Transparent
Inloggen
Sluiten

Nog steeds onrust onder PSV supporters over bekerfinale

Verslaggever: MP

Ondanks dat er voor PSV supporters nu ook een autocombi naar de bekerfinale geldt, nadat bekend was geworden dat Willem II supporters die mogelijkheid wel hadden, melden PSV fansites dat PSV supporters de geplande protestactie tegen het combibeleid van PSV doorzetten. Ze vinden dat er dit seizoen teveel verplichte combi's opgelegd zijn met als druppel de bekerfinale waar ze nog steeds niet tevreden over zijn. Net als bij de bekerfinale van 1996 en 2001 willen de supporters via een zogenaamde vrij vervoer regeling naar de Kuip zonder omwisselen op de wedstrijddag in Eindhoven. In 1996 gingen er 12.400 PSV supporters op eigen gelegenheid naar de Kuip. Nu zijn er maar 2000 autocombikaarten beschikbaar, 8000 zijn er gereserveerd voor de buscombi.

De KNVB meldt dat zij PSV volledig tegemoet is gekomen aan de wensen wat betreft de wijze waarop de kaarten worden gedistribueerd en de manier waarop de supportersscharen naar De Kuip worden vervoerd. Hieruit maken sommige PSV supporters op het forum op dat de optie vrij vervoer die ze graag zouden willen hebben niet eens aangedragen is door de club. PSV deelt mee dat op last van de Gemeente Rotterdam PSV-supporters de wedstrijd uitsluitend kunnen bezoeken met een buscombi of autocombi. Ook de clubkaartverplichting die geldt voor de PSV-supporters en niet voor de tegenstander is ze een doorn in het oog. Het feit dat supporters van onder andere Feyenoord, Ajax, ADO Den Haag en FC Utrecht zonder enige beperkingen naar de bekerfinale Willem II ? PSV kunnen en de supporters van de spelende clubs gebruik moeten maken autocombi's, buscombi's of treincombi's vinden ze onlogisch.

Meer op Discussie op Uitwedstrijdenforum




Tags

bekerfinale autocombi buscombi kuip vervoer aangedragen ado autocombikaarten clubkaartverplichting combi combibeleid doorn druppel fansites feyenoord gedistribueerd gemeente hieruit knvb protestactie regeling supportersscharen treincombi uitsluitend utrecht wedstrijddag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte