Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: Onverwachte titel in seizoen zonder wanklanken

23 april 2005 22:04

Verslaggever: RvN

Guus Hiddink liet direct na afloop duidelijk blijken dat zijn vijfde titel met PSV hem veel deed. met die vijfde titel is Hiddink direct ook de mest succesvolle coach in Nederland. Alleen Rinus Michels haalde er ooit vier en kwam dus in de buurt. "Dit doet me veel" aldus Hiddink. "Dit is een hele onverwachte titel, in een seizoen zonder wanklanken" zo betitelde de PSV coach de titel. "Normaal zijn er in een seizoen altijd wel wat wanklanken. Die hebben we nu nauwelijks gehad. De gehele groep, ook de reserves, was erg ambitieus en een geheel."

Aanvoerder Mark van Bommel, die straks de schaal mag ontvangen namens PSV betitelde het kampioenschap als de Titel van het collectief. "Dat dit al zo vroeg voor het einde van de competitie is, is heel bijzonder" aldus Van Bommel die hiermee een fantastisch afscheid kent bij PSV "Mijn vierde in zes jaar" aldus de aanvoerder.

Meer op




Tags

titel hiddink wanklanken bommel mest michels nederland reserves rinus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis