Transparent
Inloggen
Sluiten

Veel verdienen zonder risico; PSV nauwelijks favoriet voor duel

28 april 2005 20:19

PSV is verrassend genoeg nauwelijks favoriet voor de winst in het uitduel tegen FC Twente. Voor een gok op een zege van PSV telt een quote van maar liefst 2,35. Voor een gelijkspel wordt 3,5 keer de inleg uitgekeerd, voor een zege van FC Twente 2,55 keer de inleg. Dat is nauwelijks meer dan de quote van PSV. Wellicht verwachten de bookmakers dat PSV het rustiger aan gaat doen.

Het betekent wel dat je bij een gok van 15 euro op winst van PSV maar liefst 35,25 euro verdient bij een zege van de Eindhovenaren. Mrbookmaker heeft een nieuwe actie. Indien je je via deze link registreert mag je voor eenmaal maximaal 15 euro risicoloos wedden. Wint PSV wel, dan kan je dus 35,25 euro vangen. Winnen ze niet dan krijg je je geld terug. Let op: dit geldt alleen voor nieuwe leden.




Tags

inleg twente bookmakers mrbookmaker risicoloos wedden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte