Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Jeugdopleiding » Livano Comenencia

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV heeft de handtekening van een van de grotere talenten uit de eigen opleiding beet. De 18-jarige Livano Comenencia heeft zijn handtekening onder een nieuw contract voor ruim drie jaar gezet. Hij is al sinds 2012 opgenomen in de PSV-academie en speelt momenteel in de basis bij Jong PSV.

Trainer Ruud van Nistelrooy sprak de afgelopen weken al zijn tevredenheid over het talent uit, dat afwisselend als rechtsback en rechter centrale verdediger speelde. Comenencia tekende vrijdag zijn nieuwe contract, dat dus ingaat tot 2025. Hij heeft zijn debuut in het eerste elftal van PSV nog niet gemaakt en wacht nog op zijn eerste selectie.

Bron: Eindhovens Dagblad.

Ik ken hem niet echt qua speler. Komt wel rustig over in interviews en beide benen op de grond. Is dit iemand met de potentie van Memphis of Gakpo? Speelt ook in Jong Oranje en is aanvoerder. Ben erg benieuwd.

 

+1/-0

(Nog) niet Jong Oranje, maar Oranje 018. Is een groot talent en ook op meerdere posities inzetbaar. Of hij het echt in zich heeft om een van de sterkhouders in PSV 1 te worden vraag ik me af. Wel heel goed om te zien dat er bij Jong PSV en PSV Onder 18 veel verdedigend talent aan zit te komen. Dat is wel eens anders geweest.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Jeugdopleiding » Livano Comenencia