Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Forum » Gastenboek » Verbeteringen topic

Deze normale topic is open en bestaat uit 7 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

Was het niet ooit verboden om meerdere keren achter elkaar te reageren, of was dat meer een soort ongeschreven norm? :p

 

+2/-1

Zo eens even kijken.

- Een plusje voor Romaba omdat ie altijd "u" tegen mij, zegt, een heel beleefde jongeman.

= Geen plus maar ook geen min voor neva want die ken ik niet zo goed en de post zelf, hoewel een prima positieve zin, is maar 1 zin he dusja. Die van Romaba ook natuurlijk maar ik meet met minstens 6 maten dus dat is volkomen logisch vind ik zo.

- Een minnetje voor grote Paul, vind ie vast leuk, hoe meer negatiefjes hoe beter ie in zijn element komt, althans die indruk maakt hij op mij. Dus een dikke vette min, uit liefde natuurlijk (platonisch welteverstaan).

- En een plusje voor onze Albert, want die heeft wel een vette nickname vinnik.

Zo, mijn taak zit erop, heel veel plezier ermee heren (en mogelijk dames, maar denk ut nie in dit geval).

... Okee genoeg gedold nu. Ik heb de vorige keer enkel inhoudelijk gereageerd en een positieve en negatieve kant gegeven vanuit mijn oogpunt op het verdwijnen van de minnetjes. Ik word eerlijk gezegd niet warm of koud van deze laatste update. Okee ik veronderstel dat -2 minder goed voelt dan +2/-4 omdat je bij de laatste in ieder geval het idee hebt van heee, er is toch iemand het met me eens, maar serieus, de meeste mensen hier zijn volwassen individuen, geen kinderen die van suiker gemaakt zijn en het op een blèren zetten zodra ze in de min komen. Na een week enkel plusjes te hebben aanschouwd ben ik tot de conclusie gekomen dat, wat mij betreft, de beste oplossing is om de hele santenkraam, plusjes en minnetjes gewoon af te schaffen. Wanneer je iemand wil bijvallen of je onvrede wil laten blijken, moet je in die situatie een reactie plaatsen. Veel beter want het bevordert de discussie (de reden dat we überhaupt een online forum bezoeken) en het weerhoudt mensen ervan om met minnetjes te etteren.

Daarnaast gebruikt iedereen plussen en minnen op hun eigen manier, voor hun eigen redenen, zoals ik aan het begin van mijn post demonstreer. Sommigen zien een post waar ze het niet mee eens zijn, boem, DIKKE MIN, zelfs als die post goed geschreven en beargumenteerd is. Anderen geven plusjes aan posts waar ze het niet mee eens zijn, juist vanwege de positieve invloed die goed geschreven posts hebben op een discussie. Weer anderen geven plussen en minnen gebaseerd op wie de post geschreven heeft. Onze Big Paul Castellano verkondigt vaak impopulaire meningen en kan hier zeker over meepraten. Naast zijn standaard negatieve oneliners heeft hij bij tijd en wijlen een goed beargumenteerde post er tuseen zitten die afgeschoten wordt met een minnenregen ondanks het feit dat een advocaat van de duivel af en toe broodnodig is, simpelweg omdat veel mensen moeite hebben met het negeren van zijn minder constructieve bijdragen. Excuses Paul als je niet graag hebt dat ik je als voorbeeld gebruik, er zijn anderen die ik zou kunnen noemen, maar jij bent de bekendste wat mij betreft, vandaar. Niks persoonlijks.

Beoordelingen zijn tevens anoniem. Dit is op zich logisch, anders met er bijgehouden worden wie welke post beoordeelt en hoe en das allemaal extra werk, maar als je dan PERSE beoordelingen wil behouden, zou het niet anoniem maken veel problemen oplossen wat betreft etteren. Helaas zal het ook een toename van persoonlijke vetes betekenen. Zo zitten er altijd twee kanten aan ieder vraagstuk. Maar goed, ik vind het prima als bv Romaba het met me eens is over iets. Prima vent. En als Big Paul mij zou plussen zou ik bijna uit mn stoel vallen van verbazing, maar das ook iets om mee te maken natuurlijk. Maar je kan ook in de situatie komen waar veel PVV-stemmers mee zitten. Ze willen wel PVV stemmen, maar om dan als medestemmers de NL versie van de KKK te moeten rekenen is natuurlijk een dompertje om het zacht uit te drukken. Dus nog steeds in conclusie: beter de hele boel afschaffen. Leuk geprobeerd maar het werkt nooit zoals je zou willen.

PS: hoewel de huidige oplossing een soort gulden middenweg moet voorstellen wil ik er wel bij zeggen dat dit nieuwe systeem er totaal niet uitziet. Dat is geen constructieve bijdrage en enkel mijn mening maar ben nu toch bezig.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 14 november 2019, 03:36:38.

 

+5/-0

Je hebt een plusje namens mij. Lang verhaal maar enorm waar

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Big Paul Castellano schreef op 14 november 2019 om 03:33:

Je hebt een plusje namens mij. Lang verhaal maar enorm waarJa mijn excuses voor het boekwerk. Was niet de bedoeling, maar tijdens het schrijven bedacht ik me steeds meer dingen die er bij konden. Verbaas me er zelf over hoeveel er gezegd kan worden over een relatief klein en irrelevant deel van dit forum.

 

+1/-0

Het is nog vrij rustig op het forum. Terwijl de reacties onder de nieuwsberichten soms meer dan 100 zijn. Misschien een idee om het maximale aantal reacties daar tot 20 te doen, en dan aan te geven: "verder discussieren op het forum"?

En zijn wel alle vroegere leden per e-mail bekend gemaakt dat het forum weer open is?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Daguardo schreef op 05 december 2019 om 15:03:

Het is nog vrij rustig op het forum. Terwijl de reacties onder de nieuwsberichten soms meer dan 100 zijn. Misschien een idee om het maximale aantal reacties daar tot 20 te doen, en dan aan te geven: "verder discussieren op het forum"?Een goed idee. We gaan kijken of we hier iets mee kunnen doen.


open/sluit de onderstaande quote:

Daguardo schreef op 05 december 2019 om 15:03:

En zijn wel alle vroegere leden per e-mail bekend gemaakt dat het forum weer open is?Dit is gedaan bij degenen die geabonneerd zijn op de PSV E-Zine (ruim 27.000 leden). In verband met de privacy wetgeving mogen wij niet alle leden zo maar een e-mail sturen, omdat hier geen toestemming voor gegeven is.

 

+1/-0

Het valt me op dat bijna alle postings minnetjes krijgen, waaronder een aantal hele redelijke posts. Zitten er nou een aantal mensen alles te minnen? Zou het zinnig zijn om het aantal minnetjes te beperken, wat iemand uit kan delen?

 

+1/-0

Tsja, de meeste minnetjes hebben nada te maken met de inhoud van een post. Er zijn er een aantal die overal min op duwen, maar de meerderheid van de minnetjes wordt gegeven door mensen die de respectievelijke poster niet mogen. Vaak staan deze mensen in discussies tegenover elkaar. Als er dan elders gepost wordt, is het automatisch een minnetje. Heel persoonlijke redenen om min te duwen dus, en totaal niet relevant voor discussies of inhoud van posts.

Het limiteren van het aantal minnen zal weinig uithalen nmi. Beter de hele boel afschaffen. Als je plusjes wilt houden, vooruit, maar ook die zijn niet bijzonder bevorderlijk voor de discussie onder nieuwsberichten en in forumtopics. Plusjes worden echter niet misbruikt om persoonlijk ongenoegen te uiten jegens een specifiek persoon (of personen).

 

+2/-0

Ik denk niet dat het persoonlijk is, aangezien bijvoorbeeld bij Ricardo Rodriguez iedereen minimaal één minnetje heeft. Het lijkt me sterk dat de hele lijst aan mensen persoonlijke vetes hebben. Ik zou bijvoorbeeld niet weten met wie ik dat zou hebben :p

 

+1/-0

Ben niet zo vaak op het forum, maar ik kan me helemaal vinden in het idee om de minnen af te schaffen.

Persoonlijke vetes, hatelijk bedoelde afkeuring, kinderachtige twisten, kneusjes die lopen te gallen en wat dies meer zij: allemaal negatieve energie, jammer en onnodig, want als je het er niet mee eens bent, kan je gewoon jouw visie schrijven waarom je er anders over denkt.

Dus wat mij betreft mods: AANSCHAFFEN die minnen!

 

+1/-0

We hebben technische maatregelen genomen om dit soort acties tegen bepaalde gebruikers te kunnen voorkomen.

Het zijn letterlijk enkele personen die constant aan het down-voten zijn. Daarom is het voor ons geen optie om het complete voten uit te schakelen.

 

+1/-0

Heb net per ongeluk een reactie gerapporteerd ipv gereageerd. zou top zijn als er een optie was om een gerapporteerd bericht te onrapporteren, om het jullie gemakkelijker te maken en niet bezig te moeten zijn met fouten van gebruikers

 

+1/-0

+ en - zou ik sowieso weg laten, weinig reacties nog op berichten.
Voor de rest prima

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

PSVeldhoven42 schreef op 03 januari 2020 om 20:39:

Heb net per ongeluk een reactie gerapporteerd ipv gereageerd. zou top zijn als er een optie was om een gerapporteerd bericht te onrapporteren, om het jullie gemakkelijker te maken en niet bezig te moeten zijn met fouten van gebruikersPer ongeluk rapporteren is geen enkel probleem, dat kan iedereen overkomen. We hebben dit voor een groot deel al opgevangen dat je eerst moet bevestigen of je de reactie wil rapporteren.

 

+1/-0

Dr is iets mis met de poolberekening. Ik had PSV-willem 2, 2-0 voorspeld, met 2-0 ruststand. Het werd uiteindelijk 3-0, met een 1-0 ruststand.

In de handleiding staat:
- 2 punten voor de juiste winnaar. (PSV)
- 1 punt voor het juiste aantal doelpunten van de uitspelende partij. (0 goals willem 2)
- 1 punt voor het juist voorspellen welke ploeg bij rust op voorsprong stond. (Ik zei 2-0, het was 1-0)

Dat zijn volgens mij 4 punten.

Ik krijg er maar 3.

No biggie, maar viel me ineens op. Da klopt nie.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

NeedPants schreef op 08 februari 2020 om 22:19:

Dr is iets mis met de poolberekening. Ik had PSV-willem 2, 2-0 voorspeld, met 2-0 ruststand. Het werd uiteindelijk 3-0, met een 1-0 ruststand.

In de handleiding staat:
- 2 punten voor de juiste winnaar. (PSV)
- 1 punt voor het juiste aantal doelpunten van de uitspelende partij. (0 goals willem 2)
- 1 punt voor het juist voorspellen welke ploeg bij rust op voorsprong stond. (Ik zei 2-0, het was 1-0)

Dat zijn volgens mij 4 punten.

Ik krijg er maar 3.

No biggie, maar viel me ineens op. Da klopt nie.Dit is nu recht gezet. Er was bij de uitslag de verkeerde ruststand ingevuld. Nu klopt de score bij iedereen wel.

 

+1/-0

Ik weet niet of ik een virus heb of dat het deze site is, maar ik zie het alleen hier. Als ik een tijdje deze site open heb kom ik ineens op een andere site, met informatie over mijn apparaat en provider.

Die site is:
moisturizing741qp.xyz

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Albert Trestena schreef op 25 mei 2020 om 08:59:

Ik weet niet of ik een virus heb of dat het deze site is, maar ik zie het alleen hier. Als ik een tijdje deze site open heb kom ik ineens op een andere site, met informatie over mijn apparaat en provider.

Die site is:
moisturizing741qp.xyzBedankt voor het doorgeven. We zijn aan het nakijken waar dit vandaan komt.

 

+1/-0

Ik merk dat het nieuwe forum veel minder leeft dan het oude forum.

Op de nieuwsreacties komen behoorlijk vaak reacties van mensen die niet hier actief zijn. Kunnen we ze niet door middel van een nieuwsbericht nogmaals benaderen voor dit forum??

 

+1/-0

Waarom worden er willekeurig en zonder enige kennisgeving of toelichting berichten gewist?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 7 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

PSV Forum » Gastenboek » Verbeteringen topic