Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets ontevreden over inzet PSV

17 september 2000 00:54 - WWW.PSV.NL

Verslaggever: NvdL

Eric Gerets liet zich na afloop van het duel PSV-Sparta ontvallen niet te spreken zijn over de inzet van de spelers van PSV.
"Er was geen enkele speler die opstond en zei: 'kom op jongens de beuk erin'."

Hij was logischerwijs wel blij dat PSV uiteindelijk alsnog won. "De eerste helft hebben we goed gespeeld, maar het doelpunt kwam eigenlijk te vroeg. Het tempo zakte daarna weg en na 20 minuten was het beste er eigenlijk wel af. De tweede helft brengen we ons dan onnodig in de problemen, waar we eigenlijk gewoon met 4-0, 5-0 moeten winnen. We waren niet in staat de wedstrijd weer in handen te krijgen en daar ben ik nog het meest teleurgesteld over".

Ook de afspraken over het nemen van de strafschoppen waren onduidelijk. Gerets had met Bruggink en Kezman afgesproken dat ze het onderling uit mochten maken. Hij gaf na afloop toe dat hij misschien liever had gehad dat Bruggink de strafschop had genomen. "Het is ook een beetje mijn fout dat ik dat van tevoren niet kenbaar heb gemaakt", aldus Gerets.

Meer op WWW.PSV.NL




Tags

gerets bruggink beuk kenbaar kezman ontvallen sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage