Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Frits Philips ere-supporter PSV

23 april 2005 21:00

De 100-jarige Frits Philips is zaterdagavond erelid van de supportersvereniging van PSV geworden. De vereniging reikte hem vlak voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse een oorkonde en een speldje uit.

Philips, die vorige week zijn honderste verjaardag vierde, is het oudste lid van de vereniging. Ook is hij een van de trouwste leden. Bij de voetbalwedstrijd tegen Vitesse zat hij zoals gewoonlijk op zijn eigen stoel.

De aftrap werd zaterdagavond in de plaats van Frits Philips gedaan door diens achterkleinzoon. Een honder meter lang spandoek zei:'"Een meter per jaar vinden wij voor de jarige Frits Philips een prachtig gebaar."
Tags

frits vitesse achterkleinzoon aftrap erelid gewoonlijk honder honderste oorkonde reikte spandoek speldje stoel supportersvereniging trouwste voetbalwedstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

benfica beperking capaciteit corona daguardo demissionaire down feyenoord galatasaray ginkel hoezo kabinet kuip kutventje madueke midtjylland obispo onderaan onderbouwing ramalho ring schmidt shevchenko sir skuddem spartak teze tezert tinus yonci