Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Jeugdopleiding » Wat zijn de "extra" talenten in de jeugdopleiding op dit moment

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Ik heb zaterdag de wedstrijd PSV onder 19 tegen Nottingham Forrest gezien. Ik ben onder de indruk van de kwaliteiten van Madueke. Een "extra" talent (ik gebruik het woord "super" niet graag) waar we, volgens mij, in de toekomst nog veel van zullen horen/zien. Welke "extra" talenten spelen er volgens de regelmatige bezoekers van de jeugdwedstrijden nog meer? En dan bedoel ik degenen die het eerste van PSV zullen gaan halen en die een echte versterking kunnen gaan worden.Zoals je al zag dat jongens zoals Ihattaren, Bergwijn,Depay,Gakpo dat "extra" talent hadden. Wat ik op dit moment overigens mis zijn goede (potentiële) centrale verdedigers b.v.

 

+1/-0

Plaats 't bericht maar even hier bij gebrek aan een beter topic:

open/sluit de onderstaande quote:

Dit zijn ze. De 21 namen van de spelers die het Nederlands elftal voor spelers onder 17 jaar vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap in Brazilië. Het team van KNVB-coach Peter van der Veen neemt het in Zuid-Amerika op tegen Japan (28 oktober), Senegal (30 oktober) en Verenigde Staten (3 november)En PSV is maarliefst met een hele speler vertegenwoordigd, namelijk Djenario Daniels! Onthutsende cijfers als je 't mij vraagt, zeker gezien concurrent Ajax er met 8 jongens bijzit. Overigens wel nog 3 PSV'ers op de standy by-lijst (Lonwijk, de Schutter en Antonisse).

Ik kan me van de Otten Cup nog wel herinneren dat ik alleen Antonisse en Kjolo echt indruk vond maken, waarbij die laatste natuurlijk geen Nederlander is.
Voor de jeugdkenners/volgers: is dit werkelijk zo'n slechte lichting?

 

+1/-0

Mathijs Tielemans is in de jongere jaren altijd een extra talent geweest. Uit 2002 en toch al bij de 0-19. Echter de laatste tijd zie ik hem niet bij de selectie. Geen idee of ie geblesseerd is.

 

+1/-0

Het is misschien leuk om te speculeren en sommige mensen vinden het leuk om het als eerst te roepen zodat ze achteraf kunnen zeggen dat ze de eerste waren, maar laten we aub pas beginnen met spreken over 'super' talent als ze iets gepresteerd hebben.

Als we in de huidige B1 een potentiele Sadilek Teze en Gakpo hebben rondlopen ben ik al dik tevreden.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 17 oktober 2019 om 13:18:

Het is misschien leuk om te speculeren en sommige mensen vinden het leuk om het als eerst te roepen zodat ze achteraf kunnen zeggen dat ze de eerste waren, maar laten we aub pas beginnen met spreken over 'super' talent als ze iets gepresteerd hebben.

Als we in de huidige B1 een potentiele Sadilek Teze en Gakpo hebben rondlopen ben ik al dik tevreden.Amen :pul

 

+1/-0

Blijkbaar is het weer een beetje opgedroogd nu. Op Madueke na dan.

 

+1/-0

Iemand een beetje zicht op de ontwikkeling van Ngonge? Begon het seizoen bij Jong volgens mij wel sterk, ondertussen staat die alweer een tijdje droog. Desalniettemin vond ik 't apart dat die niet meeging naar Qatar, zeker aangezien we maar weinig (fitte) aanvallers hebben op dit moment.

Ben benieuwd of ze hem aankomende zomer definitief gaan vastleggen.

 

+1/-1

Ik denk dat als middelmaat al mee mag naar Qatar dat de spelers die niet mee waren het niet super goed doen :)

 

+2/-0

We hebben met Ihattaren en Madueke twee onvoorstelbaar grote talenten rondlopen nu. Grote klasse hoe de opleiding de afgelopen jaren van middelmaat naar top is gegaan.

Naast Ihattaren en Madueke zijn ook recent Gakpo, Teze en Sadilek erbij gekomen. Kort daarvoor Hendrix en Bergwijn. We hebben echt een prima opleiding nu.

Het is afwachten wat het fundament PSV gaat opleveren. Men is iig innovatief en creatief.

Overigens vind ik Sambo ook nog een interessante speler evenals keeper Bodak.

 

+1/-0

Wat jongere talenten #iggy houben en #mylian Jimenez daarnaast #jamz vermeer (10 jaar) het zoontje van Kenneth

 

+1/-0

Ik ben zelf wel benieuwd naar Sambo, rechtsback van Jong PSV. Vertessen had ik nog niet veel van gehoord maar dat schijnt wel een multifunctionele aanvaller te zijn.

 

+1/-0

Iemand enig idee hoe goed Dennis Vos is? Heeft deze week schijnbaar een paar keer meegetraind met de A-selectie, maar behalve dat hij een linksback is, weet ik vrij weinig over hem.

 

+1/-0

Wist even niet zo goed waar ik 't moest plaatsen, daarom maar in dit topic.

Het Laatste Nieuws (HLN), een Belgische krant, heeft de afgelopen dagen een serie uitgebracht met de beste 50 Belgische talenten. Maarliefst 4 PSV'ers zijn in deze lijst opgenomen, waaronder een naam waar ik eerlijk gezegd nog nooit van had gehoord. Laten me maar even beginnen met de 'bekende' namen:

Yorbe Vertessen: Heeft natuurlijk wel wat indruk gemaakt in die paar wedstrijden bij Jong PSV. Toch twijfel ik of hij ooit van waarde gaat worden in PSV 1. Piroe maakte ook een goede indruk bij Jong en lijkt nu moeite te hebben om aan te haken bij het niveau in de Eredivisie.

Maxime Delanghe: Onlangs z'n contract verlengd en lijkt volgend jaar op speeltijd in de KKD te mogen rekenen. Weet nog toen die drie jaar geleden vertrok uit Brussel, tegelijkertijd met Mile Slivar. Anderlecht had echt plannen met Delanghe en waren oprecht erg ontevreden toen die naar Eindhoven vertrok. Laten we hopen dat die zich de komende drie jaar kan ontwikkelen tot de nummer 1 van PSV.

Johan Bakayoko:
Net 17-jarige vleugelspeler die vorig jaar van Anderlecht overkwam. Maakte blijkbaar een goede indruk bij U17 afgelopen jaar want zit sinds de winter al bij U19 onder RvN.

Kjell Peersman: Voor mij een absolute onbekende. 15-jarige keeper (wordt eind deze maand 16, dus zullen hopelijk snel wat contract nieuws te horen krijgen) die al sinds 2014 bij PSV zit. Heb wat beelden gezien van een wedstrijd tegen Genk en volgens mij is deze gast nu al langer dan Zoet, dus die tikt sowieso al de 1.90 aan.

Voor wie de rest van de talenten wil zien: https://www.hln.be/sport/voetbal/belgisch-voetbal/toekomst-belgisch-voetbal-verzekerd-wij-gingen-op-zoek-naar-grootste-talenten-van-ons-land-en-kwamen-uit-bij-deze-50~a83487c8/?fbclid=IwAR39e7RwTzRNXefLfxpR2ypdmNHJ_p3p9WltNtYLXKmSwZDxx6fDT-Sco2olink

Helaas zitten de uitgebreide spelersprofielen achter de betaalwand.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 21 juni 2020, 10:04:08.

 

+1/-0

Persoonlijk vind ik Sambo een geweldige speler, er wordt iedere keer gezegd dat PSV een vervanger moet halen voor Denzel als deze gaat vertrekken maar met Teze en Sambo hebben we 2 zeer goede vervangende backs .

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Belgisch belofteninternational Kjell Peersman heeft zijn eerste contract bij PSV getekend. De 1.90 meter lange doelman tekende vrijdag zijn eerste contract, dat loopt tot de zomer van 2023.Mooi nieuws dus, als we inderdaad dat artikel in de Belgische media mogen geloven!

 

+1/-1

Ik geloof niet in keepers opleiden voor het eerste team, maar ik vind het wel belangrijk dat de jeugdopleiding een fatsoenlijke keeper heeft wat de andere spelers niet tegen werkt.

Waar ik wel in geloof is proberen Duitse en Belgische jonge talenten aan ons te binden. Regionaal, geografisch en qua opleiding hebben we daar wel veel te bieden en het zou voor ons een koers kunnen worden voor de lange termijn.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

11 Sir Tinus schreef op 21 juni 2020 om 12:13:

Ik geloof niet in keepers opleiden voor het eerste team, maar ik vind het wel belangrijk dat de jeugdopleiding een fatsoenlijke keeper heeft wat de andere spelers niet tegen werkt.

Waar ik wel in geloof is proberen Duitse en Belgische jonge talenten aan ons te binden. Regionaal, geografisch en qua opleiding hebben we daar wel veel te bieden en het zou voor ons een koers kunnen worden voor de lange termijn.Mmm we hebben in Zoet toch jaren een degelijke doelman gehad, die beduidend beter was dan 'dure' krachten van elders (Tyton, Isaksson). Het is inderdaad wel lastiger, zet je een jongen te vroeg in de goal, dan wordt die misschien zo afgebrand dat die nooit meer z'n niveau haalt. Zoet had ook twee jaar bij RKC nodig, vervolgens nog eens meerdere seizoenen in PSV 1 voordat die echt op z'n top was (seizoen 2015/16 imo).

Wat betreft Belgische spelers doet PSV dat volgens mij als sinds jaar en dag, Duitsland inderdaad minder. Maargoed, met BMG vlak over de grens, Fortuna Dusseldorf vlak daarachter en nog iets 'dieper' Duitsland in Leverkussen en Dortmund. Lijkt me voor PSV weinig eer te behalen. Als je als Duitse gast tussen BMG en PSV kan kiezen, dan weet je 't toch wel.

 

+2/-0

Maar als we de Zoet van RKC hadden gekocht waren we 1 miljoen kwijt geweest. We hebben toch een reeks keepers in Jong PSV gehad de afgelopen 6 a 7 jaar die nooit het niveau gehaald zouden hebben. De aankoop van Jurjus en Koopmans was ook niet best.

Toen Zoet het ook nog verloor van Waterman was de ellende wel compleet.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Jeugdopleiding » Wat zijn de "extra" talenten in de jeugdopleiding op dit moment