Transparent
Inloggen
Sluiten

Strenge maatregelen rondom Anderlecht-PSV

18 september 2000 13:58

Verslaggever: NvdL

PSV heeft laten weten dat de Belgische politie streng zal optreden rond de wedstrijd van morgen. Voor de wedstrijd zullen de kassa's gesloten blijven, het heeft derhalve geen zin om af te reizen zonder kaartje. Supporters dienen rondom het stadion in het bezit te zijn van toegangskaartje en paspoort. Supporters die niet in het bezit zijn van een kaartje kunnen administratief worden opgepakt en voorgeleid worden, zo laat PSV bij monde van woordvoerder Pedro Salazar weten.

De strenge maatregelen vloeien waarschijnlijk voort uit de ongeregeldheden die ontstonden bij oefenwedstrijden tussen Nederlandse en Belgische clubs voorafgaand aan het huidige seizoen.

Meer op




Tags

strenge anderlecht kaartje administratief kassa monde paspoort pedro salazar streng toegangskaartje voorgeleid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte