Transparent
Inloggen
Sluiten

Na Nederlandse reclames richt PSV zich ook op Belgische sponsormarkt

4 mei 2005 23:38 - VRT Teletekst

Verslaggever: RvN

Nadat PSV de afgelopen dagen al veelvuldig reclame maakte met spotjes van Hiddink op de radio en advertenties in kranten om sponsors op te roepen contact op te nemen met PSV om te horen wat PSV voor ze kan betekenen, richt PSV zich nu ook op de Belgische sponsormarkt.

VRT Teletekst meldt dat PSV een Belgian Business Club (BBC) heeft opgericht, een netwerkclub voor Vlaamse ondernemers die zaken doen in Nederland. De Vlamingen moeten hun klanten uitnodigen in het PSV-stadion.

De BBC wil meer doen dan "stoeltjes in de skyboxen verkopen". Daarom is ge?nvesteerd in een grote lounge voor de BBC waar zakenlui na het voetbal kunnen netwerken. Ook clubs als Anderlecht, RC Genk en Germinal Beerschot", zouden al interesse hebben getoond voor het plan.

Meer op VRT Teletekst
Tags

bbc sponsormarkt reclames advertenties anderlecht beerschot belgian business genk germinal hiddink lounge nederland netwerkclub nvesteerd ondernemers reclame sponsors spotjes teletekst vlaamse vlamingen vrt zakenlui

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi