftijd en de hoop dat hij oranje haalt en die paar afstandsschoten.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

PSV Forum » Spelers » Erick Gutierrez