Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: PSV oefent niet in de eigen regio

22 april 2005 21:56

PSV speelt in de voorbereidingen voor volgend seizoen geen oefenwedstrijden tegen amateurclubs uit de regio. De club heeft een overvol oefenprogramma, waardoor er geen ruimte meer is voor die wedstrijden. Zo speelt PSV in Zuid-Korea een serie wedstrijden voor de Peace Cup, een toernooi dat twee jaar geleden door PSV gewonnen werd. Ook speelt PSV nog een oefenwedstrijd tegen Borussia M?nchengladbach. Trainer Guus Hiddink zei in het Omroep Brabant-radioprogramma FC Brabant het te betreuren dat de club niet in de regio kan spelen. Hij hoopt dat PSV in 2006 wel weer gewoon tegen amateurclubs kan oefenen.

Meer op




Tags

hiddink korea nchengladbach oefenprogramma overvol peace

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage