Transparent
Inloggen
Sluiten

SCHAAL UITGEREIKT AAN VAN BOMMEL

23 april 2005 22:13

Verslaggever: RvN

In een tot verwarring van presentator Guus Meeuwis en KNVB directeur Kesler door Mark van Bommel geregisseerde overhandiging werd de kampioensschaal in een feestende menigte uitgereikt aan PSV aanvoerder Van Bommel. De middenvelder hief de schaal in de lucht waarna het feest losbarstte. Spelers en technische staf gingen uit hun dak op het podium, fanatiek toegezongen door het dolblije PSV publiek. Als eerste gaf Van Bommel de schaal door aan Frits Philips, die vlak voor de wedstrijd tot ere-supporter werd benoemd.

Ook alle spelers die geblesseerd waren of rust kregen en op de tribune zaten, waren erbij in vol tenue om het feestje als volwaardig PSV-speler mee te maken.

Daarna richtte de selectie zich op het publiek en begonnen de feestende spelers aan de ronde langs alle tribunes om de titel met de feestende supporters te vieren. Halverwege doken alle spelers op elkaar, waarbij een volledige door het dolle heen zijnde Gomes overigens er niet ongeschonden uitkwam.

Meer op




Tags

bommel feestende dak doken dolblije dolle fanatiek frits geregisseerde gomes hief kampioensschaal kesler knvb losbarstte lucht meeuwis ongeschonden overhandiging presentator richtte tenue titel uitkwam verwarring volwaardig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage