Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Jeugdopleiding » Maxime Delanghe

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Maxime Delanghe (18), onze Belgische keeper van PSV U19. Twee jaar geleden overgekomen van Anderlecht die bijzonder rouwig waren om zijn vertrek. Al kwam dat ook omdat ze datzelfde jaar een ander groot keeperstalent waren kwijtgeraakt, Mile Svilar.

Nu ben ik benieuwd of iemand enigszins zicht heeft op zijn ontwikkeling? In Belgie wordt/werd hij echt beschouwd als een absoluut toptalent, daarom dat ik het opvallend vond dat hij vorig jaar tweede keeper was ten faveure van van Dorp. Heeft overigens ook nog maar een contract voor een jaartje. Is in mei 18 geworden dus als PSV toekomst in hem ziet moeten ze de komende maanden toeslaan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jasper_PSV schreef op 08 augustus 2019 om 13:43:

Is in mei 18 geworden dus als PSV toekomst in hem ziet moeten ze de komende maanden toeslaan.


Blijkbaar hebben ze dat nog niet gedaan, dus...?

 

+1/-0

Je kunt je toch best afvragen of je keepers wel voor je eerste elftal moet willen opleiden/vastleggen. PSV had onlangs Zoet, Unnerstall, Jurius, Koopmans, Van Osch, Van de Meulenhof tegelijk onder contract. Daarnaast hadden we de broertjes Bertrams, van Leer en hebben we nu bv Ruiter ook nog. Hoeveel van die keepers gaat ooit onder de lat staan in het Philips stadion als basisspeler van PSV?

Het is dat je in je jeugdteams ook keepers nodig hebt om wedstrijden te kunnen spelen, maar voor de rest zou ik niet zozeer geloven in opleidingstrajecten voor jonge keepers.

 

+1/-0

Keepers zijn op hun best vanaf hun 26e. Bovendien leveren ze maar weinig op. Beter ervaren keepers aantrekken en er in de jeugd niet te veel in willen investeren. Levert geen drol op.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

PSV Forum » Jeugdopleiding » Maxime Delanghe