Transparent
Inloggen
Sluiten

Afwezigen PSV

19 december 1999 20:09

Verslaggever: RvW

Bij PSV zijn vanavond in het door scheidsrechter Braamhaar gefloten duel tegen heerenveen in ieder geval Ooijer, Heintze en Nilis. De verwachting is dat Dirkx voldoende hersteld is van zijn teenblessure dat hij vanavond weer in de basis kan staan.

Veel wijzigingen ten opzichte van de wedstrijd tegen Ajax worden niet verwacht. Aan de laatste training was af te leiden dat Wilfred Bouma, woensdag al geprezen, opnieuw als linksback zal fungeren.

Aan de kant van de Friezen worden de gebroeders De Nooijer node gemist. Daarnaast zijn Denneboom geschorst), Hakansson en Pander niet van de partij.

Meer op




Tags

bouma braamhaar denneboom dirkx gebroeders hakansson heerenveen heintze nilis node nooijer ooijer pander teenblessure wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage