Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV komt met uitleg vervoersregeling bekerfinale

2 mei 2005 22:10

Verslaggever: MP

De Supportersvereniging PSV heeft PSV verzocht zo snel mogelijk met een nadere uitleg te komen waarom er verschil is tussen de vervoersregeling van Willem II en PSV supporters voor de bekerfinale van 29 mei. PSV heeft toegezegd dit te doen, nadat ze contact hebben gehad met Willem II. Of de tegenstander nu Ajax of Willem II zou worden, PSV maakte op 21 april al bekend dat er voor PSV-supporters uitsluitend kaarten in combinatie met een busreis beschikbaar komen. Bovendien komen alleen PSV supporters in het bezit van een geldige PSV-clubkaart (op eigen naam) hiervoor in aanmerking.

De KNVB maakte rond datzelfde tijdstip op haar site bekend dat de voetbalbond pas na de halve finales in overleg met beide clubs zaken als eventuele (seizoen) Club Card-verplichting, wijze van vervoer, kaartverkoopkanalen, prijzen etc. vast zou stellen. Maandag 25 april was er een eerste overleg in de Rotterdamse Kuip met vertegenwoordigers van de KNVB over de kaartverkoop van de Amstel Cup finale. Voor vrijdag 29 april moest Willem II een plan inleveren bij de KNVB over de wijze van vervoer, vakindeling, kaartverkoopkanalen en eventuele (seizoen) Club Card-verplichting.

Op vrijdag 29 april maakte Willem II via haar offici?le site bekend dat Willem II fans de mogelijkheid hebben om met zowel de bus, trein als eigen vervoer naar de Kuip te reizen. Om zoveel mogelijk Tilburgse fans mee te krijgen, is de kaartverkoop in Tilburg bovendien laagdrempelig gemaakt. Ook fans zonder Willem-II clubkaart kunnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs twee kaarten kopen. Tot zaterdag 30 april was het de Supportersvereniging PSV niet bekend dat Willem II supporters w?l de mogelijkheid van eigen vervoer hadden. Welk plan PSV bij de KNVB precies ingediend heeft, is nog geen duidelijkheid over.

Meer op




Tags

knvb vervoer bekerfinale vervoersregeling clubkaart kaartverkoopkanalen kuip supportersvereniging verplichting amstel busreis laagdrempelig legitimatiebewijs nadere tilburg trein uitsluitend vakindeling vertoon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte