Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [Ere] PSV - AZ

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Wat een futloos zooitje staat hier op het veld zeg, 0.0 energie. Hier staat toch geen team dat strijd voor een titel?

Die twee spitsen brengen ook niks, want er komen geen ballen van Mo en Thomas.

Het zal van de huidige spelers moeten komen, want er zit nawuelijks nog iets op de bank.

*Edit* Rosario wordt ook keer op keer voorschut gezet door Stengs. Frustrerende paar dagen voor hem zeg.

 

+1/-0

Deze wereldgoal maakt 'ie ook nooit meer. 2-0 achter wordt problematischer. Hopen op een aansluitingstreffer voor rust. Hoe weet ik ook niet.

 

+1/-0

Dit is net als vorige jaren. Los zand. AZ loopt er zo eenvoudig doorheen. Word alleen maar erger. Helaas precies zoals verwacht.

 

+1/-0

Zeer zwak dit PSV, ongelofelijk balen dat Gotze, Madueke en Gapko niet meedoen in deze fase. Thomas is zo'n 13 in een dozijn speler, lang niet goed genoeg maar als er spelers wegvallen wordt hij wel opgesteld. Samen met Rosario, Sangare en Thomas heb je drie werkers en Mo en Zehavi die totaal niet in de wedstrijd zitten.

Ik weet niet wat het is de afgelopen 1,5 jaar maar PSV gaat altijd nat tegen AZ. Daarnaast komen de backs minder op dan gewoonlijk en houdt PSV net als in Amsterdam geen moment de bal in de ploeg. Helaas is er vanavond ook geen plan B dus ik vrees 0 punten en uitloop (en inloop) kans voor alle andere titelkandidaten.

 

+1/-0

Piroe naast Zahavi, Malen daaromheen. Rosario er uit, Thomas naast Sangaré. Backs hoog laten staan en dan maar opportunistisch.

 

+1/-0

Aan die uitbraak van Boadu gaat natuurlijk wel enorm veel geklungel vooraf. Zavavi met een pass naar de tegenstander, en een Rosario die de uitbraak kan voorkomen, maar helemaal niets doet, sterker nog, vriendelijk opzij stapt. Jammer, had er meer van verwacht vandaag. Zie dit niet meer goedkomen zonder aanvallende impulsen van een Gotze, Gakpo of Madueke.

 

+1/-0

Dramatische eerste helft. Je kan zeggen dat er weinig aan de hand is tot aan de 0-1, en dat de 0-2 een wereldgoal is, maar het geeft te denken dat je zelf helemaal niks creëert.

Het is een slappe hap, individueel lijken de spelers van AZ technisch een klasse beter. Mo maakt het verschil niet, hij heeft de techniek wel maar doet er te weinig mee. Malen en Zahavi staan op een eiland. Thomas ploetert.

Het geeft te denken dat 2 geblesseerde basisspelers tot zo'n verval leidt. De bank geeft weinig hoop dat we het kunnen omdraaien, maar we gaan het zien de 2e helft.

 

+1/-0

Kampioen balverlies is PSV in elk geval dit seizoen. Ihattaren, Zahavi, Sangarè, Rosario, kunnen geen bal fatsoenlijk naar een speler met hetzelfde kleur shirt gespeeld krijgen.

Ach ik blijf het zeggen. Zolang je Rosario op het middenveld laat staan kom je geen steek verder. Zet er verdomme eens een voetballer neer. Weg met die middelmatige bal inleveraars.

 

+1/-0

Aan de andere kant is dit precies het niveau dat we haalden tegen Emmen en Fortuna-thuis, dus een gigantische verrassing is dit ook niet. Enig verschil dat dit tegen AZ gigantisch hard wordt afgestrafd.

Ik zou graag positief blijven, maar alle 11 kopjes hingen al onder de grasmat rond minuut 40. Op de bank zit, met alle respect, helemaal niks. Je mag/kan niet verwachten dat Marco, na 3 jaar blessureleed, opeens PSV bij de hand neemt in een Nederlandse topwedstrijd.

Het is hopen op puntverlies voor Ajax morgen en vervolgens een gelijkspel in de Klassieker (denk ik dan althans). En dan maar hopen dat we van Sparta-uit kunnen winnen, want dat is natuurlijk ook nog helemaal niet zeker.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

James Sonny Crockett schreef op 13 januari 2021 om 19:34:

Piroe naast Zahavi, Malen daaromheen. Rosario er uit, Thomas naast Sangaré. Backs hoog laten staan en dan maar opportunistisch.Eens, het is niet veel maar PSV speelt in dit vanavond systeem niks klaar, ballen er in pompen en op een snelle goal na rust hopen. Ik zie het overigens eerder 0-4 worden dan iets anders. Ik kan ook niemand aanwijzen die zich aan de malaise onttrekt. Spelers lijken elkaar gewoon niet te vinden en begrijpen elkaar niet. AZ wacht af en klapt door het midden er overheen als Zahavi, Malen (als hij überhaupt de bal krijgt) of Mo de bal weer eens inleveren. Na Luuk mis ik iemand die de bal kan vasthouden voorin zodat anderen kunnen aansluiten.

Maar kom op zeg, dit AZ is echt geen wonderploeg. Wijndal-Hatzedidoakos-Martens Indi en Sugawara in de laatste linie, dat is echt geen 'vesting'. Bijzonder verdrietig dat je daar geen kansen tegen kan creëren.

@ Roger, tellen we de nationale topwedstrijden even mee? Vitesse verloren, Ajax puntje en AZ kansloos thuis tot dusver = onvoldoende.

 

+1/-1

Dit is een kansloze wedstrijd, geen enkel aanknopingspunt gezien dat PSV deze wedstrijd nog om gaat buigen. Dit PSV is niet fit en daar is onze trainer het niet mee eens. Dan zie ik dit ook niet goed komen. Dit seizoen zal PSV geen kampioen worden en kan dus flink gaan verkopen om de tekorten weg te werken. Vervolgens kun je weer opnieuw gaan bouwen aan een ploeg.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Casibari schreef op 13 januari 2021 om 19:34:

Aan die uitbraak van Boadu gaat natuurlijk wel enorm veel geklungel vooraf. Zavavi met een pass naar de tegenstander, en een Rosario die de uitbraak kan voorkomen, maar helemaal niets doet, sterker nog, vriendelijk opzij stapt. Jammer, had er meer van verwacht vandaag. Zie dit niet meer goedkomen zonder aanvallende impulsen van een Gotze, Gakpo of Madueke.Helemaal gelijk en precies dat soort balverlies van Zahavi is zo enorm irritant. Gebeurt keer op keer. H

 

+1/-0

Weer eindeloos breien. Gooi die bal nou eens voor de goal.

 

+1/-0

Nog geen enkele kans gecreerd tegen een team dat gelijkspel na gelijkspel pakt tegen kleine teams.

Laten we ook maar weer even over wissels praten. Mo speelt misschien zijn slechtste wedstrijd in een PSV-shirt, maar staat na ruim 75 minuten nog altijd op het veld. Op het middenveld is voetbal nodig (Guti/Fein), maar Rosario staat er nog steeds. Waar wacht je in godsnaam op? Van mij part gooi je Piroe, Guti, Fein en Marco erin, alles beter dan dit futloos zooitje.

 

+2/-0

Keer op keer ligt de bal bij de verdedigers die een opening moeten creëren. Lijkt werkelijk helemaal nergens op. Blijf denken dat een fitte selectie best goed zou moeten kunnen voetballen maar het verval / niveau is zo slecht. Veldbezetting is niet goed, enorme afstanden tussen de linies en een reeks spelers die nooit de oplossing kunnen vinden en voetballend gewoon te zwak zijn. Zahavi irriteert mij enorm - voetballen zo beperkt - maar ik begrijp dat het niet alleen aan hem ligt.

 

+1/-0

Tot zo ver Mostradamus.

 

+1/-0

Ik mis een beetje een stormram. Een vent van 30 meter die een beetje goed kan koppen. Nu moest er heel veel over de grond gespeeld worden en worden er weinig kansen gecreëerd. Op avonden zoals deze verlang ik terug naar onze Luuk. Die had er tegen AZ minimaal drie ingekopt.

Jammer van de nederlaag, maar er is nog niks verloren. Tegen AZ kan je verliezen op een slechte dag. Maar het moet beter.. Dat is wel duidelijk.

 

+1/-0

Ik heb het hele seizoen nog geen fatsoenlijke 90 minuten voetbal gezien van PSV. Maximaal een helft kunnen ze zich opladen.

Voor de winter speel je grotendeels nog tegen laagvliegers, en zelfs dat was met regelmaat billen knijpen. De wedstrijden waarin de tegenstander wat meer niveau inbracht heeft PSV niet kunnen winnen. (Vitesse, Twente, Heerenveen, Ajax, AZ)

Dat biedt weinig hoop. Want we krijgen die tegenstanders nog allemaal een keer plus 2x Feyenoord.

Ik wens Schmidt veel suc6. Want doorgaan op deze manier win je daar geen enkele van!


Bijna 3 seizoenen sjokt Rosario over het middenveld van PSV. En niemand bij PSV die blijkbaar ziet dat daar een voetballende middenvelder hoort te staan. Elke keer die ballen inleveren en als er verdedigd moet worden geeft hij ook niet thuis.


Op deze voet doorgaan haal je niet eens de 3e plek.

 

+2/-0

Tja, dachten we toch weer eens kampioen te kunnen worden. Ondanks de duidelijke beperkingen. Het zit er waarschijnlijk weer niet in.

Waar ik me ook aan erger is dat er op het transfergebied weer enorm getreuzeld wordt, als er al wat gebeurt. Dan is het waarschijnlijk eerder verkopen.

 

+1/-0

Wat een kater weer. Voor mij echt totaal onverwacht en achteraf onnodig. Het zat voor de verandering weer eens niet mee maar we hebben zelf gewoon te weinig gedaan om te winnen. AZ heeft ons geklopt zoals wij Ajax pakte en zo als Ajax ons pakte. Wij konden niet wat Ajax wel tegen ons kon en AZ kon wel wat wij tegen Ajax konden.

Het was vandaag ook een collectief falen dus ik heb geen enkele behoefte om op de persoon te reageren maar dat er weinig een voldoende halen was wel zeker. Ook Schmidt krijgt van mij een onvoldoende voor wat dat waard is.

Mario Gotze er niet bij tegen Vitesse Twente Ajax en AZ. Hebben we toch knap 1 puntje bij elkaar gesprokkeld. En we kunnen wel lachen om de opmerkingen dat hij niet topfit was toen hij hier kwam en al heel snel wel goed speelde. Maar dezelfde speler missen we in de wedstrijden waar het om gaat, want tegen Paok was hij er ook al niet bij.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

PSV Forum » Wedstrijden van PSV » [Ere] PSV - AZ