Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Spelers » Carlos Vinícius

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

Psv schijnt geïnteresseerd te zijn in Carlos Vinícius van benfica.

Kent iemand deze speler en is hij beter dan de spelers die we nu hebben in de spits?

Persoonlijk zou ik graag type wout weghorst zien komen nu luuk de jong niet komt.

Overigens vind ik het schandalig hoe luuk de jong psv aan het lijntje heeft gehouden en alleen maar wilde komen als psv cl speelde. Luuk is geen cl materiaal maar uefa cup.

Ik ben overigens geen voorstander van luuk de jong, hij is een aardige spits maar echt bijzonder is hij nu ook weer niet.

Psv heeft echt een afmaker nodig die ook sterk is in de lucht.

Zijn er mensen met suggesties.

 

+2/-0

Ik ben eveneens geen voorstander van LdJ, inderdaad niets bijzonders.
Vinicius is kennelijk geen basismateriaal voor Benfica, moeten wij hem dan halen?
Suggesties? Lastig..........als Real Madrid doorzet voor Mbappe zou je kunnen proberen Marciano Diaz te huren
als Real tenminste mee wil denken over zijn waarschijnlijk riante salaris.
Ook geen basisspeler bij zijn club maar ik sla RM wel wat hoger aan dan Benfica.
Mits nog beschikbaar want ik check niet dagelijks alle transfers........

 

+1/-0

Zou een Pelle achtige aankoop kunnen worden maar slechts voor 1 jaar want hij is niet te betalen. Maar hij kan dan mooi met Zahavi stuivertje wisselen want Roger stapt toch niet van Zahavi af. Ik denk wel dat hij van 4-2-3-1 af gaat stappen als hij een 2e spits heeft in sommige wedstrijden (niet standaard uiteraard). Dan kan hij Götze mooi sparen.

Van alle namen die aan PSV zijn gekoppeld;

1. Hzolek
2. Berisha
3. Vinicius
4. Luuk
en dan heel lang niets....

 

+1/-0

Ik kan er nog geen oordeel over vellen - heb nog geen foto van hem naast Vennegoor gezien. ;)

Zonder dollen: nooit zien spelen, dus geen idee wat hij wel/niet kan.

 

+3/-0

Ken hem verder ook niet,maar blijkt dat hij in Brazilie ook als middenvelder heeft gespeeld.
Dus kan wellicht ook op 10 ingezet worden.

 

+1/-0

Dure jongen, niet aan beginnen. Huurprijs minstens 2 mln per jaar. En dat voor een invaller voor Zahavi? Overigens wat Schmidt zegt dat hij maar 1 spits heeft, is gewoon niet waar: Madueke kan (en moet m.i.) ook in de spits staan. Die wordt nu misbruikt als rechtervleugelaanvaller waar hij steeds geconfronteerd wordt met een dubbele dekking.
Rendement: nihil kijk maar de wedstrijd tegen Groningen (en eerder Benfica). En als je toch met alle geweld aan Zahavi vasthoudt in het centrum, Bruma kan het ook...

 

+1/-0

Zes doelpunten en één assist in 10 wedstrijden (670 speelminuten). Dat is inderdaad een nihil rendement :denk

 

+2/-0

Ik ben echt enthousiast over deze aankoop. Stel je kunt hem voor 2 jaar huren dan ben je helemaal een held. Kan ie met Ramalho mooi even wennen aan NL en kan Ramalho hem even uitleggen wat Schmidt van hem wil als spits en dan gaat ie er dit jaar 20 maken.

Huren met optie heeft geen zin want of hij doet het zo goed dat PSV 15 miljoen wil betalen maar dan kan hij waarschijnlijk ook elders heen of hij doet het niet goed en dan kopen we hem toch niet omdat hij te duur is.

 

+1/-0

Ik maak me toch wel een beetje zorgen. Huren we deze gozer omdat hij zo goed is en hij echt de volgende op het lijstje was of is er toch minder cashflow voorhanden om een target te kopen?

 

+1/-0

Ik denk dat Roger Zahavi als topspeler en keyspeler ziet en iemand halen voor 10 a 15 miljoen en die op de bank zetten omdat Zahavi nog fris genoeg is maakt het beleid niet echt financieel duurzaam.

Heel het Philips Stadion wil een betere nummer 9 dan Zahavi maar Roger is tevreden. Die heeft vorig jaar zijn nek uitgestoken voor hem en Zahavi laat Roger vrijwel nooit in de steek. Overigens denk ik dat Roger gewoon er iets bij wilde en niet perse een nieuwe nummer 9.

 

+1/-0

Dit is toch geen beleid waar veel visie van uit lijkt te gaan. Zahavi's contract loopt volgend seizoen af. Als je er nu nog een spits bij gaat huren die je na dit seizoen waarschijnlijk (ook) kwijt bent, dan heb je niets meer. Ja, Romero, maar het beleid afstemmen met hem in het achterhoofd is ook geen goed plan.

Het is gewoon vreemd dat je, na een sterk begin van de transferperiode, toch weer achter de feiten aan lijkt te lopen. Je wist dat Malen zou vertrekken. Sterker nog, je liet hem de tijd nemen om een transfer af te ronden. Dan is het zogezegd vreemd dat een huurspeler je oplossing lijkt te worden.

 

+1/-0

Je weet dat aflopende contracten ook verlengd mogen worden he? Alsof iedere keer als er een speler gehuurd wordt er sprake is van geen beleid met veel visie. Of zei je dat ook toen Guardado en (meerdere keren) Van Ginkel kwamen?

 

+1/-0

Voor 2 jaar huur welicht? Dan is dit echt perfect.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ricardo Izecson Santos schreef op 30 augustus 2021 om 20:10:

Je weet dat aflopende contracten ook verlengd mogen worden he? Alsof iedere keer als er een speler gehuurd wordt er sprake is van geen beleid met veel visie. Of zei je dat ook toen Guardado en (meerdere keren) Van Ginkel kwamen?Dat kan, maar daar heb je twee partijen voor nodig. Wat als Zahavi het na komend seizoen voor gezien houdt?

 

+1/-0

Al is het maar voor één jaar. Als je nu niet de perfecte spits kan vinden die voor een paar jaar in de punt kan staan bij PSV is een speler huren een goede tussenoplossing om het in ieder geval een jaar te overbruggen. Kun je nu een jaar de tijd nemen om iemand te zoeken die vanaf komende zomer wel naar Eindhoven wil komen.

 

+2/-0

Boom van een kerel, die ongetwijfeld fysiek vele malen sterker is dan de meeste Eredivisie-verdedigers. Hiermee kan hij echt wel een verschil maken. Daarnaast ook een speler die in het 'ultra-aanvallende systeem' van Schmidt lijkt te passen met zijn fysiek.

Ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken m.b.t. het systeem en de spits positie. Wie zal 'eerste spits' van Schmidt gaan worden, Zahavi of Vinicius? Vooralsnog denk ik dat Vinicius deze concurrentiestrijd zal gaan winnen. Tevens hoop ik nog altijd dat ook Maxi Romero kan gaan aansluiten binnen nu en enkele weken en dan wordt het interessant om te zien hoe dit seizoen zal gaan verlopen.

In ieder geval met Zahavi, Vinicius, (Romero), Fofana (&Vertessen) hebben we momenteel in de breedte voldoende spitsen. Of het kwalitatief genoeg is, dat valt te bezien.

2 jaar dus, inclusief een verplichte optie tot koop. Dan kan dit wel eens een enorm interessante transfer worden! :ja

Dit bericht is gewijzigd op 30 augustus 2021, 21:07:59.

 

+1/-0

Carlos #Vinícius will continue by borrowing two seasons in the #PSV .🔴⚪️

The Brazilian was the sacrificed forward of the #Benfica and will leave, the red club receives 2.5M € immediately and there will be a mandatory purchase clause.

 

+1/-0

Verplichte optie tot koop dan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 30 augustus 2021 om 18:15:

Ik kan er nog geen oordeel over vellen - heb nog geen foto van hem naast Vennegoor gezien. ;)

Zonder dollen: nooit zien spelen, dus geen idee wat hij wel/niet kan.Ha, ha, dat horen we over 5 jaar nog. ;)

We kunnen niet altijd gelijk hebben. Maar ik weet nog een paar jaar geleden bij Sam Lammers toen ik hem niet zo goed vond, ik dat maanden later hier ook nog steeds hoorde. Daar heb ik wel redelijk gelijk in gekregen. :)

On topic: ken hem ook niet, maar een spits met lengte kunnen we nog wel gebruiken, al is het maar als stormram. En Brazilianen bij PSV is altijd leuk. Huren kan je geen buil aan vallen.

Het is wel opvallend hoe weinig geld we dit jaar uitgeven (en aan oudere spelers). Er moet ook gescout worden op jongere spelers met statiegeld.

 

+1/-0

Eens, maar zodra we Sangaré Boscagli Obispo Madueke Fofana, Vertessen en Gakpo hebben is de balans nog prima. Je hoeft niet op elke speler te verdienen maar het zou wel fijn zijn als we elk jaar ook een speler kopen die gewoon 2 jaar basisspeler is en dan een mooie transfer kan maken.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

PSV Forum » Spelers » Carlos Vinícius