Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink staat open voor WK of andere club in de toekomst

27 april 2005 20:40

Verslaggever: RvN

In het al eerder gememoreerde, zeer interessante interview, met Hiddink in Voetbal International gaat de PSV coach ook in op zijn eigen toekomst. Volgend seizoen zal hij nog meer dan nu zich gaan richten op Aan- en verkoop, scouting en organisatie. Hij wil bijvoorbeeld spelers niet meer in de eindfase van de scouting gaan bekijken, maar al eerder. Daarnaast heeft hij contractueel laten vastleggen dat hij een land mag gaan coachen op het WK. Volgens Hiddink is er nog geen concrete interesse en verwacht hij dat alleen als er tussentijds ergens een coach vertrekt.

Hiddink laat weten dat het niet zijn doel op zich is om tot zijn pensioen bij PSV te blijven. "Nee. Als er iets interessants op mijn pad komt, is er geen belemmering om niet te gaan praten. Die afspraak heb ik met Van Raaij gemaakt en die loopt gewoon door. Ik vind het moeilijk vooruit te kijken."

Meer op




Tags

hiddink belemmering gememoreerde interessants pensioen raaij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis