Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [Eredivisie] PSV -Ajax 23.01.2022 14.30 uur

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

open/sluit de onderstaande quote:

TammyW42 schreef op 25 januari 2022 om 16:04:

Sjoerd van Rampspoed had i.i.g. het idee dat met deze opstelling het bewijs geleverd was dat de bal niet helemaal over de lijn was getuige zijn opmerking aan het adres van Affelay door te zeggen 'Ibrahim, wat ben je stil!'.


Ibrahim Afellay. Wat een naar mannetje is dat geworden sinds hij bij Studio Ajax zit. Wat kan ie moeilijk verkroppen dat Schmidt het niet in hem zag zitten. Dat maakt de huidige opstelling van Studio Ajax ook moeilijk. Een oud Feyenoord spits (die ik nog redelijk objectief vind). Een oud Ajacied, die geilt op alles wat Ajax of Johan Cruijff is, alle realiteitszin verloren. En dan iemand die een enorme wrok koestert richting de trainer van PSV.

open/sluit de onderstaande quote:

Skipper schreef op 25 januari 2022 om 16:19:

Het stoort mij nu ook vooral dat een aantal mensen van het journaille doet alsof je hier niks van mag zeggen omdat PSV verder volledig door Ajax van de mat getikt zou zijn. Ajax had meer balbezit en meer schoten op doel 11 (met die onterechte goal) om 9. Op doel zie je hetzelfde: 6 om 4, waar bij die 6 ook de onterechte goal zit. PSV had daarentegen weer meer corners. Uiteindelijk scheelt het 1(!) shot tussen de palen in 90 minuten. Dan ben je inderdaad weggespeeld. :huh


Van der Vaart had ook zo'n uitleg. PSV mag niet klagen dat ze benadeeld zijn, want ze speelde angsthazenvoetbal. Een dommere uitspraak kun je bijna niet maken.

Ik denk dat het vooral scorebordjournalistiek is. Als PSV (onterecht) verliest is het leuk om ons af te rekenen op de behouden strategie. Als die VAR gewoon eerlijk had gezegd dat die bal uit was en het 1-1 was gebleven, dan had PSV Ajax ineens met een slim plan kunnen neutraliseren.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

10.Diego schreef op 25 januari 2022 om 15:14:

https://www.vivandaag.nl/nieuws/psv-supporter-raadpleegt-wiskunde-docent-was-de-bal-over-de-lijn-of-niet

Je kan er niets meer aan veranderen, dat is altijd zo'n heerlijke dooddoener. Maar het is pijnlijk, enorm pijnlijk.Ook mooi dat het twitter-account inmiddels niet meer bestaat :D

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

napo schreef op 25 januari 2022 om 18:05:

Ook mooi dat het twitter-account inmiddels niet meer bestaat :D


Jawel hoor: https://mobile.twitter.com/PSVSupp_Nijkerklink

 

+1/-0

Het zegt me ook wel iets dat er geen sancties getroffen worden door de knvb jegens Schmidt. Hij roept namelijk toch nogal wat en het is niet de eerste keer. Maar ja, bij een aanklacht volgt een onderzoek en dan moet er ook wel gekeken gaan worden waarop hij zijn uitspraak baseert. Dus de eerdere wedstrijden tegen ajax en de dubieuze beslissingen. Denk niet dat de knvb er blij mee is als dat nogmaals geanalyseerd gaat worden. Neem aan dat ajax heel binnenkort een keertje opzichtig benadeeld gaat worden nu zodat ze kunnen zeggen dat dat aantoont dat ze de amsterdammers niet bevoordelen. Zal dan wel gaan om een onterecht afgekeurde 5-0 ofzo.

 

+3/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 6 pagina's: 1 2 3 4 5 6

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [Eredivisie] PSV -Ajax 23.01.2022 14.30 uur